• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Ayyyy ben kacamimmm son cirpinislarim artikk :)) kiz iyiki bi aldik maşallah sevenimiz cokmus onu anladik bazi aksikler oldu kaza sünnet derken birde millet onada geldiler şimdide komsular gelcekmis cuma gunu hosgeldine 17-18 kisi oluruz dedi taam buyurun dedim toptan agirlamalk iyi :)) bu haftayi bide gelecek carsambayi bi atlatiyim rahat bi nefes alcammm ben yosamm sindiye 70 kg gelrnden gidenden yapamadim ama artik gelselerde gitselerde yememm
:KK70:Hadi bakalım canım bayramda 60 kg olmak istiyorum artık sıkıldım bu kilolardan :mad::mad:

Kizlar ben dun ingiliz karbonati aldirdim esime onu iciyorum gecen bi tup bebek topikte ojufum bir yumrtasi dahi olanlar çikolata kisti vs olan bu karbonati kullanmis hamis kalmışlar sizde deneyin derim bi arastirin hem kg vermeye hem kanser hucrelerini temizliyormus bi bakin derim ve bugun regl oldummm erken ben karbonat. Norlmal olandan ictim o degilmis eczaneden aldirdim bakalim ne kadar fayfasi olacakk

L laracraft seni de ekledim tabloya pazartesi günleri tartı günü.
image.jpeg

Tablo tam görünüyor mu? İnternet kotam dolmuş ben yarım görüyorum ama yüklendi gözüküyor.

Merhaba Kızlar ,

Önce dün ki menümü paylaşayım, sonrasında geçmiş yazışmaları okuyayım :)

Sabah : 2 kk peynir, 1 yumurta, 1 dlm ekmek, yeşillik
Öğle: 3 Köfte, salata , 1 prs barbunya
Ara: 1 çay bardağı kuruyemiş
Akşam: Brokoli salatası, yoğurt
Ara: 1 bardak kefir

Kızlar sizce bu menü nasıl ? Dün açlık hissettim ancak yememeyi başardım. Yediklerim yeterli gibi geldi. Sizce ?

Ok sıkıntı yok. Zaten hayat ve insanlar o kadar darlayıcı ve tripli ki buraya deşarj olmaya geliyoruz. Kendimizi disipline sokup kilo vermek amaç zaten burası araç:KK200:

Çok güzel ifade etmişsin gerçekten.
Hayat ve insanlar çok zorluyor gerçekten.
Bazen uzak olmak isitiyorum herkesten, herşeyden.

Bu aralar iş yeride sıkıntılı. Patron finanasal olarak sıkıntıdaymış. Maaşları bile ödeyemedi :(

Back