• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Sen bu işi biliyorsun. Çok güzel çok romantik:KK36: ay hiç beceremem böyle şeyleri.
Sağol canım çok seviyorum ben çook :/ balkonıma kaç ayrı şekil verdim yazdan beri çok büyük benım balkonum 24 m2 ben şömine almak istiyorum eşime sacma gelıyor ben çok keyif insanıyım mesela ona göre kışın buna ne gerek var bende mesela o battaniye sarılıp karı izlerken kahvemi içmeye bayılıyorum ama eşime göre ne gerek var ::))

Benimde uç balkonum var birisi coook aşırı büyük kapattim onu cambalkonla kış bahçesi gibi daha eksiği cok ama duvarları susledim çeşmeden aldığım hediyelik eşyalarla bende seviyorum bu tür şeyleri

Benimde uç balkonum var birisi coook aşırı büyük kapattim onu cambalkonla kış bahçesi gibi daha eksiği cok ama duvarları susledim çeşmeden aldığım hediyelik eşyalarla bende seviyorum bu tür şeyleri

QUOTE="ISILDURU, post: 49079824, member: 188309"] BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim canim inşallah bir an önce evine kavuşur düzenini kurarsin bekliyoruz sahalara donmeni[/QUOTE]

İnşallah canim ya inan burda yani annemgilde katiyyen diyet uygulayamiyorum 7/24saat mutfak yemek isleriyle mesguluk allah verede 3-4 kg almadan bir an önce evime kavusayim misafir ustune misafir inan mutfak isleri yeni bitti ve yatacam ..diyet uygulamam icin bana gore yemek yapmam lazim ki hic firsat olmuyorki kalabalık olduğumuzdan kendime ozel pisiremiyorum bunada cok üzülüyorum. .evim evim güzel evimmm

Günaydın fıstıklarrrr :KK66: burda mısın ISILDURU ISILDURU keşke benım de 3 tane balkonum olsaydı birini yere yeşil çim halılı yapardım benım balkonum salon gibi çok büyük o yuzden yapamadım senın balkon larda güzel süslenir

QUOTE="ISILDURU, post: 49079824, member: 188309"] BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim canim inşallah bir an önce evine kavuşur düzenini kurarsin bekliyoruz sahalara donmeni

İnşallah canim ya inan burda yani annemgilde katiyyen diyet uygulayamiyorum 7/24saat mutfak yemek isleriyle mesguluk allah verede 3-4 kg almadan bir an önce evime kavusayim misafir ustune misafir inan mutfak isleri yeni bitti ve yatacam ..diyet uygulamam icin bana gore yemek yapmam lazim ki hic firsat olmuyorki kalabalık olduğumuzdan kendime ozel pisiremiyorum bunada cok üzülüyorum. .evim evim güzel evimmm[/QUOTE]

Ayy aynen insanın evı gıbısı yok bende geçen annemlere gittim diyetim 1 hafta sekteye uğradı dün konusuyoruz gözleme yapıyormş sensız boğazımdan geçmiyor dıyor ıspanagı kavurp buzluğa atmıs gidince banada yapacakmş lahana almş benı beklıyor anne evınde gerçekten çok zor diyet inşallah bir an önce düzenine kavuşursun

Ayy dosya boyutu büyük diyor biraz kırpayım dün yüklemistim ayy bi denk gelemedik :)))

Back