Evliliğim için 35 kilo

85.8 çıktım az önce oha dün gece yediğim baklavaya su böreği bunun musebbimi ben değilim
Yok bu böyle olmaz yedik içtik güzel ara verdik eski irade geri gelsin. Ama kar yağarken sahlep içmesemiydim, bi gün de boza içtim 1 bardağı 350 kaloriymiş

Neee bozami 350 kalori bir şişe aldım yarısını içtim gerisi çöpe gitti baktım kilo yükseliyor isabet etmişim

Bende akrep burcuyum yukselenim bile akrep ben değişik yemekleri denemeyi çok severim bir tek suşi tabagima kadar geldide içim almadı ilktir yani

Bende akrep burcuyum yukselenim bile akrep ben değişik yemekleri denemeyi çok severim bir tek suşi tabagima kadar geldide içim almadı ilktir yani
Yok ya değişik yemek yerim yemek konusunda sıkıntı yok. Ev eşya hayatla ilgili değişikliği sevmem.

kızlar slm evliyim 1 kızım var hamilelikte zirve yapan kiloları bu grupla verirmiyiz. ilk mesajı okudum kedikedi84 kocan hala o düşüncelerde mi bilmem ama hikayen bana çok benzer...kilom da 90lar

kızlar slm evliyim 1 kızım var hamilelikte zirve yapan kiloları bu grupla verirmiyiz. ilk mesajı okudum kedikedi84 kocan hala o düşüncelerde mi bilmem ama hikayen bana çok benzer...kilom da 90lar
Yok artık değil ama eski halime dönücem diye korkuyor farkındayım. 80 lere düşünce bile farkediyor insan. Boyun kaç? Aramıza hoşgeldin

Bende baktım aynı şeyi düşündüm ama hiç kural yokmuş bodoslama gir hergun birkaç msj yaz her cuma kilonun yaz hepsi bu

Aynen katılıyorum girmek zor kural falanda var dedim bende 5 aydır hiç yeltenmedim 3 aydır katıldım direk girmek istediğin guruba yaz başla ben genele yazmıştım gerek yokmuş

Yok artık değil ama eski halime dönücem diye korkuyor farkındayım. 80 lere düşünce bile farkediyor insan. Boyun kaç? Aramıza hoşgeldin

hoşbuldum boyum 1.65 kilocuğum da 94 bir ara 91 e indim ne mutluydum.şimdi aman ne yapayımm.ben diyetisyene gittim bir ara 79kilo olduğum dönemde biraz vermiştim ama şimdi 94 olunca diyet bana göre değil diyorum...ben hayatım boyunca devam ettirebileceğim yaşam stili arıyorum.şekersiz çay içmek gibi mesela...1 adet bebişim var o uyuyunca 2 saat boşluğum oluyor...spor yapabiliyorum o arada evde 1 saat koşuyorum ama her zaman değil. kitap okumayı da seviyorum. bazen spor yerine kitap okumayı tercih ediyorum... o yüzden besinden kısarak zayıflayabilirsem -ki zayıflayayım artık. ben en başta 58 idim- zayıflayacağım. bedenim ve sağlığım için istiyorum zayıflamayı ama en çok olası 2. bebeşim için istiyorum. pek zor bu kilolarda hamilelik...ne çok konuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…