- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.681
Bende çocuk olana kadar yapayım ne yapacaksam sonra zor. Bu sene Allah kısmet ederse düşünüyoruz artık.Oh valla bak kendine nilicum çocuk derdin yok nasılsa bende ne güzel giderdim bekarken salonlara cilt bakımlarına ahh ah:))))
Aaa o neymiş bakayım bi internetten hiç duymamıştım.kedikedi84 canım bende Dilara Koçak iyi yaşam günlüğü defterini aldım bakalım bugünden tekrardan asılıyorum hayırlısı ile
Aaa o neymiş bakayım bi internetten hiç duymamıştım.
İnşallah hayırlısı ile gelsin bebişBende çocuk olana kadar yapayım ne yapacaksam sonra zor. Bu sene Allah kısmet ederse düşünüyoruz artık.
Selamlar kızlar yarın diyetisyene gidicem henüz 85 lere geri düşemedim ama 86,5 falan çıkarım heralde. İnşallah yağdan gitmiştirartık 85 i kırıp 84 falan 79 a doğru hızlıca ulaşmak için elimden geleni yapıcam. Çok sıkıldım hala kilolu olmaktan. Normal insan olmak istiyorum. Kilolu sıfatından kurtulmak istiyorum
Çok iyi anlıyorum seni canım kendini sıktıkça veremiyorsun psikoloji çok etkiliyor biraz kendini serbest bırak yoksa sıktıkça geri geri gidiyorsunSelamlar kızlar yarın diyetisyene gidicem henüz 85 lere geri düşemedim ama 86,5 falan çıkarım heralde. İnşallah yağdan gitmiştirartık 85 i kırıp 84 falan 79 a doğru hızlıca ulaşmak için elimden geleni yapıcam. Çok sıkıldım hala kilolu olmaktan. Normal insan olmak istiyorum. Kilolu sıfatından kurtulmak istiyorum
Çok iyi canımSelam kızlar diyetisyende tam 87 kilo çıktımamma velakin 1 kilosu göbekten olmak üzere 1,6 kilo yağım gitmiş 500 gr kas yapmışım 600 gr da su tutmuş. Ondan sadece yarım kilo vermiş gibi gözüküyor. Onun için evde tartılırken sakın takıldım veremedim diye üzülmeyin.
Daha önceden yazmışmıydım bilmiyorum ama 3 -4 yıl önceki diyetisyen raporumda 87 kilo halimi bulmuştum ve şu anki 87 kiloma göre 7 kg daha az yağ varmış vücudumda. Sanırım bünye onu toparlamaya çalışıyor.
Selam kızlar nasılsınız? Bugün başıma gelen bi olayı anlatayım size.
Bizim 90 yaşında bi akraba amcamız var, 1 yıldır görmüyordum. Bugün gittim nasılsınız falan, kulakları zor duyuyor zaten beni Ablam sandı, ben o değilim dedim ismimi söyledim, hala kardeşin Nasıl diyor, neyse, bana beni çekiştirmeye başladıne kötü olmuş ya şişmanlamış iyice çok çirkin olmuş, daha da şişmanladı mı dedi Yok ben o yum zaten şişman olan dedim sonunda duydu kaldı böyle bi haa zayıflamışsın iyi olmuş böyle dedi. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
Ah amcam ya inanamis demekki sendeki degisime ve gozlerineSelam kızlar nasılsınız? Bugün başıma gelen bi olayı anlatayım size.
Bizim 90 yaşında bi akraba amcamız var, 1 yıldır görmüyordum. Bugün gittim nasılsınız falan, kulakları zor duyuyor zaten beni Ablam sandı, ben o değilim dedim ismimi söyledim, hala kardeşin Nasıl diyor, neyse, bana beni çekiştirmeye başladıne kötü olmuş ya şişmanlamış iyice çok çirkin olmuş, daha da şişmanladı mı dedi Yok ben o yum zaten şişman olan dedim sonunda duydu kaldı böyle bi haa zayıflamışsın iyi olmuş böyle dedi. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
Selam kızlar diyetisyende tam 87 kilo çıktımamma velakin 1 kilosu göbekten olmak üzere 1,6 kilo yağım gitmiş 500 gr kas yapmışım 600 gr da su tutmuş. Ondan sadece yarım kilo vermiş gibi gözüküyor. Onun için evde tartılırken sakın takıldım veremedim diye üzülmeyin.
Daha önceden yazmışmıydım bilmiyorum ama 3 -4 yıl önceki diyetisyen raporumda 87 kilo halimi bulmuştum ve şu anki 87 kiloma göre 7 kg daha az yağ varmış vücudumda. Sanırım bünye onu toparlamaya çalışıyor.
Selam kızlar nasılsınız? Bugün başıma gelen bi olayı anlatayım size.
Al bende de o kadar canım bugün tamamen karar aldım yeter artık gerçekten sıkıldım biliyorsun birde benim tiroid az çalışıyormuş artık kaçamak istemiyorum hayatımdaBen günlerdir diyet yapıyorum spora gidiyorum diye kendimi kandırıyorum sanırım sabah tartıldım 87,5 çıktımyıl başından beri aynı kiloda takıldım acilen eski tempoma dönmem lazım çok üzgünüm
Benim de ilaç kullanıyorum, sen ama çok güzel zayıfladın ben daha yolun yarısındayım.Al bende de o kadar canım bugün tamamen karar aldım yeter artık gerçekten sıkıldım biliyorsun birde benim tiroid az çalışıyormuş artık kaçamak istemiyorum hayatımda
Slm sakin pes etme sindi sen spora basladinya o kas yapiyor vucut su toplarmus belli bi sure sonra kesin odem gidermis sen istikrarli bir bayansin tarti sindilik kisa bi sure icin seni sasirtir..Ben günlerdir diyet yapıyorum spora gidiyorum diye kendimi kandırıyorum sanırım sabah tartıldım 87,5 çıktımyıl başından beri aynı kiloda takıldım acilen eski tempoma dönmem lazım çok üzgünüm
Artık kapatmak istiyorum bu kilo işini sıkılmaya başladım. Ay damatlığını da gör inşallah. Kıyamam kuzuya.Slm sakin pes etme sindi sen spora basladinya o kas yapiyor vucut su toplarmus belli bi sure sonra kesin odem gidermis sen istikrarli bir bayansin tarti sindilik kisa bi sure icin seni sasirtir..
Bende bir al veer bi al öyle gidiyor eve tasindim tasinali gelen gidenimiz maşallah eksik olmadi kendime uygun diet yapamadım habire mücadele icindeyim su bi 15gunude atlatiyimda bu arada oglani çarşamba günü sünnet ettirdim onla uğraşıyorum ve gelen giden bi bitsin öyle mucadelem var..
Sagol canim benim..Artık kapatmak istiyorum bu kilo işini sıkılmaya başladım. Ay damatlığını da gör inşallah. Kıyamam kuzuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?