Evliliğim için 35 kilo

Canim merhaba cok iyi ilerliyosun masallah birseyi merak ettim sen topigi temmuzda acmistin sanirim tam olarak ne zmndan beri 12 kg verdin ? Yani temmuzdan beri mi yoksa ekimden kasimdan beri mi? Birde diyetisyen sayesinde verdin dimi bu kgyu?Merak ettim de ben yerimde sayiyorum gibi bu turlu dusemedim 79 a ya ;(

Konuyu 2015 temmuzda açtım 93 e kadar düştüm diyetisyenle ama beni gıcık etti bıraktım. Sonra bu haziran galiba 97 ile başladım kendi kendime yine 93 e düştüm. Sonra Diyetisyene 11 ekimde 95.5 ile başladım. Şimdi 86 iyi ucundan olsa da gördüm. Sağlıklı kilo vermem diyetisyen ile oldu. Ben geçen 2 haftada 800 gr kilo aldım sanırken meğer 800 gr yağ yakıp 600 gr kas yapıp 1 kilo su tutmuşum. Gerçekten yediklerinde kötü bi şey yoksa ve spor yapıyorsan, kilo alsan da, sabit kalsan da vardır altında iyi bi şeyler.

Hersey beyinde bitiyor bunu unutma. Azim et o kocani utandir. Ben sporla diyetle 1 yila yakin bir zamanda 17 kilo verdim. 44 bedenden 38 bedene dustum. Diyet olarakta yediklerimin yarisini yedim. Ama haftada 3 gun yogun spor yaptim. Eskiden ustume hic bir sey bulamazdim. Simdi herseyi yakistiriyorum kendime

İyi hafta sonları kızlar. Bu hafta doğru düzgün spora gidemedim. Pazartesi gideceğim inşallah. Hafta sonu rehavete kapılıp çok yemeyelim.

Anladm cnm diyetisyenin verdigi listeye uymak bile bence bi basari ben onu hic yapamadm nedense iniceksin insallh ideal kgna boyle giderse nisanda 60 igorursun insallh bende gorurum her nekdr kaplumbaga gibi gitsem de zararin neresinden donersek kardir dimi 3-5 , 3-5 gidiyo yaza kadar en azindan yolun yarisini katetmis olacagiz yaza girerken pisman olmayacagiz keske daha erkn baslasaydik diye ve ayrica kisin kg verek aslinda zoru basariyorz

Kismecikler yok aaaa herkes kış uykusuna yatmış kilo verme işini bahara bırakmış anlaşılan

Spor yapamasamda bugün diyete devam. Yeni yıla 83 ile giremeyeceğimi kabullendim ama 85 olayım bari. Sonra bi verdiğim kadar kalıyor 15 kilo. Ne güzel olucam ben o zaman. Ne kadar rahat edicem

sabah: haşlanmış yumurta+ 1 dilim peynir+ 4 zeytin+1 dilim ekmek
Öğlen tavuk suyuna çorba
Akşam: bulgur pilavı + yoğurt

canım ben terk etmedim bu aralar diyet yapmıyorum babam hastanede bunun üzüntüsü cumartesi kızımın doğum günü ankaradan kayınvalidemler geldi bir yandan onları ağırlıyorum çok koşturmaca geçiyor yoğunluk geçsin döncem inşallah

Çok geçmiş olsun canım, Allah tez vakitte şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…