- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
- #3.021
Kilo uyuşuklaştırıyor insanı daha çabuk yoruluyorum terliyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende bekarken yaptırmıştım ama benim hamilelik sonrası yüzümde ve bazı yerlerde bir miktar çıktı en temiz bacaklar şu an hamilelik döneminde hormon değişimi nedeniyle bir miktar çıkabilir denmişti bana sende olmadımıkedikedi84 kız lazermi yaptirican yakaladım seni yaptirmadiysan hiç durma hemen yaptır ben bekarken yaptırmıştım valla harika birşey hiç tuyum yok yıllardır
Kız nasıl yakaladınYaptırıyorum geçen sene başlamıştım. Çok memnunum bende aldığım en iyi kararlardan biri, bazen düşünüyorum yüzüme de mi yaptırsam diye bi ara ndyag diye bi makine ile yaptırdım bi işe yaramadı. Diğer makineler de inceleri kalınlaştırıyor diyorlar. Bioder mi denesem diyorum yüzüm için...kedikedi84 kız lazermi yaptirican yakaladım seni yaptirmadiysan hiç durma hemen yaptır ben bekarken yaptırmıştım valla harika birşey hiç tuyum yok yıllardır
Olsun valla şu anki rahatlığı bile yeter. Gerekirse doğumdan sonra tekrar giderim.Canım bende bekarken yaptırmıştım ama benim hamilelik sonrası yüzümde ve bazı yerlerde bir miktar çıktı en temiz bacaklar şu an hamilelik döneminde hormon değişimi nedeniyle bir miktar çıkabilir denmişti bana sende olmadımı
Canım bende iyiki yaptırmışım çok rahatlık bir ara bende geri çıkan için özellikle yüz için tekrar düşünüyorumOlsun valla şu anki rahatlığı bile yeter. Gerekirse doğumdan sonra tekrar giderim.
Canım ben alex e gidiyorum ama markasını bilmiyorum kolumdan ben de çok memnun değilim onda bi fark yaşamadım ama diğer tüm yerler için çok rahatHangi cihaza gittinz kızlar ben candela ile 5 seans yaptırdım çok memnun kalmadım benım tuylerım aşırı kalın değildi sanırım o yuzden bacaklarım çok iyi durumda kollarım daha da arttı gibi hatta ağdaya gidiyorm şimdi ama çabuk çıkıyor gibi en küçükleri almıyor vs tekrar lazere geçiş mi yapsam acaba
Benim gittiğim jiletlemiyordu çıktıkça gidiyordum ama gidene kadar rezil gibi dolaşmak zorunda kalıyordum.Yüzü jiletlemi alıyorlar o topa girmek istemem ayyy ya çoğalırsa
Ayy ağda gibi aynı benı çok rahatsız edıyor bu durum mesela belli bir noktaya gelmesi gerekiyor ağda için sinir oluyorum ve cok rahatszm lazerde öyle olmuyorduBenim gittiğim jiletlemiyordu çıktıkça gidiyordum ama gidene kadar rezil gibi dolaşmak zorunda kalıyordum.