- 10 Ağustos 2015
- 504
- 799
- 33
- 34
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.061
Siz neler yapıyorsunuz hanımlar Nasıl gidiyor?
Yok kullanmıyorum ya bıraktım yine onu. Diğer troid için olanı hiç aksatmıyorum ama bu ilacı içmek nedense bana zor geliyor. Aralık ayında tekrar yarım yarım başlıycam ama kendime söz verdim.Napim canım mücadele ediyorum diyet yapabilmek için annemgilde kaldığım için düzenim yok ...canim birşey soracagim şeker hapini halaa kullanıyormusun...
Oki alıntılamayalım ondan...Hep 44 denedim bugun ya bana spor cok iyi geliyor hergun yapıyorum ya etkisi fazla sanırım bide dün evde çektiğim foto vardı onu koyucam ama hemen silcem tekrar kızlar :)ISILDURU kedikedi84
Allah yardımcın olsun valla sizde ayakta kaldınız. İnşallah biran önce hallorur ev işiniz.Napim canım mücadele ediyorum diyet yapabilmek için annemgilde kaldığım için düzenim yok ...canim birşey soracagim şeker hapini halaa kullanıyormusun...
Yok demedim onu makyaj yapıp sırf yüzüme baktığımda diyorumAyy canım benim çok teşekkür ederim aynanın karşısında sende çok güzelim bee dedin mi :))))Bende bu cümleyi sevmıyorm ama herkes dediği için, yüzüm çok güzel evet ama malesef şu zmana kadar fiziğim gölgeledi.
Yaşasınnnn spor yapmakkkk ya bu spor alışkanlığa dönüşüyor mesela şuan çok yorgunum yarın nobetım var bugun akşam 5 e doğru girdim eve ve hiç uyumadım sanırım spor yapmadan uyuyamayacağım bir türk kahvesi, sonrası spor, duşş veee ardından deliksiz uyku...Yok demedim onu makyaj yapıp sırf yüzüme baktığımda diyorumYarın bende devam zumbaya.
Yok be canım ne motivasyon bozması aşkolsun. Sen bi motive olsan çok sevinicez sadece. Nerden başlıycan yarın burdan başla işte. 1 ayda dönersin 93 e. Yeni yıla 93 sonra bi gayret 80 ler.ISILDURU baci ne yazayim utancimdan yazamiyorum
Daha doğrusu sizin motivasyonunuzu bozmak istemiyorum
92yi goren ben bu sabah itibariyle 99.5
kiloyu gordum
Iyice elim ayagima dolaştı napicam nerden baslicam bilmiyorum
Söylemem miii hiçç 28 kasım randevum var hep birlikte başaracağız...yazın kendimi mükemmel bir fizikle hayal ediyorumaysem25 canım tartilda bize soyle sevinelim canım bravo böyle devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?