Evliliğim için 35 kilo

Ayy ağda gibi aynı benı çok rahatsız edıyor bu durum mesela belli bir noktaya gelmesi gerekiyor ağda için sinir oluyorum ve cok rahatszm lazerde öyle olmuyordu
Sonuçta seans parası alıyorlar hepsini çıkmasını bekliyorsun öyle olunca. Şimdi dudak üstü ağda bantı ile her hafta hallediyorum. Veet naturals tüylerle beraber derimi de aldı bi kere

Haftaya çarşamba gidicem kontrole, ama bu sefer kendime ödül olarak o gün yemek yok. Biraz daha hızlansın istiyorum. 2 kilo versem o güne kadar 87 olurum. Aralık ayı sonuna kadar hedefim 82 keşke 80 olsa ve yeni yılın ilk haftası 79 ları görsem ama imkansız 1 ayda 7 kilo vermem. Ben hangi kiloda takılacak onu merak ediyorum. 83 olabilir çünkü 1 sene kadar 83 kiloda kalmıştım.

Bencede yeme canım ben 70 kg takılı kaldım umarım takılı kalmazsın

Siz neler yapıyorsunuz hanımlar Nasıl gidiyor?
Ben dün de oruç tuttum bu gün nedense iştahım çok değil sabah haşlama yumurta ve peynir yedim kalkınca azda muz yemiştim öğlen bir kaç kıraker yedim haşlama tavuk düşünüyordum ama canım istemedi belki yoğurt yerim açım ama canım bişey istemiyor

Selam kızlar nasılsınz sabah 24 saatten nöbetten çıkıp 4 arkadaş kahvaltıya gittik ardından avmde gezdik tozduk bir sürü giysi denedim tuhaftır geneli oldu ama almadım bir panço gözümde kaldı belk onu alı rı m kahvaltı da menemen 2 dilim tam buğday yedım kahvenın yannda gelen lokumu arkadasa verdım yedi eşim bayağı inceldiğimi söylüyor acaba ne kadar kilo verdim bayağı sıkı tutuyorum

Tebrikler iradenin en büyük göstergesi o lokumları arkadaşa vermek benceBugün herzaman giydiğim enine çizgili bi bodymi giydim aynaya bi baktım şok oldum. Hani deliha da bi sahne var, bilir misiniz bilmiyorum makyaj yaparken oha oha diyo resmen öyle oldum

Ekledim kızlar tam boy koyamadım ya uff kesmek zorunda kaldım boyut fazla oldugu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…