• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

mrblar ben de aranıza katılmak isterim iç sayfaları çok fazla okuyamadım ama başlık dikkatimi çekmişti ben de evlilik için değil ama evleneceğim için diyete başladım dün akşam. tontiş bi gelin olmaktansa kuğu gibi bir gelin olmak istedim ve derhal diyetisyene başvurdum. Umarım hepmiz hayallerimize erişiriz

mrblar ben de aranıza katılmak isterim iç sayfaları çok fazla okuyamadım ama başlık dikkatimi çekmişti ben de evlilik için değil ama evleneceğim için diyete başladım dün akşam. tontiş bi gelin olmaktansa kuğu gibi bir gelin olmak istedim ve derhal diyetisyene başvurdum. Umarım hepmiz hayallerimize erişiriz
Hoşgeldin bende yeni katıldım sen kaç kilosun

Yazılanları biraz okudum konuyu açan arkadasa ve herkese başarılar diliyorum ben de aranıza katılmak isterim malesef siz yine zayıf günlerde gormussunuz ben hiç görmedim ama hiç bu kadar da kilolu olmamistim bende diyet yapıyorum

ne kadar sürede verdin peki ben bayramdan beri uğraşıyorum verebilmek için 86 kilodan bugün itibariyle 81,9 kiloyum

ne kadar sürede verdin peki ben bayramdan beri uğraşıyorum verebilmek için 86 kilodan bugün itibariyle 81,9 kiloyum
Ben bir ayda iki buçuk kilo vermiştim sonra tam anlamıyla bi diyete başladım bire bir uyguladım ilk hafta 2 kilo gitti şimdide ikinci haftaya başladım kilolarımiz aynı sayılır 79.8 suan sen neler yapysun kilo vermek icin

Ayrıca bence çok iyi vermişsın bayramdan bu yana ise

Ben bir ayda iki buçuk kilo vermiştim sonra tam anlamıyla bi diyete başladım bire bir uyguladım ilk hafta 2 kilo gitti şimdide ikinci haftaya başladım kilolarımiz aynı sayılır 79.8 suan sen neler yapysun kilo vermek icin

ben sabahları aç karnına 2 yemek kaşığı elma sirkesi içiyorum ekmek yemeyi tamamen bıraktım. 1 hafta isveç diyeti yaptım bıraktım. tekrar yapmayı düşünüyorum ama.

ben sabahları aç karnına 2 yemek kaşığı elma sirkesi içiyorum ekmek yemeyi tamamen bıraktım. 1 hafta isveç diyeti yaptım bıraktım. tekrar yapmayı düşünüyorum ama.
Çok iyi fikir elma sirkesi bende yarın inşallah alıp denicem içilirsem ben bugünü mu yazayım
Sabah 2 dilim kepk ek.arası peynir maydanoz sekrsiz limonlu çay
Ara iki kayısı yarım elma
Öğlen 3 köfte 1 dilim kpk ekmek salata
Ara 3 diyet bisküvi yeşil çay
Aksam 2 kozlenmis patlıcan
Deyip günü kapatıyorum zaten 7 den sonra bişi yemyrum
Spor yarım saat zumba biraz da öylesine dans falan ettim

Hoşgeldin o zaman Aramıza sen kaç kilosun?boyun kaç? Sen nerede diyetisyene gidiyorsun?hastahane mi özel muayenehane mi?

Ben de günümü yazayım saba 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim diyet peynir
Ara 1 aktivya yarım muz
Öğlen salata ızgara somon
Sonrası yok akşam yemeği yapamadım çünkü kulaklığımı takmış temizlik yaparken kovaların süpürgenin ıvır zıvırın durduğu ardiyeyi bir açtım karafatma:KK57: 4 sene önce evi çok sarmışlardı korkunçtu biz de evi Apartmanı ilaçlatmıştık bitmişti aman Allah'ım dedim bütün o ardiyeyi boşalttım ne kadar temizlik bezi boş poşetler varsa içine yuva yapmıştır diye korkudan içine bile bakamadım attım Herşeyin tüm kutuların içini kontrol ettim çamaşır suyuyla tek tek sildim bi de gittim eczaneden detan maxi aldım şu dolaştığı yerlere sıkılınca gezip yuvasına gidip öldürenlerden,tablet aldım yarın da Karaköy'e gidicem jel böcek yemi alıcam,apartman görevlisine de haber vericem ilaçlatıcaklarsa tüm Apartmanı ilaçlatsınlar. Kökleri kurusun inşallah:KK62:
Velhasıl akşam yemeğim yok sebze yemem gerek yoğurt salata ile geçiştiricem.

Kizlarr ben geldim nasilsiniz ben bugun biraz farkli yedim

Sabah uyannca
2kayisi
1 ceviz
2 bardak su
Kabuklu findik vardi ondan farkinda olmadan biraz yemisim bu nedenle kahvalti yapmadim
Ara bir elma
Akşam 4 bucuk gibi
Kepekli makarna
Bir kase yogurt bu şekilde yedim ama bidaha bole duzensiz olmayacak su 1.5 2lt icmisimdr yatana kadar da icerim
Spor
40 dk yuruyus
10 dk eliptk bisiklet
15 dk normal bisiklet

Ben de günümü yazayım saba 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim diyet peynir
Ara 1 aktivya yarım muz
Öğlen salata ızgara somon
Sonrası yok akşam yemeği yapamadım çünkü kulaklığımı takmış temizlik yaparken kovaların süpürgenin ıvır zıvırın durduğu ardiyeyi bir açtım karafatma:KK57: 4 sene önce evi çok sarmışlardı korkunçtu biz de evi Apartmanı ilaçlatmıştık bitmişti aman Allah'ım dedim bütün o ardiyeyi boşalttım ne kadar temizlik bezi boş poşetler varsa içine yuva yapmıştır diye korkudan içine bile bakamadım attım Herşeyin tüm kutuların içini kontrol ettim çamaşır suyuyla tek tek sildim bi de gittim eczaneden detan maxi aldım şu dolaştığı yerlere sıkılınca gezip yuvasına gidip öldürenlerden,tablet aldım yarın da Karaköy'e gidicem jel böcek yemi alıcam,apartman görevlisine de haber vericem ilaçlatıcaklarsa tüm Apartmanı ilaçlatsınlar. Kökleri kurusun inşallah:KK62:
Velhasıl akşam yemeğim yok sebze yemem gerek yoğurt salata ile geçiştiricem.

Canim kolay gelsin kurtulursun insaAllah bir an once menun guzel aksam da yesen tam olcakti ama olsun bugunlk boyle olsun bazen o hayaller dusunceler banada çöküyo bende kendimi 40 bedende dusunuyoru. hatta 38e kadar yolu var 42 beden ne ki sen 38 olucaksin daha satis elemanlari size M beden buyuk olur S deneyin diyecekler dal gibi olucaz Allahimin izniylee..

Canim kolay gelsin kurtulursun insaAllah bir an once menun guzel aksam da yesen tam olcakti ama olsun bugunlk boyle olsun bazen o hayaller dusunceler banada çöküyo bende kendimi 40 bedende dusunuyoru. hatta 38e kadar yolu var 42 beden ne ki sen 38 olucaksin daha satis elemanlari size M beden buyuk olur S deneyin diyecekler dal gibi olucaz Allahimin izniylee..
Ağzından bal damlıyor valla... İnşallah canım o günleri görücez, berber başarı öyküleri sayfasına yazıcaz...

Ağzından bal damlıyor valla... İnşallah canım o günleri görücez, berber başarı öyküleri sayfasına yazıcaz...

Tabi ki canim başaranlar nasil başariyor bizde başaricaz...zayiflayim iç çamasirimdan çorabima kadar yenileyecem..eşinin tepkisi nedir diyet yapiyorsun zayifliyorsnda birseyler diyormu

Tabi ki canim başaranlar nasil başariyor bizde başaricaz...zayiflayim iç çamasirimdan çorabima kadar yenileyecem..eşinin tepkisi nedir diyet yapiyorsun zayifliyorsnda birseyler diyormu
Aynen bende herseyi yeniden alican hep onun hayaliyle diyet spor yapıyorum

Ayy bi mutlu bi mutlu ki sormayın hep soruyo ne Yemen gerekiyor diye, geçen hafta kebapçıya gidince ye bişey olmaz falan dedi de yermiyim, sonra üzülüyorum böyle olunca ama çok iradelisin dedi. Ben de Sağol dedim,diyecektim affedersin ama 4-5 saat susmadan konuşurken acımadın şimdi mi acıyorsun ama demedim:) en azından diyetisyene de gidince yemesem de zor zayıfladığımı anladı, ne Biçim metabolizman var senin diyo.

Aynen bende herseyi yeniden alican hep onun hayaliyle diyet spor yapıyorum

Ayy hadi inşaAllah senin kilo boy yas kac? Hosgeldin bu arada..
Ayy bi mutlu bi mutlu ki sormayın hep soruyo ne Yemen gerekiyor diye, geçen hafta kebapçıya gidince ye bişey olmaz falan dedi de yermiyim, sonra üzülüyorum böyle olunca ama çok iradelisin dedi. Ben de Sağol dedim,diyecektim affedersin ama 4-5 saat susmadan konuşurken acımadın şimdi mi acıyorsun ama demedim:) en azından diyetisyene de gidince yemesem de zor zayıfladığımı anladı, ne Biçim metabolizman var senin diyo.
Canim inan ki eslerimizde hakli kirici konusmalari onaylamiyorum ama onlarinda hakki bizde bi kipirdanma goremeyince bu yola basvuruyolar illaki kilo alinir verilir ama bizimki fazla 35 40 kilo zayif fit guzel bir es istemek onlarinda hakki ne giysek yakismiyor zayif olunca hersey daha guzel daha mutlu olucaz eminimm buna..

Güçlü, iradeli kadınlara hayranım.

Bizler her halimizle güzeliz, ama daha güzel olmak bize kendimizi daha iyi hissettirir.

Pes etmeyin.

Eşim tanıştığımızda 60 kiloydum 10 yıl sonra evlendiğimizde 73 aradan 5 yıl geçti ve artık 100 kiloyum. Çalışıyordum çok çalışıyordum gece 1 de 2 de işten geliyordum çünkü çok yoğun bir işim vardı, sosyal Hayatım sıfırlanma noktasına gelmişti, bütün gün bilgisayar başında rakamlarla uğraşıyodum. Tek eğlencem yemek yemekti, bari karnım tok olsun bari tatlı yiyim mutlu olayım diye düşünüyordum, çünkü devamlı ofiste olmak oradan çıkamamak psikolojimi bozmaya başlamıştı.Bu düşünce yapısı beni 100 kiloya ulaştırdı. Çok ama çok yoruldum eşimin de ısrarıyla hiç Aklımda olmayan bişey Yaptım ve işten istifa ettim 4 ay geçti üstünden benim de amacım işten ayrılıp kendime bakmak eski halime dönmekti. Ama bi türlü başlayamadım, evimi düzenleyeyim, kitap okuyayım tv izleyeyim biraz stressiz yaşayayım dedim,ama hep Aklımda rahatsız oluyordum kilolardan.
Iki gün önce en samimi arkadaşlarımızı Yemeğe davet ettik, eşimin kankası ve onun eşi, eşimin kankası başladı, eee napıyosun evde, nasıl geçiriyorsun zamanını kalk spor yap ben olsam spor salonuna yazılırım, günde 3 saat spor yap. Haklısın dedim ama spor salonuna yazılmayı düşünmüyorum evde Koşu bandı var, evde yapacam sporumu. Konu kapandı.
Cumartesi günü evde oturuyorken eşim birden başladı, pardon bi şey sorucam sen ne zaman harekete geçmeyi düşünüyosun susuyorum susuyorum ama 150 kilo mu Olmayı bekliyosun, kaç Yaşında giyinip süsleneceksin, senin yüzünden çocuğumuz olmazsa ne olacak, yok evde Koşu bandı varmış bilmem ne koşsana o zaman, hiç mi rahatsız olmuyosun, ben oluyorum artık... Abartmıyorum 3 saat bağırdı konuştu konuştu ağladım haklısın dedim ama susmadı. Çizdiğim çizelgeyi gösterdim program yapmıştım günlere bölüp spor diyet bu ne ya dedi, yazmakla olmaz bu işler. Benden utanıyomuş onu anladım.
Iyi bir Eş olmak için hem ev hem işte başarılı olmak yetmiyormuş, güler yüzlü olmak saçını süpürge etmek yetmiyormuş, dırdır etmeyen pozitif bir eş olmak yetmiyormuş onu anladım. Yüzüm çok güzel herkes öyle der, ama o da yetmiyormuş.
Başlıyorum diyete spora boyum 1.70 kilom 100 hedefim 65, yıl sonuna kadar yeni baştan yaratıcam kendimi. Kalbim çok kırık ama çok.
Vazgeçmeyeyim kendimi takip edeyim diye hergün yaptıklarımı yediklerimi buraya yazacağım. Başarıcam sadece kendim için, onun için değil kendi istediğim için bel ağrılarımdan kurtulmak rahat hareket etmek için.
Aşkım sen zaten dört dörtlüksün.Kocan sadece senin eski haline donmeni istiyor.Eski halini daha cok seviyor ve senin guzel olmani kendine ozguvenli olmani istiyor ve seninle ilgili.Bu cok guzel bir sey.Sadece cok kirici davranmis bagirmasi 3 saat ayip etmis.Ama inan o senin daha guzel oldugunu bildigi icin o haline donmeni istiyor.Sunu da unutma yuzu cok cirkin ama fizigi 10 numara olan kizlar her zaman erkeklerin gozdesi olmuslardir.Yuz guzelligi tek basina hicbir ise yaramiyor.Boyunda harika ver kilolari şooooyyylee bir fizik endam gorsun kocan.Dikkat et sonra da keske zayiflamasaydin demeye baslayabilir kiskancliktan :) erkekler ne garip :))) Bu ara moda oldu tum akrabalar kelepce taktirdilar bildigin 36 bedenler simdi.Gozumle gormesem inanmazdim benden zayiflar..Ama ne kadar sagliklidir bilemem canim

Hoşbuldum Ayşem25 25 yaşındayım 168 boy kilo 79.8 senin kaç kilo

Slm doktordan geldim 83.3 olmuşum doktor inanamadı. Rekor u şimdiye kadar 3.7 imiş ben onun rekorunu kırdım 4.7 kilo vererek.88.1 den 83.3 e düştüm 1 haftada ama bi de bana sorun midem fena. Bu hafta tekrar 1 kilo alabilirmisim. Aksama misafiri için pasta aldım bi dolu börek aldım offf offf
Tebrik ederim çok iyi vermissiniz kilolarımiz da yakın aslında neler yediğinizi gördükçe yazar misiniz bir günlük olarak ve de nelerin asla yasak olduğunu falan ben diyetisyene gitmiyorum da kendi çabaları ugrasiyorum ayrıca spor neler yapıyor herkes çok oldum ya çok sordum kusura bakmayino_O

Back