• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Merhaba Kızlar ,

Önce dün ki menümü paylaşayım, sonrasında geçmiş yazışmaları okuyayım :)

Sabah : 2 kk peynir, 1 yumurta, 1 dlm ekmek, yeşillik
Öğle: 3 Köfte, salata , 1 prs barbunya
Ara: 1 çay bardağı kuruyemiş
Akşam: Brokoli salatası, yoğurt
Ara: 1 bardak kefir

Kızlar sizce bu menü nasıl ? Dün açlık hissettim ancak yememeyi başardım. Yediklerim yeterli gibi geldi. Sizce ?
Akşam çok hafif olmuş yanında et ya da köfte yiyenilirdin benim diyetisyen öyle veriyor ama dayanabiliyorsan ne ala:)

Çok güzel ifade etmişsin gerçekten.
Hayat ve insanlar çok zorluyor gerçekten.
Bazen uzak olmak isitiyorum herkesten, herşeyden.

Bu aralar iş yeride sıkıntılı. Patron finanasal olarak sıkıntıdaymış. Maaşları bile ödeyemedi :KK43:
Of canım benimde öyle artık yıpradım biliyorsun herşeyi kaybettim :KK61:

Merhaba Kızlar ,

Önce dün ki menümü paylaşayım, sonrasında geçmiş yazışmaları okuyayım :)

Sabah : 2 kk peynir, 1 yumurta, 1 dlm ekmek, yeşillik
Öğle: 3 Köfte, salata , 1 prs barbunya
Ara: 1 çay bardağı kuruyemiş
Akşam: Brokoli salatası, yoğurt
Ara: 1 bardak kefir

Kızlar sizce bu menü nasıl ? Dün açlık hissettim ancak yememeyi başardım. Yediklerim yeterli gibi geldi. Sizce ?
Sanırım ekmek açıktırmış seni canım genelde menün süper afiyet olsun

Canım bir nedeni var mı?
İnşallah çok cabuk çözülür sıkıntıların.

Bu aralar bende çok iyi değilim. İş yerinde de ciddi sıkıntılar var.
Allah hakkımızda Hayırlısını nasip etsin .
Evet canım iş meselesi acayip geriyor beni amin hepimizin rabbim yardımcısı olsun iş piyasa çok kötü

Kahvaltım :1 haşlanmış yumurta,yer elması ,yeşillik,kaşar peyniri 1 adet minik kivi ,zeytin akşam :dünden kalma mercimek çorbası ve salata spor olarak sadece yürüyüş kızlar 1 saat kardiyo

Sabah:sek puark 4 kinoalı galeta sabah sabah çekilmiyor yoğurt ama Dr verdi yapacak bi şey yok
Öğlen:Izgara tavuk salata
Akşam:Zeytinyağlı enginar+yoğurt

2 kupa yeşil çay

Ya ben bu yeşil çayı sıcak içemiyorum, demleyip üstüne soğuk su katıp bi dikişte içiyorum yararı kayboluyor mudur?

Sabah:sek puark 4 kinoalı galeta sabah sabah çekilmiyor yoğurt ama Dr verdi yapacak bi şey yok
Öğlen:Izgara tavuk salata
Akşam:Zeytinyağlı enginar+yoğurt

2 kupa yeşil çay

Ya ben bu yeşil çayı sıcak içemiyorum, demleyip üstüne soğuk su katıp bi dikişte içiyorum yararı kayboluyor mudur?
Afiyet olsun canım yeşil çayı bende içemiyorum çünkü tansiyonum düşük iyice dibe vuruyor sanmam soğuk Bile içiliyor diye biliyorum ben

Back