- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.661
Yazdıktan sonra aşağıdaki değişiklikleri kaydet tuşuna basmamışsındır.Merhaba kızlar dün diyetisyene gittim. Ödemim çok fazla olduğu için tartıda kilom aynıydı ama 1 kg yağ vermişim. Bu ödemle başım dertte adeta. Birde profilimde mevcut kilomu yazmama rağmen eski bilgilerim var ve düzelmiyor
Burdayım artık diyete başladım tekrar sen napıyosun?kedikedi84 nrdsn şekerim
Düzen bozulunca zor oluyor. Neyse haftaya okullar açılıyor. Ben de şu an marta kadar 80 kiloyu görme hayali kuruyorum ama çok zor. Dün spora gittim bugün evi temizliyorum. Diyetisyen detoks içecek tarifi verdi ama malzemeleri dolaptan çıkardım çıkardım geri koydum yapmayacağım düşününce bile içim almıyor.Bende başladım diyorum kendimce ama evde tüm ev halkı çok zor iş bitmiyor spora hiç vakit yok düzen kalmadı okullar açılınca artık
Yazdıktan sonra aşağıdaki değişiklikleri kaydet tuşuna basmamışsındır.
İnsan öyle olunca seviniyor ama kilo vermedim diyorsun yağ gitmiş. Ben üzülmüyorum öyle olunca.
Canım benim günaydın dükkandayım
Bende özledim seni canım nasılsın neler yapıyorsunÖzledim hepinizihepinize benden birer kalp
Bugün bende gidiyorum 6 aylık tekrar yazıldımHer tarafım ağrıyor ne zamandır spora gitmiyordum hamlamışım.
Buralardayım canım, seni selcanmehmetcan ı ve miyav_su yüzüne okuyorum ama @ayşem25 i @burhan ıÖzledim hepinizihepinize benden birer kalp
Satamadım malesef canım artık hayırlısını Nisan ayının 15 bekliyoruz RuslarıDükkana devammi sattın sanıyordum çok sevindim işlerin rast gitsin inşallah canım
Harikasın canımBuralardayım canım, seni selcanmehmetcan ı ve miyav_su yüzüne okuyorum ama @ayşem25 i @burhan ıelifimm39 u bende merak ediyorum. elifimm39 un babası inşallah sağlığına kavuşmuştur.
Ben bugün spora gidicem sonra da masajbu haftayı relax haftası ilan ediyorum. Perşembe günü de diyetisyensen çıkınca cilt bakımına gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?