- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.441
Ekmeksiz kahvaltı etmeyi bu diyetimde ben de öğrendim sonunda.Günaydın arkadaşlarr.. bugun kahvaltım,
yağsız peynirli yumurta
6 zeytin
1 çeri domates
Canım çok yoğundum bu sıralar KOSGEB'e başvurdum kabul oldum eğitim aldım canım artık proje hazırlamaya başlayacağım Allah nasip ederse
Canım hayırlı olsun tekrardan merak etme eve yerleşince herşey yoluna girecek bu olaylarda da vardır bir hayır kalbini bozmaBurdayim canim pestilim çıktı ev temizlik uğraşıyorum yarinda yaparım pazar günü allah izin verirse tasiniyorum evime.alistiydim annemgilde kalmaya :)).simdi yeni ev bir garibime geliyor yabanci yer gibi tasinica benimserim herhal hevesim ne kalmadi 1.5 ay surunce..
Geçmiş olsun canımMidemi üşüttüm galiba dün akşamdan beri çok kötüyüm. Yatıyorum
Geçmiş olsunMidemi üşüttüm galiba dün akşamdan beri çok kötüyüm. Yatıyorum
Canım çok yoğundum bu sıralar KOSGEB'e başvurdum kabul oldum eğitim aldım canım artık proje hazırlamaya başlayacağım Allah nasip ederse
Sağol bitanem Allah razı olsun bir yandan da iş arıyorum Malesef piyasalar çok kötü Zaten dükkanı Mayıs ayı gibi açmayı planlıyorum önümüzü göremiyoruz şu şartlardaSüper :)
İnşallah çok çok keyifli ve kazançlı olur
Yok yok alışırsın insanın kendi evi gibisi yok. Kolay gelsin.Burdayim canim pestilim çıktı ev temizlik uğraşıyorum yarinda yaparım pazar günü allah izin verirse tasiniyorum evime.alistiydim annemgilde kalmaya :)).simdi yeni ev bir garibime geliyor yabanci yer gibi tasinica benimserim herhal hevesim ne kalmadi 1.5 ay surunce..
Hayırlı olsun. Bol kazançların olsun inşallah.Canım çok yoğundum bu sıralar KOSGEB'e başvurdum kabul oldum eğitim aldım canım artık proje hazırlamaya başlayacağım Allah nasip ederse
Geçmiş olsun canım nane limon iç geçer miden
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun
Amin canım hayırlısı ile inşallahHayırlı olsun. Bol kazançların olsun inşallah.
Süpersin canımHastalıkta da kısa günün karı oldu 86.9 u gördüm her işte bi hayır var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?