- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.401
On gundur girmemissin kk ya burhan nikli aysecik umarım tahmin ettiğim şeyi yapmıyorsun
Canım maşallah çok güzel gidiyorsun bende bu sabah 100 gr eksik çıktım ama regl oldum buna rağmen azcık ta olsa eksi görmek güzelGünaydın kızlar 87.3 ü ger gördüm. İnşallah bu sefer yağdan gitmiştir. Bugün zumbaya gidicemÇarşambaya kadar 86 görsem ne güzel olacak. Yeni yıla 83 ile girerim herhalde o gün arkadaşlarla plan yaptık bize gelecekler ne zamandır görüşmüyoruz bakalım ne diyecekler onu düşününce bile motive oluyorum.
Yeni mutfağında kilo yapmayan lezzetli yemekler pişirirsin ,Minicik bi bebeğin olur sen yemek yaparken yerde kap kaçakla oynar çok mutlu bi yuva olur o ev size inşallahNapim canım mutfagin duvar kiriyoruz balkonum küçük olduğunda mutfaga katıyoruz ev inşaat içinde büyük tadilat var.. heral iki gün sonra güzel mutfagim olacak..
Her gr önemli tartılırken tokamı bile çıkarıyorum düşünCanım maşallah çok güzel gidiyorsun bende bu sabah 100 gr eksik çıktım ama regl oldum buna rağmen azcık ta olsa eksi görmek güzel
Bu yaz bizim gelin nerde diyeceklerkedikedi84 cok mutlu oldum senin adına gelsinlerde gorsunler bakalım bende kaynanamlara gorumcemlere gostericektim kısmet olmadı yaza kadar başka bir sehirdeler neyse yaza daha zayıf görürler inş. Ark.bakalim ne diyecek çok heycanli
Yeni mutfağında kilo yapmayan lezzetli yemekler pişirirsin ,Minicik bi bebeğin olur sen yemek yaparken yerde kap kaçakla oynar çok mutlu bi yuva olur o ev size inşallah
Hahahaha kız hiç gulecegim yoktu KayınPederim çok takar kiloma kız zayıfla diye başka kimse bisey demezde ben anlarım gorsunler bakalim
Ufaklığı Dr goturdum geldim kulağım agriyor dedi sıpa biseyi yokmuş Dr dedi bi yere 150 tl sıkışmış aynen dedim neyse o iyi olsunda
Selcan güle güle kullan mutfağını evini hayırlı olsun inş. Kiracidan alabildiğinizmi kiranizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?