Evliliğim için 35 kilo

Selamlar kızlar yarın diyetisyene gidicem henüz 85 lere geri düşemedim ama 86,5 falan çıkarım heralde. İnşallah yağdan gitmiştir artık 85 i kırıp 84 falan 79 a doğru hızlıca ulaşmak için elimden geleni yapıcam. Çok sıkıldım hala kilolu olmaktan. Normal insan olmak istiyorum. Kilolu sıfatından kurtulmak istiyorum

1 gün önce tam olarak aynı duyguları hissediyordum ben de, hatta forumda da yazmıştım. İnsan bir süre sonra yoruluyor bu çabalardan, bir türlü gerçeğe dönüşmeyen umutlardan... Ama inan başaracağız mutlaka, er ya da geç Sadece biraz sabır, biraz inanç En kısa zamanda Allah size de bebek nasip eder ve sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Çok iyi anlıyorum seni canım kendini sıktıkça veremiyorsun psikoloji çok etkiliyor biraz kendini serbest bırak yoksa sıktıkça geri geri gidiyorsun

Selam kızlar diyetisyende tam 87 kilo çıktım amma velakin 1 kilosu göbekten olmak üzere 1,6 kilo yağım gitmiş 500 gr kas yapmışım 600 gr da su tutmuş. Ondan sadece yarım kilo vermiş gibi gözüküyor. Onun için evde tartılırken sakın takıldım veremedim diye üzülmeyin.
Daha önceden yazmışmıydım bilmiyorum ama 3 -4 yıl önceki diyetisyen raporumda 87 kilo halimi bulmuştum ve şu anki 87 kiloma göre 7 kg daha az yağ varmış vücudumda. Sanırım bünye onu toparlamaya çalışıyor.

Çok iyi canım

Selam kızlar nasılsınız? Bugün başıma gelen bi olayı anlatayım size.
Bizim 90 yaşında bi akraba amcamız var, 1 yıldır görmüyordum. Bugün gittim nasılsınız falan, kulakları zor duyuyor zaten beni Ablam sandı, ben o değilim dedim ismimi söyledim, hala kardeşin Nasıl diyor, neyse, bana beni çekiştirmeye başladı ne kötü olmuş ya şişmanlamış iyice çok çirkin olmuş, daha da şişmanladı mı dedi Yok ben o yum zaten şişman olan dedim sonunda duydu kaldı böyle bi haa zayıflamışsın iyi olmuş böyle dedi. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.

Ah amcam ya inanamis demekki sendeki degisime ve gozlerine

Ben de uzun süre önce diyetisyene gittiğim dönemde tartı sonuçlarıma baktığımda yağ oranımın daha düşük olduğunu görüyorum. Sanırım kilo verip tekrar kilo alınca yağ oranımız aynı kiloda olsak da artıyor. Ama kas yapmışsın ne güzel, sevinmelisin!

Büyüğümdür ama kızmadan edemeyeceğim Dedem 90 yaşına gelmişsin, elalemi çekiştirmek senin neyine, kendi işine-hayatına bak ya

Ben günlerdir diyet yapıyorum spora gidiyorum diye kendimi kandırıyorum sanırım sabah tartıldım 87,5 çıktım yıl başından beri aynı kiloda takıldım acilen eski tempoma dönmem lazım çok üzgünüm

Al bende de o kadar canım bugün tamamen karar aldım yeter artık gerçekten sıkıldım biliyorsun birde benim tiroid az çalışıyormuş artık kaçamak istemiyorum hayatımda

Al bende de o kadar canım bugün tamamen karar aldım yeter artık gerçekten sıkıldım biliyorsun birde benim tiroid az çalışıyormuş artık kaçamak istemiyorum hayatımda
Benim de ilaç kullanıyorum, sen ama çok güzel zayıfladın ben daha yolun yarısındayım.

Slm sakin pes etme sindi sen spora basladinya o kas yapiyor vucut su toplarmus belli bi sure sonra kesin odem gidermis sen istikrarli bir bayansin tarti sindilik kisa bi sure icin seni sasirtir..
Bende bir al veer bi al öyle gidiyor eve tasindim tasinali gelen gidenimiz maşallah eksik olmadi kendime uygun diet yapamadım habire mücadele icindeyim su bi 15gunude atlatiyimda bu arada oglani çarşamba günü sünnet ettirdim onla uğraşıyorum ve gelen giden bi bitsin öyle mucadelem var..

Artık kapatmak istiyorum bu kilo işini sıkılmaya başladım. Ay damatlığını da gör inşallah. Kıyamam kuzuya.

Artık kapatmak istiyorum bu kilo işini sıkılmaya başladım. Ay damatlığını da gör inşallah. Kıyamam kuzuya.
Sagol canim benim..
Kiz hepimiz bu ara oyleyiz inann bıktık tek yanliz sen degilsin böyle hisseden inann biraz daha sabret oluruna birak cok düşünme kg isini istersen abartmadan ye kafan dagilsin ne guzel 14kg vermis bir bayansin
Canim hem burda yaz hem cuma yarismasi var gercektende motive ediyor hem stresin gider gel seni davet ediyimmi gruba katil kebdin icin şenşekrak yer bana moral oluyor napalim buralarda birbirmize ihtiyacimiz var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…