• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Haziran sonunda artık 70 kilo olup çocuk yapmak istiyorum. Temmuzda çocuk çalışmalarına kesin başlamam gerek. Ağustosta da düğün var gidip beğendiğim abiye elbiseyi almak istiyorum, sırf üstüme oldu içine girebildim diye almak istemiyorum. Ah @aysem25 ah nerelerdesin beraber kilo verip çocuk muhabbeti yapacaktık.
Bende istiyorum yaa gercekten destege ihtiyacim varr
Bende haziranda 60 kg olmak istiyorum ve ekimde çocuk düşünüyoruz akşam eşimle konuştuk
Bende ramazandan sonra gidiym bi dr kg verdikten sonra yas geciyorrr

Hadi bakalım, sen kaç yaşındaydın kaç yıllık evlisiniz? Beni çok korkutuyorlar bekleme diye.
Oluyorsa tabiki bekleme ben erken menopoz ve endometriozis hastalik var ins rabbim bizlerede nasip eder canim yas ilerlemeden cocuk buyuteceksin kopup kosacaksin gucun olsun benim 12 yil bitiyorr :((

Günaydınm kızlar ,

Bende bugün yeniden başladım. Son defa başlıyorum, İnşallah bu sefer hedefime ulaşacağım.
Benide aranızda olup , birlikte kilo vermek isterim, sizler içinde uygunsa :)

Güncel kilom : 87
Hedef kilom: 63

IMG_9040.JPG
kedikedi84 kedikedi84

Güncel:68,5
Hedef:57

Ben 7 nisanda gideceğim kontrole, 8 nisanda bildiririm kilomu. Kızlar hedeflere odaklanırsak başaramayacağımız birşey olmaz. Birazcık sıkalım dişimizi

Kurallarımız neler ptesi tartı günü haftada en az 3 gün spor ve günlük menü paylaşımı değil mi kızlar

Ben haftasonları internete giremiyorum.
Hafta içi günlük paylaşımda bulunurum.

Spor olarak yürüryüş sayılır mı ? :)
Günlük yürüyüşlere başladım bugün. En kısa sürede günde 10000 adım yürüme hedefim var.
Bugün sabahtan 4500 adım oldu. Akşamda servisten erken inip yürümeyi planlıyorum.
İlk günler daha az olsada hedef onbin adım :)

Ben haftasonları internete giremiyorum.
Hafta içi günlük paylaşımda bulunurum.

Spor olarak yürüryüş sayılır mı ? :)
Günlük yürüyüşlere başladım bugün. En kısa sürede günde 10000 adım yürüme hedefim var.
Bugün sabahtan 4500 adım oldu. Akşamda servisten erken inip yürümeyi planlıyorum.
İlk günler daha az olsada hedef onbin adım :)
Tabiki canım benim haftaiçi aksatman yazarsın yürüyüşte bir spor kardio egzersizi

Back