Evliliğim için 35 kilo

Sabah: mantarı omlet
Öğlen: tavuklu çorba
Akşam: karnıbahar+yoğurt

Sorma umuyorum ki internetleri falan bitmiştir ama devam ediyorlardır.

Merhabalar.
Epeydir işlerimin yoğunluğu ve ders çalışıyorum ancak fırsat bulabildim. Diyete devam ediyorum. Ağustos başında başlamıştım ve 1 ay diyetisyenimin hastaneden ayrılması ve kendi yerini açmasını beklediğim için sekteye uğramıştım. Ama şuan da devam ediyorum ve ara vermeme rağmen totalde 9 kg vermişim ve mutluyum. Daha 15 kg fazlam var. Bakalım umutluyum

Sen kafanda bitirdin bu işi ara verip kilo almamak çok büyük başarı. Nisan ayında incecik olucaz inşallah. Yıl sonu işler daha bir yoğunlaşıyor. Kolay gelsin. Arada uğra kilo verdikçe yaz.

Hadi bakalım bugün kendime söz verdim kaçamak yok artik kaynanamlar kalmaya geliyor bakalım napicam sporu diyeti iki hafta sonra düğünlerimiz başlıyor hemen ödem atıp 84 e geri donmeliyim kaçarı yok mecburum

Hadi bakalım bugün kendime söz verdim kaçamak yok artik kaynanamlar kalmaya geliyor bakalım napicam sporu diyeti iki hafta sonra düğünlerimiz başlıyor hemen ödem atıp 84 e geri donmeliyim kaçarı yok mecburum
Evin düzeni bozulunca biraz zorlanacaksın. Bizim de şubatta görümcemin nişanı falan olacak martta başka bi düğün var. Takvimi açıp hafta hafta sayıyorum o Zaman kaç kilo olurum diye. İstediğim gibi giyinmek topuklu ayakkabılarla işkence çekmemek istiyorum. Pazartesiden itibaren spora çok sıkı asılıcam.

Sen kafanda bitirdin bu işi ara verip kilo almamak çok büyük başarı. Nisan ayında incecik olucaz inşallah. Yıl sonu işler daha bir yoğunlaşıyor. Kolay gelsin. Arada uğra kilo verdikçe yaz.

Ben uzun süreler hep kilo verip aldım ve dolabımda 3 farklı beden kıyafete sahibim çok yoruldum bu durumdan oyüzden de büyük karar aldım bu durumu yenmem adına. Arada uğramaya çalışacağım sizleri de özlüyorum çünkü

Ve şunu da farkettim ki birbirimizi çok iyi motive ediyoruz kızlar. Yaza kadar en azından daha bir incelmiş olacağız
Aynen zaten burası motivasyon yeri. Etrafımdakilere bu kadar diyetten bahsetsem bıkarlar onlara anlatamıyorum. Bazıları zaten he he çok duyduk bu lafları ne Zaman bırakıcan bakalım bakışları atıyor diyetteyim falan deyince.

Bizde seni özlüyoruz kilo durumu bir yana merak ediyorum valla iyi misiniz diye.

Hiiç onlara aldırma tatlım. Bazı insanlar böyle işte değiştiremezsin ne yazık ki. Tam tersi daha da hırs yapalım derim. Artık eşim bana zorla birşeyler yedirmeye çalışıyor liste dışındakileri ve asla kabul etmiyorum

Kendime gelmem gerek çünkü azcik yesem üç kilo birden alıyorum vücut vazgeçmek istemiyor kilolarından sıkı sıkıya bağlı

Slm kızlar naptınız iyi misiniz ben döndüm artık buraya da uğramaya çalışacağım evet anamgilde kaldığım surede 78 kg gcikmiştim eve gidene kadar diyeti bıraktım ama istek dışı 6 saatte bir yedim herşeyden lahmacun bile birde uç haftada tartilmadim suyumu bol 3lt içtim dedim ki bugün tartıliyimm kilo almışindir dedim bi bakmisim 75kg şükür kac yıl oldu bu kiloyu görmeyeli inanmadım 5-6 altı kez tartildim sindi bugün tekrar diyete başladım sayılır ekmek yiyordum bi dilime indirdim ve acı çektim resmen elim ayağım titredi şimdi bu süreç 2-3gun sürer atak geçirir sonra tam gaz devam durmak yok ama ev telasında gitti bu kilo yani hareketliydim şimdi napacam geri kilo almada spor neym yapsam..

Anneme dedim ki 75kg kiloya dusmusum dedim inanmam hile yaptıysan dedi 70 duş inanirim benim moral sıfıra düştü allaa sen yorum yapma 87kilodan dustum moral vereceğine moral bozuyon ben ne dedim şaka yaptimdi dedii ama inanmadım .. ( ellerin anası kızım şundan bir ye der benim anamdan hiç duymadım

Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katılabilir miyim?. Benimde kilo vermem lazım.. Ben yavaş yavaş sindire sindire vermek istiyorum artık. Yıllardır 3 verdim 5 aldım... Ayda bir kilo versem bile yılda 12 kilo eder dedim bu sabah. Kendimi çok sıkmadan vermek istiyorum ...
Şu an 71 kiloyum. 3 çocuğum var en küçüğü 2.5 aylık. Ben katılabilir miyim size... Kaç gündür şöyle sürekli aktif yazan grup bulamadım.

Ay Canım çok sevindim kilo almamanaBen diyodum anne evinde zor olur hep yazıyordun gelen gidenyok ya annelere yaranılmıyor. Benim ki de inanmıyor bir türlü kilo vereceğime ona gidip yemeyince trip atıyor, sanki başka Zaman yemiyorsun diyor. Görünce aaa ne kadar zayıfladın diyor ama yemeyince dün eşinle dışarı çıktınız sanki orda yemedin falan konuşuyor.

Hoş geldin aramıza o Zaman. Boyun kaç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…