• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Kızlar sizlere birşey sorucam benim bacaklarımın arkası kalça ile diz arası arka tarafı böyle nasıl anlatayım çökük çökük anlatabildim :KK70:bu selülit mi oluyor :mad::mad:

Örnek foto buldum

Eklentiler

• IMG_9042.JPG
    IMG_9042.JPG
    23,8 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_9043.JPG
    IMG_9043.JPG
    19,6 KB · Görüntüleme: 25
selülit evet. malesef :KK43: bol bol su, yürüyüş, imkanınız varsa yüzme harika olur, kola kahve kuruyemişten uzak durunuz :KK66: bol şans
Of kola zaten hayatımda Yok Türk kahvesi ve filtre kahve içiyorum onlarda şekersiz kuruyemiş kavrulmamış tüketiyorum mecburen Karatay için bu masaj aletlerinden bahsediyorlar bunlar hakkında bilginiz var mı

bel inceltici titreyen kemer almıştım ben hiçbir seye yaramadı ve çok kaşındırıyordu zaten. Her seyin dogalından yanayım. Bir arkadasım aktardan aldıgı yag yakıcı yag ıle masaj yaparak kalçalarına bacaklarına sürüp onu strec filmle sarıyordu. yarım saat falan evde oryantal yapıyordu. ciddiyim :) cok ıyı geldi.

adı yag yakıcı yag olmak zorunda da degıl. onu arastırıp bulabılırsınız. selülite iyi gelen yaglar diye bakın. şimdi ne desem boş ben yapmadım cunku.. aktar bıkac yagı karıstırıp verebilir size.

bel inceltici titreyen kemer almıştım ben hiçbir seye yaramadı ve çok kaşındırıyordu zaten. Her seyin dogalından yanayım. Bir arkadasım aktardan aldıgı yag yakıcı yag ıle masaj yaparak kalçalarına bacaklarına sürüp onu strec filmle sarıyordu. yarım saat falan evde oryantal yapıyordu. ciddiyim :) cok ıyı geldi.
Gerçekten canım doğrudur mi şimdi topiğe baktım watsondaki bir krem varmış onunla yapayım bari

adı yag yakıcı yag olmak zorunda da degıl. onu arastırıp bulabılırsınız. selülite iyi gelen yaglar diye bakın. şimdi ne desem boş ben yapmadım cunku.. aktar bıkac yagı karıstırıp verebilir size.
Tamam canım sağol Allah razı olsun 8 hafta yapsam etkisi olur diye düşünüyorum

aslında sporu ve diyetimsi beslenmeyi hayat tarzı haline getirsek ne guzel olcak
Kesinlikle canım 3 yıldır spor yapıyorum insülin direnci ,tip 2 diyabet ve tiroid az çalışması ile 98 kg 75 kg düştüm şükür sarkma olmadan umarım 60 kg düştüğümde hem sarkma olmaz hemde selülite kurtulmuş olur öyle devam ederim inşallah

Kizlar menum
Yulafli maydonozlu omlet iki dilim cavdar ek. Sekersiz cay
Ara 4-5yk yogurt iki yk yulaf bi yk chia bi avuc kuru uzum iki yk pekmez
Tansiyonum dusuktu yedim
Aksa haşlama et sekersiz cay iki yesil cay
Su2-5lt olcak spor yok bugun reg birinci gunum ve bas agrisindan ölüyorum sabahtan beri

İnşallah bu aralar motivem sıfır
Ay sen o kadar spor yaptığın halde selülitin varsa ben napıcam. Çok denedim ama devamını getirmediğim şeyler oldu yağı streçle sarıp yürüyüş yaptım evde ama hep kayıyo aşağı doğru üstüne kilotlu çorap bile giysen. Bide kokuyo o yağlar, işlemi evde yapman gerek. Watsons daki dediğin krem kreauterhof mu ne onu diyorsan buram buram yakıyor bende var düzenli kullanmadım onu da başlayayım bari. Bi de yves roche aldım iki kutu beklemedeler. Ay yarından itibaren yapayım bari.

Back