• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Her sabah tartilan ben evde kalmadigim için tartilamiyorum. Burda tartı yok. Çok merak ediyorum. 65.7den 65 oldum mu 2 gunde
Kendini hafif hissefiyorsan olmuştur:KK66: ben akşamdan fark ediyorum sabah hafif çıkacağımı. Ama malesef ağır çıkıcağımı da fark ediyorum:KK22: hayalimdeki kilodasın ne güzel ya:nazar:

Canım bende senden hırs yaptım ya benim eşim var ya eşim sürekli zayıfla diyor daha 21 yaşındasın bu kilolar ne diyor ben göbek sevmem erit onu diyor boyum 172 kilom ise 86 göbek bölgemde yağ var yapışmış gitmiyor bende troit hastasıyım tiroit değerim 25 gayet yüksek :( 100 mg levotiron kullanıyorum ve bel ağrılarım ve fıtık var bele yüklenen sporlar yapınca ağrım artıyor örnek mekik ve o da karın bölgesindeki yağları götürüyor ama işte sonuç ortada :( ne yapacam bilmiyorum ben bi önerin var mı

Günaydın kızlar ben buralardayım takipteyim sadece hala düzenli diyet yapmıyorum çok şükür kilo almadım kilom hala 95.5 çok yediğim günleri dengeleyerek kilo almamaya çalışıyorum ay sonuna kadar bir kaç kilo versem iyi olucak

Canım bende senden hırs yaptım ya benim eşim var ya eşim sürekli zayıfla diyor daha 21 yaşındasın bu kilolar ne diyor ben göbek sevmem erit onu diyor boyum 172 kilom ise 86 göbek bölgemde yağ var yapışmış gitmiyor bende troit hastasıyım tiroit değerim 25 gayet yüksek :KK43: 100 mg levotiron kullanıyorum ve bel ağrılarım ve fıtık var bele yüklenen sporlar yapınca ağrım artıyor örnek mekik ve o da karın bölgesindeki yağları götürüyor ama işte sonuç ortada :KK43: ne yapacam bilmiyorum ben bi önerin var mı
Çok gençsin gerçekten yemezsen benden daha kolay zayıflarsın. Troidi hızlı çalışana da mı veriyolar aynı ilacı çok şaşırdım. Benimki yavaş hızlandırsın diye içiyorum. 25 mg.
Spor olarak yürüyüş zumba youtubedan bakarak leslie yapabilirsin. Onlar belimi ağrıtmıyor benim mesela. Bi eliptik bisiklet furyası var sakın yapma. 2 spor salonuna gittim ikisi de asla dedi.
Benim de göbek çok yavaş gidiyor önce bacaklarım kollarım zayıfladı hatta geçen gün eşim eğildi göbeğime doğru artık seni istemiyoruz gider misin dedi:olamaz:
İmkanın var mı diyetisyene gitmeye çok rahat ediyor insan yerken vicdan azabı çekmiyorsun. Ama kesin olan bi şey var o da tatlı ve şekeri kesmek. Günlük olarak neler yiyorsun mesela?
Sen de katıl bize beraber bitirelim şu 3 aya.

Günaydın kızlar ben buralardayım takipteyim sadece hala düzenli diyet yapmıyorum çok şükür kilo almadım kilom hala 95.5 çok yediğim günleri dengeleyerek kilo almamaya çalışıyorum ay sonuna kadar bir kaç kilo versem iyi olucak
Valla kilo almadığın için tebrik ederim. İyi oldu aslında ara verdiğin kilon oturmuş oldu. Tekrar başlayınca aynı hızda vermeye devam edersin. 14 kilo verdin dile kolay. Sen bırakmayacaksın bence istediğin kiloya ulaşıcaksın.

Tam 88 kiloyum bugün. Üzgün müyüm, hayır!!! 98 i görünce sevinen insan 88 olunca neden üzülsün. Yağ yakmam gerek benim. Kas su kaybına sevinmiyorum. Kas candır korumak gerek.

Valla kilo almadığın için tebrik ederim. İyi oldu aslında ara verdiğin kilon oturmuş oldu. Tekrar başlayınca aynı hızda vermeye devam edersin. 14 kilo verdin dile kolay. Sen bırakmayacaksın bence istediğin kiloya ulaşıcaksın.
Iki aydır aynı kilodayım diyet pek yapmadım hatta çokta yedim mesala pazartesi gün vardı acayip yedim ama dün dengeledim arada yesemde bırakmayı hiç düşünmedim kilo verme sürecim uzasada pes etmek yok

Bizde akşama iş arkadaşlarımla bir iş arkadasımıza gidecez akşam çayına kesin pasta börekler benim imtihanım olur ama yemıcem.. zaten onlarda bu konuda çok yanımdalar gereksiz israrlarla boğulmuyorum. bide geç saatte yenilecek hiç yemem o yuzden.

Bizde akşama iş arkadaşlarımla bir iş arkadasımıza gidecez akşam çayına kesin pasta börekler benim imtihanım olur ama yemıcem.. zaten onlarda bu konuda çok yanımdalar gereksiz israrlarla boğulmuyorum. bide geç saatte yenilecek hiç yemem o yuzden.
Allah yardımcın olsun canım. Gerçekten işin çok zor senin. Ne güzel arkadaşların ısrar etmiyorsa çünkü ısrar insanın direncini kırıyor.

Allah yardımcın olsun canım. Gerçekten işin çok zor senin. Ne güzel arkadaşların ısrar etmiyorsa çünkü ısrar insanın direncini kırıyor.

Canım bide 24 saat ya gerçekten zor beynim yoruluyor stresli ve beyin yorucu bir işim var ama çok şükür isyan etmiyorum tabi sadece yoruluyorum.. onlar da zayıflamayı çok istediğimi bildikleri için ısrar etmiyorlar sağolsunlar bayağı yakın arkadaşlarım. bende ısrardan hoşlanmıyorum nolur bi dilim ye lütfen tadına bak gibi ısrarlar beni boğuyor ocakta izin alıcam biraz dinlencem ya işimi seviyorum 24 saat nöbet 3 gün istirahat tam benlik ama sayı az olduğu için fazladan mesai yazıyorlar

Yeni yapılan bir araştırmaya göre kimyon baharatı kilo vermenize, fazla yağlardan kurtulmanıza ve sağlıksız kolesterol seviyenizi düzenlemeye yardımcı olabilir.

İran'ın Şehit Sadoughi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapılan bir araştırmada 88 fazla kilolu ve obez kadın rastlantısal olarak 2 gruba ayrıldı ve 3 ay boyunca her iki gruba da beslenme danışmanlığı verilirken günlük kalori sınırı 500'er kalori düşürüldü.

Çalışma sırasında araştırma gruplarından birine düzenli beslenme planına ek olarak 80 gram yoğurda karıştırılan 3 gram kimyon baharatı verildi.

3 Aylık deneme süresinin sonunda kimyonlu yoğurt tüketen gruptaki kadınların diğer gruptakilere göre 1, 3 kilogram daha fazla zayıfladığı ortaya çıktı.

Bu sonuçlardan daha da etkileyici olan nokta, kimyon tüketen gruptaki kadınların vücut yağlarından %14.36'lık kısmının azalması. Bu azalan yağ oranı, kontrol grubunun %4.92'lik oranından neredeyse 3 kat fazla.

Sonuç olarak kimyonun yağ yakıcı özelliği dışında vücuda başka faydaları da ortaya çıktı. Kimyon tüketen grubun kandaki zararlı yağlarının ve trigliserit seviyesinin 23 puan düştüğü de ortaya çıkan sağlık sonuçlarından.

Ayrıca kimyon tüketiminin LDL adı verilen kötü kolesterol puanlarında da 10 puanlık bir düşüş yaratığı da araştırmada edinilen bilgiler arasında.

Back