- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.621
Günaydın burdayım :) Diyete devam, sen napıyosun?Günaydınnn nrdsn kedikedi84?
Geçmiş olsun kıyamam ona. Çok salgın var şimdi senin gelenin gidenin çok olur başsağlığına falan kolay gelsin. Dün dündür boşver önümüze bakalım.Napayım kızlarla uğraşıyorum küçük kiz ateşli, birsuru misafir ağırladım dün yedimde malesef baya,kac gündür ev temizliyorum bugün yeni bir gün başladım tekrardan
İkiside aynı canım Malesef
Amin inşallah canımÜzüldüm canım Allah gönlündekini versin herşey gönlünce olsun
Çok mükemmel olmasa da devam ediyorum spora geri başlamam gerek ama gidemedim bi türlü. Gitmeyince kendimi çok huzursuz hissediyorum. Tekrar eski tempoya dönmem lazım. Senin iş ve sağlığın ile ilgili güzel haberleri bekliyorum çok yakın zamanda eskisinden daha iyi olur inşallah.Bugün diyet topiklerine dadandım sizlerede bir merhaba diyeyim dedim kızlar nasılsınızISILDURU kızın hastaymış geçmiş olsun kedikedi84 sen nasılsın fıstık maşallah devam ediyorsun helal sana @aysem25 sen nasılsın nerelerdesin
Evet insan spor yapmayınca gerçekten huzursuz ve mutsuz oluyor canım sağol canım benim inşallahÇok mükemmel olmasa da devam ediyorum spora geri başlamam gerek ama gidemedim bi türlü. Gitmeyince kendimi çok huzursuz hissediyorum. Tekrar eski tempoya dönmem lazım. Senin iş ve sağlığın ile ilgili güzel haberleri bekliyorum çok yakın zamanda eskisinden daha iyi olur inşallah.
bilmedigim birsey mi olduAmin inşallah canımsağol
Yok canım iş ve sağlık için dua etti deHayirdir miyav su bil
bilmedigim birsey mi oldu
Işılduru nun kayınpederiBurdayim canim hayırdır kim vefat etti. .Geçmiş olsun kizina canimm
Can'ım benim diyetisyen Bakso diye probiyotik toz verdi 3 günde 1 e düşmüştü tuvalete çıkmam. Yoğurda karıştırıp yedim 5 gün şimdi hergün hatta günde 2 kere gidiyorum tuvalete ama çok gaz yaptı onu Nasıl geçiricem bilmiyorum içeli 3 hafta falan oluyor ama gaz kötüYaa bende toparlanamadim bi dr mi gitsem tahlil nemi yaptirsam neden böyle oldum acaba dr gitmem icin endokrine mi gitmem lazim kizlar bu ara bi kabizlik tutturdu gidiyor bende bir gun cikiyorsam bi gun cikmiyorum yada iki gun hareketsiz birode degilimki puffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?