- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.361
Kendini hafif hissefiyorsan olmuşturHer sabah tartilan ben evde kalmadigim için tartilamiyorum. Burda tartı yok. Çok merak ediyorum. 65.7den 65 oldum mu 2 gunde
Ben de 81.4ten dustum valla,azmedince cok guzel oluyor. Hedef 55 bakalimKendini hafif hissefiyorsan olmuşturben akşamdan fark ediyorum sabah hafif çıkacağımı. Ama malesef ağır çıkıcağımı da fark ediyorum hayalimdeki kilodasın ne güzel ya
Canım bende senden hırs yaptım ya benim eşim var ya eşim sürekli zayıfla diyor daha 21 yaşındasın bu kilolar ne diyor ben göbek sevmem erit onu diyor boyum 172 kilom ise 86 göbek bölgemde yağ var yapışmış gitmiyor bende troit hastasıyım tiroit değerim 25 gayet yüksek
Çok gençsin gerçekten yemezsen benden daha kolay zayıflarsın. Troidi hızlı çalışana da mı veriyolar aynı ilacı çok şaşırdım. Benimki yavaş hızlandırsın diye içiyorum. 25 mg.Canım bende senden hırs yaptım ya benim eşim var ya eşim sürekli zayıfla diyor daha 21 yaşındasın bu kilolar ne diyor ben göbek sevmem erit onu diyor boyum 172 kilom ise 86 göbek bölgemde yağ var yapışmış gitmiyor bende troit hastasıyım tiroit değerim 25 gayet yüksek100 mg levotiron kullanıyorum ve bel ağrılarım ve fıtık var bele yüklenen sporlar yapınca ağrım artıyor örnek mekik ve o da karın bölgesindeki yağları götürüyor ama işte sonuç ortada ne yapacam bilmiyorum ben bi önerin var mı
Valla kilo almadığın için tebrik ederim. İyi oldu aslında ara verdiğin kilon oturmuş oldu. Tekrar başlayınca aynı hızda vermeye devam edersin. 14 kilo verdin dile kolay. Sen bırakmayacaksın bence istediğin kiloya ulaşıcaksın.Günaydın kızlar ben buralardayım takipteyim sadece hala düzenli diyet yapmıyorum çok şükür kilo almadım kilom hala 95.5 çok yediğim günleri dengeleyerek kilo almamaya çalışıyorum ay sonuna kadar bir kaç kilo versem iyi olucak
Iki aydır aynı kilodayım diyet pek yapmadım hatta çokta yedim mesala pazartesi gün vardı acayip yedim ama dün dengeledim arada yesemde bırakmayı hiç düşünmedim kilo verme sürecim uzasada pes etmek yokValla kilo almadığın için tebrik ederim. İyi oldu aslında ara verdiğin kilon oturmuş oldu. Tekrar başlayınca aynı hızda vermeye devam edersin. 14 kilo verdin dile kolay. Sen bırakmayacaksın bence istediğin kiloya ulaşıcaksın.
Allah yardımcın olsun canım. Gerçekten işin çok zor senin. Ne güzel arkadaşların ısrar etmiyorsa çünkü ısrar insanın direncini kırıyor.Bizde akşama iş arkadaşlarımla bir iş arkadasımıza gidecez akşam çayına kesin pasta börekler benim imtihanım olur ama yemıcem.. zaten onlarda bu konuda çok yanımdalar gereksiz israrlarla boğulmuyorum. bide geç saatte yenilecek hiç yemem o yuzden.
Allah yardımcın olsun canım. Gerçekten işin çok zor senin. Ne güzel arkadaşların ısrar etmiyorsa çünkü ısrar insanın direncini kırıyor.
Sökülmeden geçmez boşver sıkma canını.Davul gibi şişim 60 dk yürüdüm ama geçmedi @burhan nirdesinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?