- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
- #3.461
kedikedi84 Sen başlarken Aramızda 6 kilo vardı bak 2.5 kiloya düştü azim edince herşey oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah çok sağolMiyav_su canım çok sevindim hakkında hayırlısı olsun inşallah bil kazançların olsun
Tebrik ederim seni de maşallah. Sen kaç ben kovalayayım böylelikle ikimiz de istediğimiz kiloya ulaşalım.kedikedi84 tebrik ederim maşallah diyelim kız bende 84.3
Konuyu 2015 temmuzda açtım 93 e kadar düştüm diyetisyenle ama beni gıcık etti bıraktım. Sonra bu haziran galiba 97 ile başladım kendi kendime yine 93 e düştüm. Sonra Diyetisyene 11 ekimde 95.5 ile başladım. Şimdi 86 iyi ucundan olsa da gördüm. Sağlıklı kilo vermem diyetisyen ile oldu. Ben geçen 2 haftada 800 gr kilo aldım sanırken meğer 800 gr yağ yakıp 600 gr kas yapıp 1 kilo su tutmuşum. Gerçekten yediklerinde kötü bi şey yoksa ve spor yapıyorsan, kilo alsan da, sabit kalsan da vardır altında iyi bi şeyler.Canim merhaba cok iyi ilerliyosun masallah birseyi merak ettim sen topigi temmuzda acmistin sanirim tam olarak ne zmndan beri 12 kg verdin ? Yani temmuzdan beri mi yoksa ekimden kasimdan beri mi? Birde diyetisyen sayesinde verdin dimi bu kgyu?Merak ettim de ben yerimde sayiyorum gibi bu turlu dusemedim 79 a ya ;(
Hersey beyinde bitiyor bunu unutma. Azim et o kocani utandir. Ben sporla diyetle 1 yila yakin bir zamanda 17 kilo verdim. 44 bedenden 38 bedene dustum. Diyet olarakta yediklerimin yarisini yedim. Ama haftada 3 gun yogun spor yaptim. Eskiden ustume hic bir sey bulamazdim. Simdi herseyi yakistiriyorum kendimeEşim tanıştığımızda 60 kiloydum 10 yıl sonra evlendiğimizde 73 aradan 5 yıl geçti ve artık 100 kiloyum. Çalışıyordum çok çalışıyordum gece 1 de 2 de işten geliyordum çünkü çok yoğun bir işim vardı, sosyal Hayatım sıfırlanma noktasına gelmişti, bütün gün bilgisayar başında rakamlarla uğraşıyodum. Tek eğlencem yemek yemekti, bari karnım tok olsun bari tatlı yiyim mutlu olayım diye düşünüyordum, çünkü devamlı ofiste olmak oradan çıkamamak psikolojimi bozmaya başlamıştı.Bu düşünce yapısı beni 100 kiloya ulaştırdı. Çok ama çok yoruldum eşimin de ısrarıyla hiç Aklımda olmayan bişey Yaptım ve işten istifa ettim 4 ay geçti üstünden benim de amacım işten ayrılıp kendime bakmak eski halime dönmekti. Ama bi türlü başlayamadım, evimi düzenleyeyim, kitap okuyayım tv izleyeyim biraz stressiz yaşayayım dedim,ama hep Aklımda rahatsız oluyordum kilolardan.
Iki gün önce en samimi arkadaşlarımızı Yemeğe davet ettik, eşimin kankası ve onun eşi, eşimin kankası başladı, eee napıyosun evde, nasıl geçiriyorsun zamanını kalk spor yap ben olsam spor salonuna yazılırım, günde 3 saat spor yap. Haklısın dedim ama spor salonuna yazılmayı düşünmüyorum evde Koşu bandı var, evde yapacam sporumu. Konu kapandı.
Cumartesi günü evde oturuyorken eşim birden başladı, pardon bi şey sorucam sen ne zaman harekete geçmeyi düşünüyosun susuyorum susuyorum ama 150 kilo mu Olmayı bekliyosun, kaç Yaşında giyinip süsleneceksin, senin yüzünden çocuğumuz olmazsa ne olacak, yok evde Koşu bandı varmış bilmem ne koşsana o zaman, hiç mi rahatsız olmuyosun, ben oluyorum artık... Abartmıyorum 3 saat bağırdı konuştu konuştu ağladım haklısın dedim ama susmadı. Çizdiğim çizelgeyi gösterdim program yapmıştım günlere bölüp spor diyet bu ne ya dedi, yazmakla olmaz bu işler. Benden utanıyomuş onu anladım.
Iyi bir Eş olmak için hem ev hem işte başarılı olmak yetmiyormuş, güler yüzlü olmak saçını süpürge etmek yetmiyormuş, dırdır etmeyen pozitif bir eş olmak yetmiyormuş onu anladım. Yüzüm çok güzel herkes öyle der, ama o da yetmiyormuş.
Başlıyorum diyete spora boyum 1.70 kilom 100 hedefim 65, yıl sonuna kadar yeni baştan yaratıcam kendimi. Kalbim çok kırık ama çok.
Vazgeçmeyeyim kendimi takip edeyim diye hergün yaptıklarımı yediklerimi buraya yazacağım. Başarıcam sadece kendim için, onun için değil kendi istediğim için bel ağrılarımdan kurtulmak rahat hareket etmek için.
Anladm cnm diyetisyenin verdigi listeye uymak bile bence bi basari ben onu hic yapamadm nedense iniceksin insallh ideal kgna boyle giderse nisanda 60 igorursun insallh bende gorurum her nekdr kaplumbaga gibi gitsem de zararin neresinden donersek kardir dimi 3-5 , 3-5 gidiyo yaza kadar en azindan yolun yarisini katetmis olacagiz yaza girerken pisman olmayacagiz keske daha erkn baslasaydik diye ve ayrica kisin kg verek aslinda zoru basariyorzKonuyu 2015 temmuzda açtım 93 e kadar düştüm diyetisyenle ama beni gıcık etti bıraktım. Sonra bu haziran galiba 97 ile başladım kendi kendime yine 93 e düştüm. Sonra Diyetisyene 11 ekimde 95.5 ile başladım. Şimdi 86 iyi ucundan olsa da gördüm. Sağlıklı kilo vermem diyetisyen ile oldu. Ben geçen 2 haftada 800 gr kilo aldım sanırken meğer 800 gr yağ yakıp 600 gr kas yapıp 1 kilo su tutmuşum. Gerçekten yediklerinde kötü bi şey yoksa ve spor yapıyorsan, kilo alsan da, sabit kalsan da vardır altında iyi bi şeyler.
Sana da iyi haftalarGünaydın kızlar mutlu haftalar olsun
Sorma umuyorum ki internetleri falan bitmiştir ama devam ediyorlardır.Kismecikler yok aaaa herkes kış uykusuna yatmış kilo verme işini bahara bırakmış anlaşılan
Evet nisan da bitirelim artık bu derdi kafamızdan atalım.Aynen bende 69 görsem 15 kilo daha vermeliyim hadi bakalım nisan ayında en geç bu iş bitmeli kedikedi84
Çok geçmiş olsun canım, Allah tez vakitte şifa versin.canım ben terk etmedim bu aralar diyet yapmıyorum babam hastanede bunun üzüntüsü cumartesi kızımın doğum günü ankaradan kayınvalidemler geldi bir yandan onları ağırlıyorum çok koşturmaca geçiyor yoğunluk geçsin döncem inşallah