• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Merhaba kızlar dün diyetisyene gittim. Ödemim çok fazla olduğu için tartıda kilom aynıydı ama 1 kg yağ vermişim. Bu ödemle başım dertte adeta. Birde profilimde mevcut kilomu yazmama rağmen eski bilgilerim var ve düzelmiyor
Yazdıktan sonra aşağıdaki değişiklikleri kaydet tuşuna basmamışsındır.
İnsan öyle olunca seviniyor ama kilo vermedim diyorsun yağ gitmiş. Ben üzülmüyorum öyle olunca.

Bende başladım diyorum kendimce ama evde tüm ev halkı çok zor iş bitmiyor spora hiç vakit yok düzen kalmadı okullar açılınca artık
Düzen bozulunca zor oluyor. Neyse haftaya okullar açılıyor. Ben de şu an marta kadar 80 kiloyu görme hayali kuruyorum ama çok zor. Dün spora gittim bugün evi temizliyorum. Diyetisyen detoks içecek tarifi verdi ama malzemeleri dolaptan çıkardım çıkardım geri koydum yapmayacağım düşününce bile içim almıyor.

Selam kızlar tam gaz devam ediyorum. Artık bu kadar duraklama yeter. Daha vermem gereken 17 kilo var. 70 olsam bana yeter 65 olsam çok güzel olur amam bakalım.

Yazdıktan sonra aşağıdaki değişiklikleri kaydet tuşuna basmamışsındır.
İnsan öyle olunca seviniyor ama kilo vermedim diyorsun yağ gitmiş. Ben üzülmüyorum öyle olunca.

Kaydet tuşuna da basıyorum ama sonuç aynı nedense. Bu arada ıhlamur ödem için çok iyi gelmeye başladı. Ödem sorunu olan varsa muhakkak içsin.

İyiyim tşk ederim tatil bitti çok şükür çocuklarla uğraşıp durdum hiç spor diyet yapamadım regl oldum zaten ellerim bile davul gibi şiş biran önce başlamak istiyorum sporuma diyetime sizleri özledim sesiniz çıkmadı uzun zamandır kk daki ilk arkadaşlarım sizlersiniz arada ses verin merak ediyorum:KK19::KK200:

Özledim hepinizi :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: hepinize benden birer kalp
Buralardayım canım, seni selcanmehmetcan ı ve miyav_su yüzüne okuyorum ama @ayşem25 i @burhan ı elifimm39 elifimm39 u bende merak ediyorum. elifimm39 elifimm39 un babası inşallah sağlığına kavuşmuştur.
Ben bugün spora gidicem sonra da masaj:21: bu haftayı relax haftası ilan ediyorum. Perşembe günü de diyetisyensen çıkınca cilt bakımına gidicem.

Buralardayım canım, seni selcanmehmetcan ı ve miyav_su yüzüne okuyorum ama @ayşem25 i @burhan ı elifimm39 elifimm39 u bende merak ediyorum. elifimm39 elifimm39 un babası inşallah sağlığına kavuşmuştur.
Ben bugün spora gidicem sonra da masaj:21: bu haftayı relax haftası ilan ediyorum. Perşembe günü de diyetisyensen çıkınca cilt bakımına gidicem.
Harikasın canım :KK200::KK200::KK200:

Back