- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
- #3.201
Sağol canım sana da kolay gelsinBende de temizlik var. Toz işi bende. Başlıyorum şimdi. Kolay gelsin sana da. Miyav_su sana da iyi gezmeler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım sana da kolay gelsinBende de temizlik var. Toz işi bende. Başlıyorum şimdi. Kolay gelsin sana da. Miyav_su sana da iyi gezmeler.
Avene bende kullandım biodermanın güneş kremleri çok güzel temizleyici olarak lubex kızlar HarikaDr murad ın maskesini almıştım benim cildimde kılcal damar problemi var. O kadar iyi gelmişti ki eşim bile ne yaptın yüzüne demişti. Şimdi onun kızarıklık için jelini toniğini serumunu almak istiyorum. Bide bioder yüz için olanını. Bi kaç şey daha var. Estee denemedim hiç. Bi de bende marka sadakati diye bi şey yok. Avene' almıştım fiyatı uygun güzel ama şimdi bunu denemek istiyorum.
Dr murad ın maskesini almıştım benim cildimde kılcal damar problemi var. O kadar iyi gelmişti ki eşim bile ne yaptın yüzüne demişti. Şimdi onun kızarıklık için jelini toniğini serumunu almak istiyorum. Bide bioder yüz için olanını. Bi kaç şey daha var. Estee denemedim hiç. Bi de bende marka sadakati diye bi şey yok. Avene' almıştım fiyatı uygun güzel ama şimdi bunu denemek istiyorum.
Netten bakıyorum canım you tubede büyün bölümleri var ben şimdi 21.bölüme kadar geldim çok zevkli özellikle zelişe bayılıyorumAnladım canım ben avene nin güneş kremini aldım ama yüzümü aşırı bembeyaz yaptı pek memnun kalmadım ama makyaj temizleyicisini kullandm beğendim..umutsuz ev kadınlarıı bende izliyordum aslında güzel fikir tekrar izlemek netten mi izliyorsun üniversitede ev arkadaşım netten yabancısını izliyordu daha güzelmiş ama alt yazılı.. Miyav_su
Bende toz aldım koltuk kılıflarını çıkardım yıkadım taktım perde yıkadım taktım avizeleri sildim. Gerisini sağolsun yardımcı bayan halletti.Ayy inşallah Allah hayırlı zamanda nasip etsin isteyen herkese. işler bitti ev tertemiz olduu ütümü yaptım makineye çamaşırları attım evi süpürdüm sildim toz aldm lavaboları ovdum wc çamaşır suyu ile yıkadm pencereleri açtım tüm evi havalandırdım içeri mis gibi hava doldu yağmur da yağıyordu şimdi de yemek hazırlıyorum... yemkten sonra da kocaman fincan kahve yapıp kitap okuyacağım belkide tv keyfi yaparım
Kilo verince yapıcaz işte:)Kız beni anlayin işte olsunda bebisleriniz bende sevineyim hem sizin adınıza hem kendi adima
Ohh misss :) ellerine sağlık canım temizlik gibisi yok bitti mi büyük temizlik. ben 1 ay önce yaptım tüm halıları falan verdım yıkamaya temizlik nankör ya yap yap aynı bugun temızlık bıttı yarını kendıme ayırıcam perşembe tekrar nöbet var:)Bende toz aldım koltuk kılıflarını çıkardım yıkadım taktım perde yıkadım taktım avizeleri sildim. Gerisini sağolsun yardımcı bayan halletti.
Sağolasın, darısı başına o Zaman.Güle güle kirletin kızlar darısı başıma perde ve cam olayına girismeliyim ama ne zaman yeni çamaşır makinesi de aldım hala yikiycam sözüm ona alınca yikayacaktim bir ay oldu bende tık yok
Valla nankör büyük temizlik herşey temiz oldu valla. Yarın benim diyetisyen var bu kadar harekete inşallah sonucu tartıda belli olur.Ama herkes bırda
Ohh misss :) ellerine sağlık canım temizlik gibisi yok bitti mi büyük temizlik. ben 1 ay önce yaptım tüm halıları falan verdım yıkamaya temizlik nankör ya yap yap aynı bugun temızlık bıttı yarını kendıme ayırıcam perşembe tekrar nöbet var:)
Göster merak ettim.Kızlarr size kış köşesi yaptım onu göstercemm
Sen bu işi biliyorsun. Çok güzel çok romantik ay hiç beceremem böyle şeyleri.Ekledimm kızlarr bakın..