- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
- #3.841
Regl dönemindeyim kızlar kilom çok çıkıyor şişim normalde 83.5 idim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımŞuan 85 çıkıyor bitince yazayım isterseniz
Olsun canım az vermek aslında en güzeli çünkü tekrar geriye gelmeyecekHedefim 75 kızlar daha aşşasi uzun yıllar alabilir :))))
Neyse onu yazayım istersen. Şimdi 85 i görünce moral bozukluğu olabilir ama haftaya kilo bildirimi için motive olursun. Bende adet oldum bugün 1 kilo ondan da fazla çıkmış olabilir. Hem tablo düzenli olsun.Şuan 85 çıkıyor bitince yazayım isterseniz
Regli gerçekten tartı rakamını oynatıyorNeyse onu yazayım istersen. Şimdi 85 i görünce moral bozukluğu olabilir ama haftaya kilo bildirimi için motive olursun. Bende adet oldum bugün 1 kilo ondan da fazla çıkmış olabilir. Hem tablo düzenli olsun.
Ben yokum kedikedi84Eki Görüntüle 1971115
Bakın bakalım @burhan hedef kilonu şimdilik 92 yazdım resminin altından bakıp. Sen söyle haftaya tabloda düzeltirim. Başlangıç kilolarınızı şimdiki hali ile yazdım biliyorum hepimiz önceden daha kiloluyduk ama bu yeni bir başlangıç sonuçta.
Her 4. Haftada ayı kapatıp aylık fark yazıp yeni haftalık kilolarımızı yazacağım yoksa tablo çok uzuyor.
Eki Görüntüle 1971115
Bakın bakalım @burhan hedef kilonu şimdilik 92 yazdım resminin altından bakıp. Sen söyle haftaya tabloda düzeltirim. Başlangıç kilolarınızı şimdiki hali ile yazdım biliyorum hepimiz önceden daha kiloluyduk ama bu yeni bir başlangıç sonuçta.
Her 4. Haftada ayı kapatıp aylık fark yazıp yeni haftalık kilolarımızı yazacağım yoksa tablo çok uzuyor.
Ok dir. Kolay gelsin sana da.Canım tablo harika olmuş ellerine sağlık. Ben 15 günde bir bildirim yapacağım kilomu eskisi gibi. Şimdiden teşekkürler
Sevgiler
Selam bende katılayım bari aranıza hergün 1,5 saat spor yapıyorum salonda akşamları yürüyüş..Ok dir. Kolay gelsin sana da.
kedikedi84 canım sen bana 84 yaz ortası olsun pazartesiye toparlarim inşallahAnaa kız nasıl unutmuşum seni
Eki Görüntüle 1971224
Selam bende katılayım bari aranıza hergün 1,5 saat spor yapıyorum salonda akşamları yürüyüş..
sabah 1 bardak süt
Bir dilim peynir
Bir domates
Öğlen
2 kaynamış yumurta
2 salatalık
5 çilek
1 soda
Akşam yemiyorum ben :)
Başlangıç kilom:65
2 haftadır spora gidiyorum şu an : 63
Hedef:57
Benim nette sorun vardı canım ancak girebildim evdeki sorunluydu telimde yoktu giremedimEee menüler nerde ilk günden olmaz ki böyle.