Evliliğim için 35 kilo

Bu sefer başarıcaz inanıyorum...

Kesinlikle yavaş vermek kalıcı kilo demek birde bende çok spor yapıyorum yapmayınca her yerim ağrıyor canım sende öyle olucaksın

Kesinlikle beni yanıltınız canım sen ve aysem25 kızlar gerçekten yanıltınız tebrik ederim
Kendim bile inanamıyorum canım valla. Ama artık dönüş yok.
Şu son 1,5 aya bakıyorum yemeyince ölmüyormuş insan daha doğrusu sağlıklı beslenince. Hatta Mutlu oluyorsun. Gün içinde uyku basmıyor daha hareketliyim daha az terliyorum. 100 kilo iken 80li kilolarda olanlara imreniyordum. Keşke geçen sene başladığımda devam edebilseydim diyorum ama babam falan rahatsızlanmıştı hastanede falan kalmamız gerekmişti, o bıraktırdı beni.
Ailem sağlıklı olsun tek dileğim bu. Bunun haricinde hiç bi şey beni yolumdan döndüremeyecek. 12 kilo verdim zorlanmadan aç kalmadan geceleri yemek yemek istiyorum diye ağlamadan. Normal insan gibi düşünmeye başladım yemek konusunda. Önceliğim artık sağlıklı olmak istediğimi giymek, istediğimi yemek değil. Bi bu kadar daha verince 76 olucam ne kadar güzel. Kilolu dan normal sınıfına sadece 3 kilom kalmış olacak.

Sana tavrı Nasıl oldu daha ilgilendi mi? Listen Hakkı'nda konuşup istediklerini falan söyledin mi?

Daha dur canım benim zayıflayınca artık he sağlıklı beslenme ile kafa yorucaksın insanların neler yedipini nasıl yanlış yaptıklarının bilincine varacaksın hele seni zayıflayamaz diyen insanlar var ya nasıl çatlayacaklar çok keyifli günler seni bekliyor fıstığım şu fotoda surat gizlemesini bilsem buraya atardım foto daha çok hırslanırdın

Ayy ben yüzümü telefonda kesip omuzdan aşağısını buraya yüklüyorum yapabilirsen valla ne güzel olur. Özelden de atabilirsin.

Sağol canım artık olacak inşallah kilolarımızı verip bir derdimizden kurtulacağız Miyav_su .@kedikedi84 canım listemi değiştirmedi yine devam edelim dedi zaten ben onun listesini kullanmıyorum kendi kafama göre takılıyorum benim gitme amacım kendımı takip etmek tanita cihazı kullanıyor yağdan kastan vs ne kadar gitmiş onu öğrenmek şimdi eve geldik bizde çook yoruldum çok kızlar ben alışveriş hastasıyım özellikle dekorasyon..
tabak bardak ev aksesuarları sonum hiç iyi değil ya :// english home benı bitiriyor kıyafet vs almıyorum diyette oldgm için ama ev alışverişinden vazgeçemiyorum nereye gidiyor bu israf

Tanita marka çok mu iyi canım bende çok severim ev dekorasyonu canım yanlız english Home Çin malı ve kalitesiz onun yerine yerli malı ürünler almalısın

Tanita marka çok mu iyi canım bende çok severim ev dekorasyonu canım yanlız english Home Çin malı ve kalitesiz onun yerine yerli malı ürünler almalısın
Tekstilini kullanmıyorum artık girmicem bakmıycam diyordum yine dayanamadım diyorum ya ev benım hayatım evi çok seviyorum güzel alanlar oluşturmak vakit geçirmek hoşuma gidiyor .

Tekstilini kullanmıyorum artık girmicem bakmıycam diyordum yine dayanamadım diyorum ya ev benım hayatım evi çok seviyorum güzel alanlar oluşturmak vakit geçirmek hoşuma gidiyor .
Bende çok severim işte zayıflayınca kıyaferlere dalıyorsun canım şuan öyleyim bence paranı tut ve zayıflayınca kıyafetlere harca yanlış hatırlamıyorsam sen türbanlıydın çok güzel türbanlı kıyafetler var birde şu tanita markaya baktım 300 TL başlıyor fiyatları çok fazlaymış

Madame cocodan koyun postu aldım beyaz kırmızı bi köşe yapıp orda keyif yapıcam. sarı ve kırmızı çok beğeniyorum bu ara eneejisi yüksek geliyor özellikle sarının.

Madame cocodan koyun postu aldım beyaz kırmızı bi köşe yapıp orda keyif yapıcam. sarı ve kırmızı çok beğeniyorum bu ara eneejisi yüksek geliyor özellikle sarının.
Güle güle kullan canım benim evim çok küçük malesef 75 metre kare minicik fazla eşyada sevmiyorum

Bende de kozmetik manyaklığı var. Bugün almak istediğim yeni şeyleri hesapladım 800 tl tuttu. Bi yandan diyorum ki kuaföre falan gitmiyorum saçımı boyatsam falan öyle masrafım yok onun için alayım gitsin. Hem aldıklarımı 6 ay en az kullanıyorum cildim sonuçta falan. İşte toplayınca çok çıkıyor. Ev varya dolu doğal yağlar maskeler, kullanıyorum da. Bi banyoya gireyim çıkayım saçımdan ayağıma kadar 40 çeşit şey sürüyorum.

Ben bekarken öyleydim deli para harcardim kozmetige şuan sürmeye vaktim yok aldıklarımı iki çocuk olunca ev kaos pacandalar hep banyo yapmaya zor vakit buluyorum her işim coook hızlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…