Evliliğim için 35 kilo

Valla ben kimyon çok severim her yemeğe koyarim mal aynı mal bilemedim
Hadi ya ben köfte harici hiçbişeyde kullanmazdım dün başladım 1 çay kaşığı suyla yutmaya bakalım... Midesi hassas olanlara tavsiye edilmiyor.

BitmeyenUmidim sende nirdesin inş.evine gecebilmisindir

Gecemedim canim ev tadilatlarim bir hafta surer gibi bu hafta degilde diger hafta sonu tasinirim ama artik evimde olmayi istiyorum cok yoruldum stres oldum kendime kiziyom az kaldi sabirr diyorum gönül dinlemiyor Ve ailemde stres oldular benim yyüzümden elim kolum kalkmiyor ya regl olacagim ondan mi nedir gerginimm...

Katılırım tabi ama nasıl zayıflayacağımı bilmiyorum

Bu ara sanki modum düştü kilo tıkır gitmeyince arada kal geliyor
Arada oluyor öyle benim önümden yemekler gelip geçince çok modum düşüyor. Dediğim gibi dün 88 kilo çıktım ama olsun dedim sporuma gittim diyetimin dışına çıkmadım bugün 87,7 yim yeseydim 89-90 giderdi. Onun için arada olur böyle.

Slm kizlar naptiniz iyisinizdir inşallah ISILDURU nasilsin toparlandinmi modun ne durumda bende en kisa zamanda araniza donecegim iki haftadir tartilmadim ev telasim bitsin tartilacagim bu kosusturmalarda kilo vermeyi umuyorum birazda dikkat edersem iyi olacak bugun kacamak oldu menumm..

Günaydın kızlar 87.3 ü ger gördüm. İnşallah bu sefer yağdan gitmiştir. Bugün zumbaya gidicemÇarşambaya kadar 86 görsem ne güzel olacak. Yeni yıla 83 ile girerim herhaldeo gün arkadaşlarla plan yaptık bize gelecekler ne zamandır görüşmüyoruz bakalım ne diyecekler onu düşününce bile motive oluyorum.

kedikedi84 cok mutlu oldum senin adına gelsinlerde gorsunler bakalım bende kaynanamlara gorumcemlere gostericektim kısmet olmadı yaza kadar başka bir sehirdeler neyse yaza daha zayıf görürler inş. Ark.bakalim ne diyecek çok heycanli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…