- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
- 548
- Konu Sahibi kedikedi84
Slm kızlar ben geldim. Daha işten yeni geldim yemeğim yeni pisiyor. O sırada okudum yazdıklarınızı. Bu arada ben simdiki tartı sonucumu söylüyorum 85.4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpersin sabah kalkınca tartılsan daha az çıkar hatta. Darısı başımaSlm kızlar ben geldim. Daha işten yeni geldim yemeğim yeni pisiyor. O sırada okudum yazdıklarınızı. Bu arada ben simdiki tartı sonucumu söylüyorum 85.4
Çok sinirliyim kendime 95,6 çıktım ya 1 kilo almışım, nasıl bir metabolizma bu, iki haftadır şeker sırf meyveden, kola yok, listenin dışına çıkmak yok sadece salı günü erişte yedim kaçamak olarak, onu da yemem gerekenlerin üstüne değil onu yedim diye ara öğünlerimiz yemedim1 tabak erişte 1 kilo mu aldırır insana çok sinirliyim
Yılmıycam bırakmıycam bu hafta vermesem haftaya 2 kilo veririm olur biter. İstediğimi elde edene kadar asla asla bırakmıycam. Hayalim yıl sonunda 65-67 kilo, biliyorum aslında olmayacak sonuçta sadece 12 hafta var, her hafta 1 kilo versem 83 e düşerim, 1,5 kilo versem 77 olur. Kalır 12 kilo o zaman Şubat'ta 65 olucam demektir.üzüldüm kilo almana ama vereceksin arkadaşım sıkma kendini bu kadar.
Yılmıycam bırakmıycam bu hafta vermesem haftaya 2 kilo veririm olur biter. İstediğimi elde edene kadar asla asla bırakmıycam. Hayalim yıl sonunda 65-67 kilo, biliyorum aslında olmayacak sonuçta sadece 12 hafta var, her hafta 1 kilo versem 83 e düşerim, 1,5 kilo versem 77 olur. Kalır 12 kilo o zaman Şubat'ta 65 olucam demektir.
Simit ya da tam buğday ekmeğinden birini yemesen daha iyi olurmuş ama olsun akşam hafif yersin dengelersin. Bak ben 1 kilo almışım çok sinirliyim kendime.Kizlar bugun nobete geldim.nasil canim skkin kahvaltim nesfit musli sabah 8de 10da elma oglen hastanede yedim
tavuk --domates corba-bir dilim irmik tatlisi sonra tavuk benim midemi bulandirdi ozur dilerim kusmak zornda kaldm
Simdide simit ve tam bugday ekmekten sandvic yaptm yedim cok mu abarttim ya ha 2 3 ısırıkta su boregi :-(
Teşekkür ederim canim sagol..bencede tavuk şiş ye salata falan olur cig kofte bir tane yersen birsey olmaz yemeyincede insan ozluyo yarida birakiyoz diyeti benim gibi hepsini ayni anda yeme :-(Simit ya da tam buğday ekmeğinden birini yemesen daha iyi olurmuş ama olsun akşam hafif yersin dengelersin. Bak ben 1 kilo almışım çok sinirliyim kendime.
akşam büyük bi sınavım var kebapçıya gidicez arkadaşlarla ve ben ağzımı tutucam, Öğlen Patlıcan yemeği yedim ki akşam et yiyebileyim, en hafifi çöp şiş yiycem ve ortaya gelecek olan Çiğ köfte, tereyağı,tulum peyniri ve sıcacık pidelerden ağzıma sürmeyecem, çöp şişin yanında gelen lavaştan da küçük bir Üçgen yiycem gerisini bırakıcam.
Nöbette Kolay gelsin...
Sıkma canını belki sonuçta erişte daha vücudundan çıkmadı belki su tutup ağırlık yapmistir.Çok sinirliyim kendime 95,6 çıktım ya 1 kilo almışım, nasıl bir metabolizma bu, iki haftadır şeker sırf meyveden, kola yok, listenin dışına çıkmak yok sadece salı günü erişte yedim kaçamak olarak, onu da yemem gerekenlerin üstüne değil onu yedim diye ara öğünlerimiz yemedim1 tabak erişte 1 kilo mu aldırır insana çok sinirliyim
4 adet çiğ köfte 1 dilim ekmek yapıyor ona göre ayarla kendiniTeşekkür ederim canim sagol..bencede tavuk şiş ye salata falan olur cig kofte bir tane yersen birsey olmaz yemeyincede insan ozluyo yarida birakiyoz diyeti benim gibi hepsini ayni anda yeme :-(
Canım olur öyle hiç takma kafana, uzun süreli hedeflerine odaklan. Motivasyonunu hiç kaybetme, sen doğrusunu yapmaya devam et. Uzun sürerse bu verememe halin doktora danışırsın, hiç bozma moraliniÇok sinirliyim kendime 95,6 çıktım ya 1 kilo almışım, nasıl bir metabolizma bu, iki haftadır şeker sırf meyveden, kola yok, listenin dışına çıkmak yok sadece salı günü erişte yedim kaçamak olarak, onu da yemem gerekenlerin üstüne değil onu yedim diye ara öğünlerimiz yemedim1 tabak erişte 1 kilo mu aldırır insana çok sinirliyim