- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.901
Egerki basarirsam sizler sayesinde 12yilda ilkez 7li rakamda oldum ins 6li rakamida gorurum sizler sayesindeYılmadan yola devam :)
Akşam çok hafif olmuş yanında et ya da köfte yiyenilirdin benim diyetisyen öyle veriyor ama dayanabiliyorsan ne ala:)Merhaba Kızlar ,
Önce dün ki menümü paylaşayım, sonrasında geçmiş yazışmaları okuyayım :)
Sabah : 2 kk peynir, 1 yumurta, 1 dlm ekmek, yeşillik
Öğle: 3 Köfte, salata , 1 prs barbunya
Ara: 1 çay bardağı kuruyemiş
Akşam: Brokoli salatası, yoğurt
Ara: 1 bardak kefir
Kızlar sizce bu menü nasıl ? Dün açlık hissettim ancak yememeyi başardım. Yediklerim yeterli gibi geldi. Sizce ?
Bir nebze destek olabiliyorsak ne mutlu bizlere valla sağolun desteğiniz için kızlar iyi ki varsınız.Egerki basarirsam sizler sayesinde 12yilda ilkez 7li rakamda oldum ins 6li rakamida gorurum sizler sayesinde
Of canım benimde öyle artık yıpradım biliyorsun herşeyi kaybettimÇok güzel ifade etmişsin gerçekten.
Hayat ve insanlar çok zorluyor gerçekten.
Bazen uzak olmak isitiyorum herkesten, herşeyden.
Bu aralar iş yeride sıkıntılı. Patron finanasal olarak sıkıntıdaymış. Maaşları bile ödeyemedi
Amin canım inşallah rabbim hepimizin işlerini rast getirsinAh canım ya inşallah bu yaz düzelir işlerin.
Görünüyor canımL laracraft seni de ekledim tabloya pazartesi günleri tartı günü.
Eki Görüntüle 1971644
Tablo tam görünüyor mu? İnternet kotam dolmuş ben yarım görüyorum ama yüklendi gözüküyor.
Sanırım ekmek açıktırmış seni canım genelde menün süper afiyet olsunMerhaba Kızlar ,
Önce dün ki menümü paylaşayım, sonrasında geçmiş yazışmaları okuyayım :)
Sabah : 2 kk peynir, 1 yumurta, 1 dlm ekmek, yeşillik
Öğle: 3 Köfte, salata , 1 prs barbunya
Ara: 1 çay bardağı kuruyemiş
Akşam: Brokoli salatası, yoğurt
Ara: 1 bardak kefir
Kızlar sizce bu menü nasıl ? Dün açlık hissettim ancak yememeyi başardım. Yediklerim yeterli gibi geldi. Sizce ?
Canım benim sağol işte iş meselesi sonra saçlarımın dökülmesi kendimi dağıttım ancak toparlıyorum asıl ben senden korkuyorumCanım inşallah olursun.
Ben senden çok umutluyum, spor sevgin ve disiplinin , azminle başaracağına eminim :)
Evet canım iş meselesi acayip geriyor beni amin hepimizin rabbim yardımcısı olsun iş piyasa çok kötüCanım bir nedeni var mı?
İnşallah çok cabuk çözülür sıkıntıların.
Bu aralar bende çok iyi değilim. İş yerinde de ciddi sıkıntılar var.
Allah hakkımızda Hayırlısını nasip etsin .
İnşallah canım benimBir haftayi atlattikmi gerisi gelirr sabir kuzu verecegimiz mutlu olacagimiz kglar aklina gelsin ins
İnşallah canım buraya sıkı sıkı sarılalımEgerki basarirsam sizler sayesinde 12yilda ilkez 7li rakamda oldum ins 6li rakamida gorurum sizler sayesinde
Tşkler canımAfiyet olsun aramıza hoşgeldin
Ne zamandır kullanıyorsun ben dayanamayıp bıraktım her seferinde.Kızlar aslında akşama kuru fasulye yapmıştım malesef bugün glifor acayip yan etkilerini gördüm çorbayı Bile zor içtim ne berbat bir ilaç bugün artık bıktırdı
Bende öyle canım 2012 beri keşke düzenli kullansaydım diyorum şimdiye kurtulmuştumNe zamandır kullanıyorsun ben dayanamayıp bıraktım her seferinde.
Afiyet olsun canım yeşil çayı bende içemiyorum çünkü tansiyonum düşük iyice dibe vuruyor sanmam soğuk Bile içiliyor diye biliyorum benSabah:sek puark 4 kinoalı galeta sabah sabah çekilmiyor yoğurt ama Dr verdi yapacak bi şey yok
Öğlen:Izgara tavuk salata
Akşam:Zeytinyağlı enginar+yoğurt
2 kupa yeşil çay
Ya ben bu yeşil çayı sıcak içemiyorum, demleyip üstüne soğuk su katıp bi dikişte içiyorum yararı kayboluyor mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?