Evliliğim için 35 kilo

Bugünü de başarılı tamamlamış oldum.
Sabah: 1 dilim sebzeli ekmek 1 dilim köy peyniri(yağı daha düşük oluyormuş)
Öğlen: 5 kaşık yeşil mercimek 4 kaşık bulgur pilavı
Akşam:çorba yarım limon sıktım içine bol bol pul biber yedim.

Napim canım mücadele ediyorum diyet yapabilmek için annemgilde kaldığım için düzenim yok ...canim birşey soracagim şeker hapini halaa kullanıyormusun...
Yok kullanmıyorum ya bıraktım yine onu. Diğer troid için olanı hiç aksatmıyorum ama bu ilacı içmek nedense bana zor geliyor. Aralık ayında tekrar yarım yarım başlıycam ama kendime söz verdim.

Napim canım mücadele ediyorum diyet yapabilmek için annemgilde kaldığım için düzenim yok ...canim birşey soracagim şeker hapini halaa kullanıyormusun...
Allah yardımcın olsun valla sizde ayakta kaldınız. İnşallah biran önce hallorur ev işiniz.

Ayy canım benim çok teşekkür ederim aynanın karşısında sende çok güzelim bee dedin mi :))))Bende bu cümleyi sevmıyorm ama herkes dediği için, yüzüm çok güzel evet ama malesef şu zmana kadar fiziğim gölgeledi.

Yok demedim onu makyaj yapıp sırf yüzüme baktığımda diyorumYarın bende devam zumbaya.

ISILDURU baci ne yazayim utancimdan yazamiyorum
Daha doğrusu sizin motivasyonunuzu bozmak istemiyorum
92yi goren ben bu sabah itibariyle 99.5
kiloyu gordum
Iyice elim ayagima dolaştı napicam nerden baslicam bilmiyorum

Yok demedim onu makyaj yapıp sırf yüzüme baktığımda diyorumYarın bende devam zumbaya.
Yaşasınnnn spor yapmakkkk ya bu spor alışkanlığa dönüşüyor mesela şuan çok yorgunum yarın nobetım var bugun akşam 5 e doğru girdim eve ve hiç uyumadım sanırım spor yapmadan uyuyamayacağım bir türk kahvesi, sonrası spor, duşş veee ardından deliksiz uyku...

ISILDURU baci ne yazayim utancimdan yazamiyorum
Daha doğrusu sizin motivasyonunuzu bozmak istemiyorum
92yi goren ben bu sabah itibariyle 99.5
kiloyu gordum
Iyice elim ayagima dolaştı napicam nerden baslicam bilmiyorum
Yok be canım ne motivasyon bozması aşkolsun. Sen bi motive olsan çok sevinicez sadece. Nerden başlıycan yarın burdan başla işte. 1 ayda dönersin 93 e. Yeni yıla 93 sonra bi gayret 80 ler.

Ben geçen sene 93 e indim 97 ile tekrar başladım. Tekrar 92 oldum. Sonra yine 95.5 Bak şimdi 89. Verdiklerimi almadan devam etsem 19 kilo vermiş olacaktım. Ama olmadı napalım. 2 kere yapamadım diye bırakmadım. 3. De olacak galiba.

Ayy kızlar tam 1 saat spor yaptm vee abartmıyorum enerjim tavannnnnn resmen yarın once 20 30 dk spor yapp sonra saunaya girecegim Allah izn verrse...hepinize hayırlı geceler öptüm Allaha emanet olun GIDI lütfen sabah müthiş bir başlangcla aramzda ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…