- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.601
Akrep burcuyum.Ne burcusun sen kedikedi84 değişiklik sevmeyen:)) kardeşim de öyle merak ettim simdi
Yok bu böyle olmaz yedik içtik güzel ara verdik eski irade geri gelsin. Ama kar yağarken sahlep içmesemiydim, bi gün de boza içtim 1 bardağı 350 kaloriymiş85.8 çıktım az önce ohadün gece yediğim baklavaya su böreği bunun musebbimi ben değilim
Yok ya değişik yemek yerimBende akrep burcuyum yukselenim bile akrep ben değişik yemekleri denemeyi çok severim bir tek suşi tabagima kadar geldide içim almadı ilktir yani
Aynen öyleAlıp başını 90 a doğru gitmenin bı alemi yok al başını 70 e doğru gel dimi ama :)))
Olsun ya takılıyorum burda, takımlara bakmıştım ilk sayfadaki kurallar gözümü korkuttu. Okuyorum onları.Sende bir topige katil bence kimsesiz kaldın gel 8. Takima
Yok artık değil ama eski halime dönücem diye korkuyor farkındayım. 80 lere düşünce bile farkediyor insan. Boyun kaç? Aramıza hoşgeldinkızlar slm evliyim 1 kızım var hamilelikte zirve yapan kiloları bu grupla verirmiyiz. ilk mesajı okudumkedikedi84 kocan hala o düşüncelerde mi bilmem ama hikayen bana çok benzer...kilom da 90lar
Hadi ya ilk başlardaymış demek o kurallar,yapmayınca dert olur bana çünkü.Bende baktım aynı şeyi düşündüm ama hiç kural yokmuş bodoslama gir hergun birkaç msj yaz her cuma kilonun yaz hepsi bu
Yok artık değil ama eski halime dönücem diye korkuyor farkındayım. 80 lere düşünce bile farkediyor insan. Boyun kaç? Aramıza hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?