• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Can'ım benim diyetisyen Bakso diye probiyotik toz verdi 3 günde 1 e düşmüştü tuvalete çıkmam. Yoğurda karıştırıp yedim 5 gün şimdi hergün hatta günde 2 kere gidiyorum tuvalete ama çok gaz yaptı onu Nasıl geçiricem bilmiyorum içeli 3 hafta falan oluyor ama gaz kötüo_O kimyona başlayacağım tekrar.

Aslında biliyomusun ben gaz bile cikarsam sukredecem gaz cikarmak iyi diye biliyorum tabikide fazlasi rahatsız eder benim babamda da o sorun var bir siseye annem limonlar dilip koyuyor ustunede su ekliyordu gaza iyi geliyormus sende yap gel git ic bi dene istersen.o ilaci dr yazdirabiliyokmu parayla mi alınıyor

Aslında biliyomusun ben gaz bile cikarsam sukredecem gaz cikarmak iyi diye biliyorum tabikide fazlasi rahatsız eder benim babamda da o sorun var bir siseye annem limonlar dilip koyuyor ustunede su ekliyordu gaza iyi geliyormus sende yap gel git ic bi dene istersen.o ilaci dr yazdirabiliyokmu parayla mi alınıyor
Parayla alınıyor probiyotik ilaç değil zaten 10 luk paketini 25 tl ye mi ne aldım. Limonlu suyu deneyeyim.

Ya kızlar ben geçen hafta yine boşladım ve şimdi paniklerdeyim. Martta bi sürü nişan düğün var. Bugünden itibaren hergün buraya ve defterime yediğimi içtiğimi yazıcam. Perşembe diyetisyene gidicem zaten. Hergün de spor. Marta kadar 70 leri görmem gerek. Yoksa kıyafet bulamayacağım kendime.

Kız hergun demiştin gene yoksun :confused:
Yazmaya üşendim:bicak: ama yemedim yarın yüzleşmem var diyetisyenle:110:dün elbise baktım iyi oldu gaza geldim çünkü hiç bi şey yakışmadı, dana kollarım çıktı cıbıl cıbıl. Güzel şeyler hep 42 bedene kadar. Allahtan love my body var orda denedim bi kaç şey ama hayal ettiğim gibi durmadı hiç biri. Mart a kadar sıkı tutmam gerek.

Sabah: mantarlı omlet
Öğlen:10 adet badem
Akşam:pırasa+yoğurt

Öğlen evde yiyebileceğim yemek yoktu geçiştirdim onun için.

ISILDURU ISILDURU BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim görüşmeyeli siz ne yaptınız? Kilo verdiniz mi?

Yok ya tartilmadim cuma tartilacam moralim bozuluyor sık tartilinca 76kg da kaldim bi gun yiyorsam iki üç gun dikkat ediyorum onceki azimi yitirdim gibi ama boslamadim aslinda yarin bi tatiliyim bakim aldimmi verdimmi ne zormus bi diyete baslamak böyle zorlanmadimdi

Yok ya tartilmadim cuma tartilacam moralim bozuluyor sık tartilinca 76kg da kaldim bi gun yiyorsam iki üç gun dikkat ediyorum onceki azimi yitirdim gibi ama boslamadim aslinda yarin bi tatiliyim bakim aldimmi verdimmi ne zormus bi diyete baslamak böyle zorlanmadimdi

Ayniyiz ciğerim iki ye bir bak yapıyoruz :)). 85 lerde sürünüyorum bir ay önce 82 görmüştüm halbuki
Hadi ya kışın insanın daha çok yiyesi geliyor ama yapmayalım. Baya yol kat ettik heba etmeyelim emeklerimizi.

Valla insanın canı hamur işi çekiyor tatlı da kışın malesef vücut yaglanmak istiyor sanırım sen ne yaptın kaç kilodasin canim

Valla insanın canı hamur işi çekiyor tatlı da kışın malesef vücut yaglanmak istiyor sanırım sen ne yaptın kaç kilodasin canim
87.5 falan kilo aldım ben:KK12: zaten yağlıyım nereme yağlanıcam daha anlamadım. Bu aralar çok misafirlik oldu görünce dayanamıyorum. Cuma da gidicem mecburen pazar da Kız isteme mevzusu var. Ama yemiycem bu sefer ve bundan sonra marta kadar kimseye de gitmiycem.

Selam kızlar 500gr yağ almışım sadece çok mutluyum 1.3 kilo almışım. 500gr kas 300gr ödem. Artık hızlıca devam edicem.

Kızlar epeydir foruma giremiyordum. Bugün fırsatını buldum anca. Sanırım hepimizde genel kış sorunu var ve aralıklarla salıyoruz. Ama şunu aklımızdan çıkarmayalım. Bir öğünde kaçırdıysak diğer öğünde kaçırmamış gibi diyetimize devam edelim bu çok önemli. Ben hala 70 buçuktayım totalda 10,5 kg verdim. Bugün diyetisyen günüm bakalım ne durumdayım.

Merhaba kızlar dün diyetisyene gittim. Ödemim çok fazla olduğu için tartıda kilom aynıydı ama 1 kg yağ vermişim. Bu ödemle başım dertte adeta. Birde profilimde mevcut kilomu yazmama rağmen eski bilgilerim var ve düzelmiyor

Back