Evliliğim için 35 kilo

Avene bende kullandım biodermanın güneş kremleri çok güzel temizleyici olarak lubex kızlar Harika

Anladım canım ben avene nin güneş kremini aldım ama yüzümü aşırı bembeyaz yaptı pek memnun kalmadım ama makyaj temizleyicisini kullandm beğendim..umutsuz ev kadınlarıı bende izliyordum aslında güzel fikir tekrar izlemek netten mi izliyorsun üniversitede ev arkadaşım netten yabancısını izliyordu daha güzelmiş ama alt yazılı.. Miyav_su

Netten bakıyorum canım you tubede büyün bölümleri var ben şimdi 21.bölüme kadar geldim çok zevkli özellikle zelişe bayılıyorum

Sürün anam surun ne varsa bende roc ve clinic çok kullandım bekarken max faktor birde makyaj malzemeleri.olarak hiç degistirmem bana yetiyor memnunum

Ayy inşallah Allah hayırlı zamanda nasip etsin isteyen herkese. işler bitti ev tertemiz olduu ütümü yaptım makineye çamaşırları attım evi süpürdüm sildim toz aldm lavaboları ovdum wc çamaşır suyu ile yıkadm pencereleri açtım tüm evi havalandırdım içeri mis gibi hava doldu yağmur da yağıyordu şimdi de yemek hazırlıyorum... yemkten sonra da kocaman fincan kahve yapıp kitap okuyacağım belkide tv keyfi yaparım

Bende toz aldım koltuk kılıflarını çıkardım yıkadım taktım perde yıkadım taktım avizeleri sildim. Gerisini sağolsun yardımcı bayan halletti.

Ama herkes bırda
Bende toz aldım koltuk kılıflarını çıkardım yıkadım taktım perde yıkadım taktım avizeleri sildim. Gerisini sağolsun yardımcı bayan halletti.
Ohh misss :) ellerine sağlık canım temizlik gibisi yok bitti mi büyük temizlik. ben 1 ay önce yaptım tüm halıları falan verdım yıkamaya temizlik nankör ya yap yap aynı bugun temızlık bıttı yarını kendıme ayırıcam perşembe tekrar nöbet var:)

Güle güle kirletin kızlar darısı başıma perde ve cam olayına girismeliyim ama ne zaman yeni çamaşır makinesi de aldım hala yikiycam sözüm ona alınca yikayacaktim bir ay oldu bende tık yok

Güle güle kirletin kızlar darısı başıma perde ve cam olayına girismeliyim ama ne zaman yeni çamaşır makinesi de aldım hala yikiycam sözüm ona alınca yikayacaktim bir ay oldu bende tık yok
Sağolasın, darısı başına o Zaman.

Valla nankör büyük temizlik herşey temiz oldu valla. Yarın benim diyetisyen var bu kadar harekete inşallah sonucu tartıda belli olur.

Sabah:1 dilim peynir 4 zeytin domates
Öğlen: Izgara köfte
Akşam: 1 kaşık yoğurt+1 pancar rendesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…