- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
- 548
- Konu Sahibi kedikedi84
-
Ben herzaman yanındayımCanlarim benim çok haklisiniz hemde çok sagolun iyi sizler varsiniz..sayenizde gucleniyorum Rabbim insaAllah hepimizn istedigi kiloda bebegini sag salim saglikli hayirli kucagimiza aldirsincakil80 cok sagol cnm desteklerin icin...
Canim benim teşekkur ederim neden kimse gelmemis buraya dun ben calisiyordm yazamadim ama kimsede yazmamis.. kedicik sen nerdesin canim çakıl80 bozmadinz dmiiiBen herzaman yanındayım
Selam dün de bugün de hep dışarıdaydım. Yazamadım. Kilom aynı kalmış yağ oranım artmış ne güzel di mi, kas yakıp yağlanmışım yani sinirim bozuldu. Yeni listem şöyle
Kahvaltı:1 dilim esmer ekmek, 1 dilim peynir veya yumurta,bol Çiğ sebze
Ara:yarım meyve, aktivia
Öğle:5 köfte kadar et tavuk balık,salata,1 dilim ekmek
Ara: 1 kase yoğurt,1 meyve
Akşam etsiz sebze yemeği, 1 kase yoğurt,1 dilim ekmek.
Haftasonu menümü değiştirdik çünkü geç kalkışıyor,
Haftasonu
Sabah:2 dilim esmer ekmek,1 dilim peynir 1 yumurta 5 zeytin
Evet canım sirke içtiğim, yemediğim halde vermemiştim üstüne üstlük yağlanmışım. Bakalım Perşembe gidicem bir de Dr a. Ne olacak...sirke içtiğin halde mi veremedin.
Evet canım sirke içtiğim, yemediğim halde vermemiştim üstüne üstlük yağlanmışım. Bakalım Perşembe gidicem bir de Dr a. Ne olacak...
Evet adet dönemindeyiz zaten, o etkilemiş olabilir, belki bu hafta iki kilo gider. Umudumu kaybetmiyorum çünkü yemiyorum elbet gidecek sonuçta ben şu an diyet yapımıyo olmasaydım sabah poğaça ve tatlı kurabiye Öğlen yemeğinde köftenin yanında,patates kızartması, 3 dilim ekmek yemiş olacaktım. Eve gelince de muhtemelen tatlı yiyecektim ya da 1 paket Bisküvi ama yemedim ne yedim peki sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir, Öğlen ızgara köfte salata 1 dilim ekmek, ara 1 küçük Amasya elması, aktivya,akşam pırasa yemeği ve yoğurt yiycem. Arada 1000 kalori var en az.aaa ktü olmuş . adet günlerinse duraklama olabilir ama. neyse üzülme verirsin arkadaşım sıkma canını
Bozmadim hala ayni kilodayim bu hafta kilo almadan bitirirsem muhtesemCanim benim teşekkur ederim neden kimse gelmemis buraya dun ben calisiyordm yazamadim ama kimsede yazmamis.. kedicik sen nerdesin canim çakıl80 bozmadinz dmiii
Yine aynı 95 kilo ile günaydın... Her ne kadar almak istemesem de Peynirimi diyet peynir aldım nerden kıssam kârdır diye, aslında diyet peynir yemek istememe sebebim şu ben kahvaltıda tabağımızda yarım kalan peynir olunca cam kenarına koyarım kargalar yer, diyet peyniri yemediler, Karganın bile yemediği şeyi yemem diyodum ama napalım.. Kahvaltım 1 dilim ekmek 1 dilim peynir,onu yedim şimdi.
Yine aynı 95 kilo ile günaydın... Her ne kadar almak istemesem de Peynirimi diyet peynir aldım nerden kıssam kârdır diye, aslında diyet peynir yemek istememe sebebim şu ben kahvaltıda tabağımızda yarım kalan peynir olunca cam kenarına koyarım kargalar yer, diyet peyniri yemediler, Karganın bile yemediği şeyi yemem diyodum ama napalım.. Kahvaltım 1 dilim ekmek 1 dilim peynir,onu yedim şimdi.
Olabilir evet sabırsızlıkla bekliyorum bitmesini yarın olmasa pazartesi görecem 94 ü 93 ü , moralimi bozmayacağım (bozuyorum aslında ama) takıyorum kulağıma kulaklıklarımı evi temizlerken yemek yaparken hayallere dalıyorum kilo vermişim eski iş Arkadaşlarımın yanına gidiyorum herkes ne kadar kilo vermişsin diyo ya da alış verişe çıkmışım 44 beden büyük geliyo 42 giyiyorum gibi çılgın bediş hayalleri.bende senin gibiydim adetten dolayı kilom bile fazla çıkıyordu. adetten önce 82,6 bile oluyordum. şu an 81,9 çıktım buna bile seviniyorum. çünkü 81 olmadım diye diyeti bozmuştum şimdi tekrar toparladım diyeti. aynı sorun sendede olabilir arkadaşım.
Canım hoşgeldin o zaman Aramıza kaç yaşındasın boyun,kilon kaç, evli misin Çalışıyor musun, çocuğun var mı?Yazılanları biraz okudum konuyu açan arkadasa ve herkese başarılar diliyorum ben de aranıza katılmak isterim malesef siz yine zayıf günlerde gormussunuz ben hiç görmedim ama hiç bu kadar da kilolu olmamistim bende diyet yapıyorum
Ben ve çakıl80 diyetisyene gidiyoruz, ben diyet listemi her gidişimde paylaşıyorum burada,sonra gün içinde yediklerimi yazıyorum, kilo verdikçe de kilomu yazıyorum veremeyince dert yanıyorum Sağolsun bsfsfv ve ayşem bana moral veriyorlar onlar da yediklerini yaptıklarını kilolarını yazıyorlar gibi bi paylaşımımız varBoyu 168 ben başka bi formda diyet listeleri var beş tane ordan başladım burdaki arkadaşların belli bi listesi yok galiba herkes diyet yapıyor yedikleri nizi mi yazıyorsunuz birde kilo bildirim günü var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?