- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
- #3.921
Kızlar sizlere birşey sorucam benim bacaklarımın arkası kalça ile diz arası arka tarafı böyle nasıl anlatayım çökük çökük anlatabildim bu selülit mi oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of kola zaten hayatımda Yok Türk kahvesi ve filtre kahve içiyorum onlarda şekersiz kuruyemiş kavrulmamış tüketiyorum mecburen Karatay için bu masaj aletlerinden bahsediyorlar bunlar hakkında bilginiz var mıselülit evet. malesef bol bol su, yürüyüş, imkanınız varsa yüzme harika olur, kola kahve kuruyemişten uzak durunuz bol şans
Gerçekten canım doğrudur mi şimdi topiğe baktım watsondaki bir krem varmış onunla yapayım baribel inceltici titreyen kemer almıştım ben hiçbir seye yaramadı ve çok kaşındırıyordu zaten. Her seyin dogalından yanayım. Bir arkadasım aktardan aldıgı yag yakıcı yag ıle masaj yaparak kalçalarına bacaklarına sürüp onu strec filmle sarıyordu. yarım saat falan evde oryantal yapıyordu. ciddiyim :) cok ıyı geldi.
Tamam canım sağol Allah razı olsun 8 hafta yapsam etkisi olur diye düşünüyorumadı yag yakıcı yag olmak zorunda da degıl. onu arastırıp bulabılırsınız. selülite iyi gelen yaglar diye bakın. şimdi ne desem boş ben yapmadım cunku.. aktar bıkac yagı karıstırıp verebilir size.
Kesinlikle canım 3 yıldır spor yapıyorum insülin direnci ,tip 2 diyabet ve tiroid az çalışması ile 98 kg 75 kg düştüm şükür sarkma olmadan umarım 60 kg düştüğümde hem sarkma olmaz hemde selülite kurtulmuş olur öyle devam ederim inşallahaslında sporu ve diyetimsi beslenmeyi hayat tarzı haline getirsek ne guzel olcak
Kesinlikle canım 3 yıldır spor yapıyorum insülin direnci ,tip 2 diyabet ve tiroid az çalışması ile 98 kg 75 kg düştüm şükür sarkma olmadan umarım 60 kg düştüğümde hem sarkma olmaz hemde selülite kurtulmuş olur öyle devam ederim inşallah
İnşallah bu aralar motivem sıfırbravoooo :) devamm :)
Yaa iyle deme ins herşey Güzel olacak canim bu kglari bi gunde almadik gr grm vereceğiz hep pozitif dusun olurmu iyi düşün iyi olsun heppİnşallah bu aralar motivem sıfır
İnşallah canımYaa iyle deme ins herşey Güzel olacak canim bu kglari bi gunde almadik gr grm vereceğiz hep pozitif dusun olurmu iyi düşün iyi olsun hepp
Hergün bakıyorum canım of umarım toparlanırımeski fotolarına kıyafetlerine bak ve hedef belirle :) kadınların elinden hıcbısey kurtulamazzz :)
Ben hic bakmiyorum burda arkadaslarim var birbirimize destek olup verdigimiz kg burda paylasacagimizi dusunerek mutlu oluyorum dis gorunusume hoc bakmiyim biliyimmmHergün bakıyorum canım of umarım toparlanırım
Ay sen o kadar spor yaptığın halde selülitin varsa ben napıcam. Çok denedim ama devamını getirmediğim şeyler oldu yağı streçle sarıp yürüyüş yaptım evde ama hep kayıyo aşağı doğru üstüne kilotlu çorap bile giysen. Bide kokuyo o yağlar, işlemi evde yapman gerek. Watsons daki dediğin krem kreauterhof mu ne onu diyorsan buram buram yakıyor bende var düzenli kullanmadım onu da başlayayım bari. Bi de yves roche aldım iki kutu beklemedeler. Ay yarından itibaren yapayım bari.İnşallah bu aralar motivem sıfır