- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
- #3.821
Hadi bakalım, sen kaç yaşındaydın kaç yıllık evlisiniz? Beni çok korkutuyorlar bekleme diye.Bende haziranda 60 kg olmak istiyorum ve ekimde çocuk düşünüyoruz akşam eşimle konuştuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım, sen kaç yaşındaydın kaç yıllık evlisiniz? Beni çok korkutuyorlar bekleme diye.Bende haziranda 60 kg olmak istiyorum ve ekimde çocuk düşünüyoruz akşam eşimle konuştuk
Bende istiyorum yaa gercekten destege ihtiyacim varrHaziran sonunda artık 70 kilo olup çocuk yapmak istiyorum. Temmuzda çocuk çalışmalarına kesin başlamam gerek. Ağustosta da düğün var gidip beğendiğim abiye elbiseyi almak istiyorum, sırf üstüme oldu içine girebildim diye almak istemiyorum. Ah @aysem25 ah nerelerdesin beraber kilo verip çocuk muhabbeti yapacaktık.
Bende ramazandan sonra gidiym bi dr kg verdikten sonra yas geciyorrrBende haziranda 60 kg olmak istiyorum ve ekimde çocuk düşünüyoruz akşam eşimle konuştuk
Oluyorsa tabiki bekleme ben erken menopoz ve endometriozis hastalik var ins rabbim bizlerede nasip eder canim yas ilerlemeden cocuk buyuteceksin kopup kosacaksin gucun olsun benim 12 yil bitiyorr (Hadi bakalım, sen kaç yaşındaydın kaç yıllık evlisiniz? Beni çok korkutuyorlar bekleme diye.
Tabiki canım benim dün aklımdan sen geçtinGünaydınm kızlar ,
Bende bugün yeniden başladım. Son defa başlıyorum, İnşallah bu sefer hedefime ulaşacağım.
Benide aranızda olup , birlikte kilo vermek isterim, sizler içinde uygunsa :)
Güncel kilom : 87
Hedef kilom: 63
Canım seninle aynı yaşıtız 1984 doğumluyum 7 yıllık evliyim bu sefer başaralım artık kızlarHadi bakalım, sen kaç yaşındaydın kaç yıllık evlisiniz? Beni çok korkutuyorlar bekleme diye.
Canım seninle aynı yaşıtız 1984 doğumluyum 7 yıllık evliyim bu sefer başaralım artık kızlar
Amin inşallah canım bu sefer olsun sonra hamile kalınca sağlıklı beslenme için yazarız buraya bebişlerin durumu için
Aynen canım.Kurallarımız neler ptesi tartı günü haftada en az 3 gün spor ve günlük menü paylaşımı değil mi kızlar
Kurallarımız neler ptesi tartı günü haftada en az 3 gün spor ve günlük menü paylaşımı değil mi kızlar
Tabiki canım benim haftaiçi aksatman yazarsın yürüyüşte bir spor kardio egzersiziBen haftasonları internete giremiyorum.
Hafta içi günlük paylaşımda bulunurum.
Spor olarak yürüryüş sayılır mı ? :)
Günlük yürüyüşlere başladım bugün. En kısa sürede günde 10000 adım yürüme hedefim var.
Bugün sabahtan 4500 adım oldu. Akşamda servisten erken inip yürümeyi planlıyorum.
İlk günler daha az olsada hedef onbin adım :)