• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Günaydın kızlar 87.3 ü ger gördüm. İnşallah bu sefer yağdan gitmiştir. Bugün zumbaya gidicem:halay:Çarşambaya kadar 86 görsem ne güzel olacak. Yeni yıla 83 ile girerim herhalde:KK51:o gün arkadaşlarla plan yaptık bize gelecekler ne zamandır görüşmüyoruz bakalım ne diyecekler onu düşününce bile motive oluyorum.
Canım maşallah çok güzel gidiyorsun bende bu sabah 100 gr eksik çıktım ama regl oldum buna rağmen azcık ta olsa eksi görmek güzel

Napim canım mutfagin duvar kiriyoruz balkonum küçük olduğunda mutfaga katıyoruz ev inşaat içinde büyük tadilat var.. heral iki gün sonra güzel mutfagim olacak..
Yeni mutfağında kilo yapmayan lezzetli yemekler pişirirsin ,Minicik bi bebeğin olur sen yemek yaparken yerde kap kaçakla oynar çok mutlu bi yuva olur o ev size inşallah:KK200:

Canım maşallah çok güzel gidiyorsun bende bu sabah 100 gr eksik çıktım ama regl oldum buna rağmen azcık ta olsa eksi görmek güzel
Her gr önemli tartılırken tokamı bile çıkarıyorum düşün:KK45: Senin dönüşün muhteşem olacak çatır çatır gidecek kilolar.

kedikedi84 kedikedi84 cok mutlu oldum senin adına gelsinlerde gorsunler bakalım bende kaynanamlara gorumcemlere gostericektim kısmet olmadı yaza kadar başka bir sehirdeler neyse yaza daha zayıf görürler inş. Ark.bakalim ne diyecek çok heycanli:halay::KK200::nazar:
Bu yaz bizim gelin nerde diyecekler:KK49:

Yeni mutfağında kilo yapmayan lezzetli yemekler pişirirsin ,Minicik bi bebeğin olur sen yemek yaparken yerde kap kaçakla oynar çok mutlu bi yuva olur o ev size inşallah:KK200:

İnş canım ya rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah..
Yoruldum birşey yaptığım yok ama sabahtan beri ayaktaydım ayak tabanlarım ağrıdı bari spor yerine geçse :))

Hahahaha kız hiç gulecegim yoktu KayınPederim çok takar kiloma kız zayıfla diye başka kimse bisey demezde ben anlarım gorsunler bakalim

Bence çok sasiracaklar canım ben bayramda köye gittiğimde çok şaşırdı çok iyi olmuşsun halbuki 8kilo vermiştim ozaman ben daha 12 kg verecegim dedim kayinbabam'da aman okadar zayıflama çirkin yani kotulenirsin dedi ...ben hem güzel bir hatun hem de anne olmak istiyorum...

Bende bayramda 12 kilo vermiştim Kaynanam kal böyle demişti daha zayıflama halbuki 91 kiloydum oha yani kayinpederde röntgen çeker kilo konusunda ilk o dedi zaten zayiflamissin diye şimdi gorseler 6-7 kilo daha verdim neyse baharda artik

Selcan güle güle kullan mutfağını evini hayırlı olsun inş. Kiracidan alabildiğinizmi kiranizi

Yokkk canim alamadim başta avukata ihtar cektirdik bundan sonra karismicaksiniz dedi sindi soyledik para talep etti semeri seksene patlicakti bize vaz gectik .kiraciyida allaha havale ettik hem bizi darda koydu hem masraf cikartti..
Neyse bir tasiniyimda bunlarda geçer...

Hafta sonu oldu buralar duruldu, sıkıntılı geçti bu hafta sonu, yarın yeni hafta başlıyor. Sanki diyetimizin ilk günü...

Back