Evliliğim için 35 kilo

Kızlar sizin de ağzınizda şeker tadı oluyor mu ... benim bu aralar sürekli oluyor sanki şekerli elma yemiş gibiyim ama yemedim hiç şeker kullanmamama ragmen

Günaydın bugün 95 kiloyum yarım kilosu gitmiş, dün akşam yemem gereken den de az yedim tuttum kendimi, ne künefeler irademi kırdı ne ortaya Söylenen pideler benim ağzımda öyle bi tat olmuyor.

Günaydın bugün 95 kiloyum yarım kilosu gitmiş, dün akşam yemem gereken den de az yedim tuttum kendimi, ne künefeler irademi kırdı ne ortaya Söylenen pideler benim ağzımda öyle bi tat olmuyor.

ooo süpersin bende 200gr gitmiş hadi bakalım bende çok kararlıyım

Hepimizin haftasonu güzel geçsin kilolarımız gitsin

Slm doktordan geldim 83.3 olmuşum doktor inanamadı. Rekor u şimdiye kadar 3.7 imiş ben onun rekorunu kırdım 4.7 kilo vererek.88.1 den 83.3 e düştüm 1 haftada ama bi de bana sorun midem fena. Bu hafta tekrar 1 kilo alabilirmisim. Aksama misafiri için pasta aldım bi dolu börek aldım offf offf

Sabah: 1 yumurta ile yapılmış domatesi biberi lor Peynirli omlet 2 dilim çavdar ekmeği
Ara:10 badem 2 Kayısı
Öğlen Patlıcan 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
Ara muz, diyet süt
Akşam 75 gr kadar ızgara et salata 1 dilim çavdar ekmeği
Pazartesi kontrol randevusu alındı, ilaçlar tam içildi, sirke 1 Kaşık içildi.
Açlık sıfır, canım sadece biraz tatlı çekiyo o kadar...

Tebrik ederim seniCanım bunun ne kadarı yağdan gitmiş?

Tebrik ederim seniCanım bunun ne kadarı yağdan gitmiş?
3 u yağdan 1 i kaslarda gerisi su 1 ay sürecekmis devam dedi ama et yemek zorunda bırakıyor 160 gram et yiyemiyorum doktora da dedim. Geçen hafta eğer 160 gram etme duymazsan daha çok yiyebilirsiniz dedi ama ben onu bile yiyemedim midem bulandı. Onun için bu hafta 160 gram etli sebze yemeği pişirmecegim ve hepsini yiyecegim. Ama nasil

Günaydın kızlar bir ölçüm 160 gram et çok fazla bununla sebze ne pişir yaaa sırf et gibi patlıcan közleyip yanına et sote koymayi düşünüyorum. Bugünkü yemek fikrim. Bi de kasabim benim için diet köfte hazirlayacak sırf yağsız et ve etmeksizin bol baharatli çünkü benim yaptığım iğrenç oldu. Marul yapraklarını ekmek gibi kullanıp içine köfte ve domates koyup hamburger yapacağım. Sabah tartildim hala aynısını kaçamağı rağmen sevindim yola devam

Ama artik bebek istiyorum artik kendimide gectim bebek icin esim icin istiyorum tabi kendim icnde cok istyorm fakat aylarca nasil dayancam ya

Ama artik bebek istiyorum artik kendimide gectim bebek icin esim icin istiyorum tabi kendim icnde cok istyorm fakat aylarca nasil dayancam ya
Ben de bebek Istiyorum. Hedefine odaklan kucağına beb ek aldiginda mi mutlusun yemediginde mi... 2 gün aç yediğini düşün 5 dakika sonra canım başka birşey yemek istiyor. Sonu bitmiyor. Yaw burda millet menu yazıyor benim canım hepsinin istiyor böyle bir özürlü var mı bu hastalık resmen.dusun artık. Yolda yürüyorum her restaurandaki yiyeceğim canım istiyor. Yolda yuruyemiyordum resmen reklamlara taktım. Hepsini yesem ne olacak ki sonuç aynı mutsuzluk fazla. Ozaman kocaman bir hayır diyoruz herseye

sen karar ver telefonu acıyor musun açmıyor musun hayallerine evet mi Hayır mı ben telefonu açtım.

Ben de seneye bebek istiyorum kızlar, çok korkuyorum ya olmazsa diye, daha hiç denemedik ama korkuyorum yine de. Onun için yemiyorum onun için zayıflıyorum biraz da, bugünkü menümü biraz aksattım geç kalktığım için.
Sabah: 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, dereotu. Lor peynirim bozulmuş, yumurtam da bitmiş onuniçin bu kadar
Ara:10 badem 2 kuru Kayısı
Ara:2 Kaşık yoğurt 2 Kaşık makarna
Akşam:150 gr etten yapılmış soğanlı yahni,1 dilim çavdar ekmeği.

Yazınız o kadar samimi içten geldiği bir an Kilo alırken yaşadığınız o süreçte kendimi gördüm. çalışıyorum çok yoruluyorum. tatlı yiyip kendini ödüllendirme felan ama ondan sonrası acı oldu tabiki bende iki çocuktan sonra dank etti ve ne oluyoruz demeye başladım.şimdi yaklaşık 3_4 aydır diyetteyim ve daha mutluyum yeme alışkanlıklarımı değiştirdim.sebzeyi oldum olası sevmeyen ben artık yemeye başladım Vs.yani canım bende sana destek veriyorum ve pes etme inan insan kendini sevince herşey çok daha kolay oluyor.. Kısaca yalnız değilsin canım Kilo alınıp verilir allah başka dert vermesin..

Eki Görüntüle 1653903 sen karar ver telefonu acıyor musun açmıyor musun hayallerine evet mi Hayır mı ben telefonu açtım.

Canlarim benim çok haklisiniz hemde çok sagolun iyi sizler varsiniz..sayenizde gucleniyorum Rabbim insaAllah hepimizn istedigi kiloda bebegini sag salim saglikli hayirli kucagimiza aldirsin cakil80 cok sagol cnm desteklerin icin...

Âmin canım Allah başka dert vermesin. Desteğin için çok teşekkür ederim. Ne yalan söyleyeyim, sağlıklı beslendikçe ben de çok mutlu oluyorum, kilo verdikçe daha da mutlu olucam...

Âmin canım Allah başka dert vermesin. Desteğin için çok teşekkür ederim. Ne yalan söyleyeyim, sağlıklı beslendikçe ben de çok mutlu oluyorum, kilo verdikçe daha da mutlu olucam...
Canım bol su iç gün içinde 2litre minimum aklına her geldiğinde pet şişe al 1,5litrelik 2 tane ne kadar içebilirsen 3lt içsen süper olur ama ben daha başaramadım 2,5lt anca oluyor,şişe olsun gözünün önünde ki unutma inan çok çok faydası olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…