- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.581
Ben yarın sabah tartılıp başlıycam eskisi gibi 90 ı görmeden gerisin geriye.Bende ayni durumdayim modumu kaybettim ama bir yiyip bir yemeyi dengelemeye çalışıyorum en azindan cok kilo almadan.bu ara istah varki aksama kadar güzel diyetimi yapiyorum sonra tekrar hoop boz pismanliklar geliyor pufff bir guvenim icee gelse iyi.olcakkk
İnşallah canim ya ye yee nereye kadar dimi bende yarin kesin protein diyeti uygulayacagim bakalim ne kadarcik odem var gorecegim hepimizim elbet bir dönüm noktası oluyor buda gececek elbet gunun birinde bizde çıtır hatunlar olacagiz..Ben yarın sabah tartılıp başlıycam eskisi gibi 90 ı görmeden gerisin geriye.
Hadi bakalım bugün tekrar başlıyoruz o zaman 87,5 çıktımİnşallah canim ya ye yee nereye kadar dimi bende yarin kesin protein diyeti uygulayacagim bakalim ne kadarcik odem var gorecegim hepimizim elbet bir dönüm noktası oluyor buda gececek elbet gunun birinde bizde çıtır hatunlar olacagiz..
Hadi bakalım bugün tekrar başlıyoruz o zaman 87,5 çıktımbu kadar yeter.
Hadi bakalım bugün tekrar başlıyoruz o zaman 87,5 çıktımbu kadar yeter.
İnşallah canım sen napıyosun alıştın mı evine?İyi fazla kg almamamusin dikkat ettin mı bundan fazlası gider
İnşallah canım sen napıyosun alıştın mı evine?
O kadar olur tabii ben bi de değişikliği hiç sevmem. Taşınsam zorlanırım herhalde.Çok şükür yerleştim iyi şimdilik hala yabancılık çekiyorum ama yeni ev bu kadarı da olur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?