• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Benimde iyi geçmedi iki hafta kilo bile almışim moralim bozuk açlık krizleri var nedense her ay adet zamanı oluyor

Aynen benimde açlık krizlerim oldu regldenmi bilemedim yemeği yiyorum yarım saat sonra midem sıyrıldı sürekli şimdilik düzeldi bari kilo almada doneydim :110: kızlar aramıza iki hafta sonra döneceğim inş ozaman sıkı diyete başlarim artık yetti gari:duduk:. valla ne edin hepimiz burada olalim sıkı motivasyonla bu kılolardan kurtulalim benim size ihtiyacım var bu gidiş le bebeğime kavuşmak uzayacak yaaa:dua:
Hepinizi öptüm iyi geceler sabah koşuşturma varr...

Aynen benimde açlık krizlerim oldu regldenmi bilemedim yemeği yiyorum yarım saat sonra midem sıyrıldı sürekli şimdilik düzeldi bari kilo almada doneydim :110: kızlar aramıza iki hafta sonra döneceğim inş ozaman sıkı diyete başlarim artık yetti gari:duduk:. valla ne edin hepimiz burada olalim sıkı motivasyonla bu kılolardan kurtulalim benim size ihtiyacım var bu gidiş le bebeğime kavuşmak uzayacak yaaa:dua:
Hepinizi öptüm iyi geceler sabah koşuşturma varr...
Kolay gelsin canım. Kaybın maksimum 1 ay olur boşver şimdi bi de ona sıkma canını.

Selam kızlar. bugun tartıda 64.8 cıktım. bu aksam leslie ile 1 mil ardından squatgirl den hareketler yaptımmm:KK54:

Ama bugün moralim genede iyi bir yıldır beni gormeyenler gordu bugün güne katıldım eski grubumla ne iltifatlar ne iltifatlar kız nasıl verdin bu kiloyu anlat diyen herkese karatayi anlattım bugun

Al benden de o kadar ne oldu bize kız nazar olduk sanirsam
Ya aslında güzel spor yaptım çokta yediklerimi bozmadım ama olmadı... Ben de düşünüyordum demin nazar değdi diye. Olsun napıyım yarın bi güzel canım ne çekerse yiyeceğim perşembeden itibaren devam.

Ama bugün moralim genede iyi bir yıldır beni gormeyenler gordu bugün güne katıldım eski grubumla ne iltifatlar ne iltifatlar kız nasıl verdin bu kiloyu anlat diyen herkese karatayi anlattım bugun
Ay ne güzel ya valla bu kadar çile ye karşılık en büyük keyif insanların verdiği tepki. Çok Mutlu oluyor insan.

Ayağa kalkıp gezindikce kız ne dolanıyon bak nasıl zayıflamış geziyor bende yapıcam diyen kilolu arkadaşlarım bile oldu yaparsın kız ne olacak çokta yakışır sana yap valla dedim

Hangi kitap bu kapağını atsana diyenlere de eve gelince watsaptan karatayin kitap kapağını çekip yolladim baya bi kisiye ilham oldum bugün 17kisiyiz günde genelde tombisiz :)))

Hangi kitap bu kapağını atsana diyenlere de eve gelince watsaptan karatayin kitap kapağını çekip yolladim baya bi kisiye ilham oldum bugün 17kisiyiz günde genelde tombisiz :)))
Etrafında olunca insan daha çok gaza geliyor bende yaparım o zaman diye kendine inanıyorsun.
Bugün diyetisyene gittim 800 gr yağ yakmışım 600 gr kas artmış 1 kilo da su tutmuş onun için 800 gr kilo almış gibi gözüküyorum.
Bak sen de canını sıkma kilo aldım diye. Böyle şeyler oluyor işte.

Süper yağ yakımı kas artışı zaten mühim olanda bunlar tebrikler valla, bende uç gundur günde iki kez 45 dk yürüyüş le şişliklerimle an itibariyle vedalaştım coook şükür

Selamlar,herkes kayboldu yine, Işılduru olmasa kendi kendime konuşan deli misali takılacağım buralarda. İnşallah herkes iyidir.

Back