- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.481
Arada olur öyle çok uzun süreç çünkü bi de hemen kilo artışı görmesek ne güzel olurdu.Dört gündür diyeti bıraktım hemende kilo aldım ama hepten diyet yapılmıyor kızlar yoruldum
Sormaumuyorum ki internetleri falan bitmiştir ama devam ediyorlardır.
Sen kafanda bitirdin bu işi ara verip kilo almamak çok büyük başarı. Nisan ayında incecik olucaz inşallah. Yıl sonu işler daha bir yoğunlaşıyor. Kolay gelsin. Arada uğra kilo verdikçe yaz.Merhabalar.
Epeydir işlerimin yoğunluğu ve ders çalışıyorum ancak fırsat bulabildim. Diyete devam ediyorum. Ağustos başında başlamıştım ve 1 ay diyetisyenimin hastaneden ayrılması ve kendi yerini açmasını beklediğim için sekteye uğramıştım. Ama şuan da devam ediyorum ve ara vermeme rağmen totalde 9 kg vermişim ve mutluyum. Daha 15 kg fazlam var. Bakalım umutluyum
Evin düzeni bozulunca biraz zorlanacaksın. Bizim de şubatta görümcemin nişanı falan olacak martta başka bi düğün var. Takvimi açıp hafta hafta sayıyorum o Zaman kaç kilo olurum diye. İstediğim gibi giyinmek topuklu ayakkabılarla işkence çekmemek istiyorum. Pazartesiden itibaren spora çok sıkı asılıcam.Hadi bakalım bugün kendime söz verdim kaçamak yok artik kaynanamlar kalmaya geliyor bakalım napicam sporu diyeti iki hafta sonra düğünlerimiz başlıyor hemen ödem atıp 84 e geri donmeliyim kaçarı yok mecburum
Sen kafanda bitirdin bu işi ara verip kilo almamak çok büyük başarı. Nisan ayında incecik olucaz inşallah. Yıl sonu işler daha bir yoğunlaşıyor. Kolay gelsin. Arada uğra kilo verdikçe yaz.
Aynen zaten burası motivasyon yeri. Etrafımdakilere bu kadar diyetten bahsetsem bıkarlar onlara anlatamıyorum. Bazıları zaten he he çok duyduk bu lafları ne Zaman bırakıcan bakalım bakışları atıyor diyetteyim falan deyince.Ve şunu da farkettim ki birbirimizi çok iyi motive ediyoruz kızlar. Yaza kadar en azından daha bir incelmiş olacağız
Bizde seni özlüyoruzBen uzun süreler hep kilo verip aldım ve dolabımda 3 farklı beden kıyafete sahibim çok yoruldum bu durumdan oyüzden de büyük karar aldım bu durumu yenmem adına. Arada uğramaya çalışacağım sizleri de özlüyorum çünkü
Aynen zaten burası motivasyon yeri. Etrafımdakilere bu kadar diyetten bahsetsem bıkarlar onlara anlatamıyorum. Bazıları zaten he he çok duyduk bu lafları ne Zaman bırakıcan bakalım bakışları atıyor diyetteyim falan deyince.
Aynen zaten burası motivasyon yeri. Etrafımdakilere bu kadar diyetten bahsetsem bıkarlar onlara anlatamıyorum. Bazıları zaten he he çok duyduk bu lafları ne Zaman bırakıcan bakalım bakışları atıyor diyetteyim falan deyince.
Ay Canım çok sevindim kilo almamanaAnneme dedim ki 75kg kiloya dusmusum dedim inanmam hile yaptıysan dedi 70 duş inanirim benim moral sıfıra düştü allaa sen yorum yapma 87kilodan dustum moral vereceğine moral bozuyon ben ne dedim şaka yaptimdi dedii ama inanmadım ..( ellerin anası kızım şundan bir ye der benim anamdan hiç duymadım
Hoş geldin aramıza o Zaman. Boyun kaç ?Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katılabilir miyim?. Benimde kilo vermem lazım.. Ben yavaş yavaş sindire sindire vermek istiyorum artık. Yıllardır 3 verdim 5 aldım... Ayda bir kilo versem bile yılda 12 kilo eder dedim bu sabah. Kendimi çok sıkmadan vermek istiyorum ...
Şu an 71 kiloyum. 3 çocuğum var en küçüğü 2.5 aylık. Ben katılabilir miyim size... Kaç gündür şöyle sürekli aktif yazan grup bulamadım.
Hoş geldin aramıza o Zaman. Boyun kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?