Evliliğim için 35 kilo

Ben bekarken öyleydim deli para harcardim kozmetige şuan sürmeye vaktim yok aldıklarımı iki çocuk olunca ev kaos pacandalar hep banyo yapmaya zor vakit buluyorum her işim coook hızlı
Alayım o zaman içimde kalmasın madem çocuk olunca yapamıycam bahane buldum kendime

Valla popisi koltuğa koyamiycan bazen çığlık atasim geliyor hiç sen yoruldun otur diyen yok yapamiycan canım evet şimdi yap

Maşallah çok güzel gidiyorsunuz kızlar ben annemgilde kaldığım için diyet uygulayamiyorum ve iki kilo aldım burada gelen giden ev ahali çok hiç uygulayamiyorum sinirden tansiyon 9/6 da geziyorum az kaldı evime gitmeme 10 gün varr evimde tam uyguluyordum yaa..

İnsan yeterki istesin olur
ben dogumlarımda 20kg almıştım
genc kızkende 20kg fazlam vardı
azmetti spor diyet yuruyuşle badardim sükür.sizde basarabilirsinix

Canım benim az kaldı sık dişini bende almışım bugün tartıldım iki kg sen devam edersin inanıyorum sana

Canım bu cihazi kullanıyor profesyonel tartı herşeyi ölçüyor 16 bin miş fiyatı sen karıştırdın heralde :)
Yok Zaten baktığımda en düştüğü 300 TL birde 30 bin TL vardı neyse benim evde medisana var oda ölçülüyor Tabi senin diyetisyenin cihazı kadar değildir

Ben bekarken öyleydim deli para harcardim kozmetige şuan sürmeye vaktim yok aldıklarımı iki çocuk olunca ev kaos pacandalar hep banyo yapmaya zor vakit buluyorum her işim coook hızlı
İnanırım sana canım dün arkadaşda idi onunda iki çocuğu var ben çocuklar ile ilgilenirken banyoya attı kendini

Kesinlikle canım al. çünkü en değerlimiz cildimiz ve paraya değer. ben karşıyım ucuz markaların yüzümüze sürülmesine şimdi kozmetiği al aradan çıksın daha sonra kıyafete harcarız kıyafete de harcarım yani genel olark ben tutumlu değilim.. şu aldıklarımı ocakta ancak kapatırım ocaktan sonra da para biriktirip kıyafete harcycam bende kapalıyım ama saçımı röfle yaptrmıstm subatta aktı gitti saçımı yıprattı diye tekrar yaptırmayı düşünmedim ama eşim boyat diyor.. 800 tllik kozmetikte pek az gidiyormş 6 ay :) bende 4 5 sene sonra este lauder kremlerine başlıcam pahalı mı bikaç kişiden tavsiye aldım ama pahalıda olsa alırım tavsiye ettiğin şeyleri de yaz canım

Ayy şimdi estee lauder Gündüz kremine baktmda 1400 falan yazıyor çok pahalıymş bu kadar pahalı alamam zaten küçücük bide o kremler... ya da akışına bırakp devam etmek en iyisi :))))

Kızlar bu arada günaydın bugunu temızlık utu günü ilan ediyorum... kocaman bir sepet ütüm varrr şimdi ütüden başlıcam sanırımmm sizler ne yapıyorsunuzzzz canlarr

Kızlar bu arada günaydın bugunu temızlık utu günü ilan ediyorum... kocaman bir sepet ütüm varrr şimdi ütüden başlıcam sanırımmm sizler ne yapıyorsunuzzzz canlarr
Günaydın canım Bende bugün dükkanı açmadım evdeyim umutsuz ev kadınlarına yeniden bakıyorum sonra arkadaşlar ile günüm var

Bende de temizlik var. Toz işi bende. Başlıyorum şimdi. Kolay gelsin sana da. Miyav_su sana da iyi gezmeler.

Dr murad ın maskesini almıştım benim cildimde kılcal damar problemi var. O kadar iyi gelmişti ki eşim bile ne yaptın yüzüne demişti. Şimdi onun kızarıklık için jelini toniğini serumunu almak istiyorum. Bide bioder yüz için olanını. Bi kaç şey daha var. Estee denemedim hiç. Bi de bende marka sadakati diye bi şey yok. Avene' almıştım fiyatı uygun güzel ama şimdi bunu denemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…