- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.381
Hadi yaValla ben kimyon çok severim her yemeğe koyarim mal aynı mal bilemedim
Başka yeni açılan diyet günlüklerine destekkedikedi84 senide yakaladım yapiyonuz bakim
BitmeyenUmidim sende nirdesin inş.evine gecebilmisindir
Selcanda bakıyordu sesi çıkmadı
Bu ara sanki modum düştü kilo tıkır gitmeyince arada kal geliyor
Katılırım tabi ama nasıl zayıflayacağımı bilmiyorumÇok gençsin gerçekten yemezsen benden daha kolay zayıflarsın. Troidi hızlı çalışana da mı veriyolar aynı ilacı çok şaşırdım. Benimki yavaş hızlandırsın diye içiyorum. 25 mg.
Spor olarak yürüyüş zumba youtubedan bakarak leslie yapabilirsin. Onlar belimi ağrıtmıyor benim mesela. Bi eliptik bisiklet furyası var sakın yapma. 2 spor salonuna gittim ikisi de asla dedi.
Benim de göbek çok yavaş gidiyor önce bacaklarım kollarım zayıfladı hatta geçen gün eşim eğildi göbeğime doğru artık seni istemiyoruz gider misin dedi
İmkanın var mı diyetisyene gitmeye çok rahat ediyor insan yerken vicdan azabı çekmiyorsun. Ama kesin olan bi şey var o da tatlı ve şekeri kesmek. Günlük olarak neler yiyorsun mesela?
Sen de katıl bize beraber bitirelim şu 3 aya.
Arada oluyor öyle benim önümden yemekler gelip geçince çok modum düşüyor. Dediğim gibi dün 88 kilo çıktım ama olsun dedim sporuma gittim diyetimin dışına çıkmadım bugün 87,7 yim yeseydim 89-90 giderdi. Onun için arada olur böyle.Bu ara sanki modum düştü kilo tıkır gitmeyince arada kal geliyor
@Erbus örnek olsun diyetisyen listem.İlk başlarda 10 günde bir gittim şimdi 15 güne çıkarttım. Her gidişimde değişiyor. 4-5 kaşıkta 1 kase ediyor zaten. Yemeği de özellikle sebze yemeğini baya dolu bi tabak yiyorum. Son listemi de atayım. 2 hafta yapıcam onu
.Eki Görüntüle 1914424 Eki Görüntüle 1914425 Eki Görüntüle 1914426
Belki sana yol gösterir üst mesajdaki listelerim.Katılırım tabi ama nasıl zayıflayacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?