- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.421
Benimde iyi geçmedi iki hafta kilo bile almışim moralim bozuk açlık krizleri var nedense her ay adet zamanı oluyor
Kolay gelsin canım. Kaybın maksimum 1 ay olur boşver şimdi bi de ona sıkma canını.Aynen benimde açlık krizlerim oldu regldenmi bilemedim yemeği yiyorum yarım saat sonra midem sıyrıldı sürekli şimdilik düzeldi bari kilo almada doneydimkızlar aramıza iki hafta sonra döneceğim inş ozaman sıkı diyete başlarim artık yetti gari . valla ne edin hepimiz burada olalim sıkı motivasyonla bu kılolardan kurtulalim benim size ihtiyacım var bu gidiş le bebeğime kavuşmak uzayacak yaaa
Hepinizi öptüm iyi geceler sabah koşuşturma varr...
İyidir canım senden naber? Yarın diyetisyene gidicem boynum eğik hiç kilo verememiş şekilde
Ya aslında güzel spor yaptım çokta yediklerimi bozmadım ama olmadı... Ben de düşünüyordum demin nazar değdi diye. Olsun napıyım yarın bi güzel canım ne çekerse yiyeceğim perşembeden itibaren devam.Al benden de o kadar ne oldu bize kız nazar olduk sanirsam
Ay ne güzel ya valla bu kadar çile ye karşılık en büyük keyif insanların verdiği tepki. Çok Mutlu oluyor insan.Ama bugün moralim genede iyi bir yıldır beni gormeyenler gordu bugün güne katıldım eski grubumla ne iltifatlar ne iltifatlar kız nasıl verdin bu kiloyu anlat diyen herkese karatayi anlattım bugun
Etrafında olunca insan daha çok gaza geliyor bende yaparım o zaman diye kendine inanıyorsun.Hangi kitap bu kapağını atsana diyenlere de eve gelince watsaptan karatayin kitap kapağını çekip yolladim baya bi kisiye ilham oldum bugün 17kisiyiz günde genelde tombisiz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?