- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.501
Güzel ozaman çok kilolu değilsin istediğin kiloda incecik olacaksın.Hoşbulduk canım boyum 165 benim.
Ayy inşallah canım hepimiz ideal kilomuza inip incecik olalım inşallahGüzel ozaman çok kilolu değilsin istediğin kiloda incecik olacaksın.
Aaaaaaa güzel kız buralar bizi motive ediyor sorma iki gündür haşat oldum ne diyet kaldı dayımı nisanladik tatlılar borekler off offf kilo almadan bari bu iki gün yüzünden yedim ama bir o kadarda hareket birde kardesimgil geldi ankaradan birde onların yanında diyet yapamıyorum.annemgilin yanında 3-4 kilo aldım ama ev sayesinde yediğim halde verdim ama kiloyu kafamda takamadigimdan da gitti şimdi kalacağım verecek miyim acaba...BitmeyenUmidim dimek14.takimdasin farkında olmadan yarisiyoruz disene bende 8.takimdayim listelerde adını görünce aydım işi bu arada annemde kalıp kilo vermende takdire şayan ben kesin on kilo alırdım
Verirsin verirsin, şimdi metabolizman hızlanmış bence evde biraz spor yürüyüş falan yaparsan şubat ayında 70 i görürsün.Aaaaaaa güzel kız buralar bizi motive ediyor sorma iki gündür haşat oldum ne diyet kaldı dayımı nisanladik tatlılar borekler off offf kilo almadan bari bu iki gün yüzünden yedim ama bir o kadarda hareket birde kardesimgil geldi ankaradan birde onların yanında diyet yapamıyorum.annemgilin yanında 3-4 kilo aldım ama ev sayesinde yediğim halde verdim ama kiloyu kafamda takamadigimdan da gitti şimdi kalacağım verecek miyim acaba...
Canım buralardayım saç için uğraşıyorum kusura bakma yazamadım sana nasılsın
Ay canım ya geçmiş olsun. Şimdi iyi olmalarına sevindim.İyiyiz sukur canim kizlarim hasta atesleri cikti gece acildeydik şuan iyiler çok şükür
Geçmiş olsun canımİyiyiz sukur canim kizlarim hasta atesleri cikti gece acildeydik şuan iyiler çok şükür
Canım buralardayım saç için uğraşıyorum kusura bakma yazamadım sana nasılsın
Malesef bulamadım çok üzgünüm bu konudaMiyav su nasılsın canım naptin saç için çözüm buldunmu yaa galiba stresten oluyor bütün bunlar ben annemgilde kaldığımda ev için stresten avuç avuç sacim döküldü sindi stres biraz geride kalınca normallesiyor galiba kendini uzmemeye çalış tatlım ölümü..
İyiyiz sukur canim kizlarim hasta atesleri cikti gece acildeydik şuan iyiler çok şükür
Ahhh canım benim özele gelseneMalesef bulamadım çok üzgünüm bu konudaişte bulamadım dükkanıda satamadım zor günler geçiriyorum sen neler yaptın yerleştin mi yeni evine
Şükür yerleşmişsin canım rabbim sağlıcakla huzurla yeni bir bebişle doldursun evinizi yuvanızı bozmasın güle güle oturunAhhh canım benim özele gelsene
Bende iyiyi yerleştim eve ufak tefek işler kaldı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?