- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
- #3.861
Süper bir menü afiyet bal şeker olsunSabah: sek quark 4 kinoalı galete
Öğlen: ızgara tavuk salata
Akşam: ızgara somon salata
2 fincan yeşil çay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper bir menü afiyet bal şeker olsunSabah: sek quark 4 kinoalı galete
Öğlen: ızgara tavuk salata
Akşam: ızgara somon salata
2 fincan yeşil çay
Afiyet olsun aramıza hoşgeldinSelam bende katılayım bari aranıza hergün 1,5 saat spor yapıyorum salonda akşamları yürüyüş..
sabah 1 bardak süt
Bir dilim peynir
Bir domates
Öğlen
2 kaynamış yumurta
2 salatalık
5 çilek
1 soda
Akşam yemiyorum ben :)
Başlangıç kilom:65
2 haftadır spora gidiyorum şu an : 63
Hedef:57
Farkettim sorun değilAnaa kız nasıl unutmuşum seni
Eki Görüntüle 1971224
Afiyet olsunakşam 19:00
1 kase çorba
1 ince dilim tam buğ. ekmeği
bol yeşil salata
ARA 21
1 çay bardağı leblebi +2 ceviz+1 hurma
Çok iyi, ben adet olduğum için spora gidemedim çok rahatsız ediyor beni. Yarın yürüyüş yapıcam sadece.İYi geceler kızlar bugün ki menüm sabah acele ile çıktım yarım tost öğlen fırında karnıbahar köftesi akşam mercimek çorbası ,yoğurtlu brokoli salata spor 25 dk kardiyo +80 dk ağırlık
Ok sıkıntı yok. Zaten hayat ve insanlar o kadar darlayıcı ve tripli ki buraya deşarj olmaya geliyoruz. Kendimizi disipline sokup kilo vermek amaç zaten burası araç
Kesinlikle şu sıralar bende insanlardan kaçıyorumOk sıkıntı yok. Zaten hayat ve insanlar o kadar darlayıcı ve tripli ki buraya deşarj olmaya geliyoruz. Kendimizi disipline sokup kilo vermek amaç zaten burası araç
Bende adet olunca öyle oluyorum keşke Benimde bu hafta gelseydi çünkü Cuma -ctesi salon kapalı tadilat varmış hoş ben Zaten ctesi gitmiyordumÇok iyi, ben adet olduğum için spora gidemedim çok rahatsız ediyor beni. Yarın yürüyüş yapıcam sadece.
Kiz ben 83 luyum sende buyugumm binn :))Canım seninle aynı yaşıtız 1984 doğumluyum 7 yıllık evliyim bu sefer başaralım artık kızlar
Ellerine sağlık kiz yazismissiniz bana bildirim gelmedi haydi bakem kazamiz mübarek olsun inş pes etmeden yılmadan devam yolaa ayy heyacann seyy ettim :)))Anaa kız nasıl unutmuşum seni
Eki Görüntüle 1971224
Ayyyy ben kacamimmm son cirpinislarim artikk :)) kiz iyiki bi aldik maşallah sevenimiz cokmus onu anladik bazi aksikler oldu kaza sünnet derken birde millet onada geldiler şimdide komsular gelcekmis cuma gunu hosgeldine 17-18 kisi oluruz dedi taam buyurun dedim toptan agirlamalk iyi :)) bu haftayi bide gelecek carsambayi bi atlatiyim rahat bi nefes alcammm ben yosamm sindiye 70 kg gelrnden gidenden yapamadim ama artik gelselerde gitselerde yememmKesinlikle şu sıralar bende insanlardan kaçıyorum
Kız 1 yaş var sende ne farkederKiz ben 83 luyum sende buyugumm binn :))
Afiyet olsun canım sporunda güzel maşallahMenumu yazim sabah esime daginlikla yagsiz tuzsuz maydonozlu yumurtali tavada borek pisrdimdi onu ben yedim borek derken lavas gibi acip icine koymustumm
Ogle yulaf ezmeli maydonozlu yumurtali omlet şekersiz çay
Ara sarma üç tane
Aksam
Mercimek Çorbası bi kase ,marul cig kofte ayrann haslanmis brokoli
Sade soda
2,5lt su alkali su, bitki cay
Spor 8km yürüyüş
Bakim profil yazim duzelmismi
Maşallah canım sana ne kadar aktifsinKuzlar bugun ugrayamadim ogleye kadar cocuklarla ugras ogle sonlari kuran dersine gidiyorum kuzlar ben her hafta sali cuma gunleri kuran dersine 15gunde bir carsamba kuran dersine gidiyorum gunduzleri oek ugrayamazsam bilginiz olsun imi canlar Evett bugun ev sahibi neler hazirlamis yemedim sadece 10 tane yaprak sarma dan 3dene yedim ve 8km yürüyüş yaptim hasatim cikti bugün cok yoruldumm..