• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

msj yazmıştım ama galiba uzun süredir girmeyince unuttum gitmemiş:) ben istanbulda özel bi tıp merkezinde başladım diyetisyene. orada ölçülen güncel ölçümlere göre boyum 165cm kilo 82,6 kg. 26 yaşındayım geçmişte çok çeşitli diyet deneyimlerim oldu özellikle şok diyetlerle ciddi kilo kaybım oldu ama onların sonu olmadığını gördüm aldıkça aldım bu kiloya geldim

Bana verilen listemde kesinlikle ara öğün yasak öğünlerin arasında en az 5 saat bulunmalı sabah öğlen dolu dolu yiyip akşamı minimuma indirmek amaçlandı.

Dün akşam yemeğim 20:00 de:
1 tabak çorba ve 1 tabak taze fasulye yemeği ekmek yok sonrasında tek lokma yok

bu sabah kahvaltım sabah 7:30
1 dilim kepek ekmeği
10 tane az tuzlu zeytin
yaklaşık 3 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
10 tane tuzsuz fıstık
1 kuru incir,1 kuru kayısı
şekersiz çay

Bana verilen listemde kesinlikle ara öğün yasak öğünlerin arasında en az 5 saat bulunmalı sabah öğlen dolu dolu yiyip akşamı minimuma indirmek amaçlandı.

Dün akşam yemeğim 20:00 de:
1 tabak çorba ve 1 tabak taze fasulye yemeği ekmek yok sonrasında tek lokma yok

bu sabah kahvaltım sabah 7:30
1 dilim kepek ekmeği
10 tane az tuzlu zeytin
yaklaşık 3 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
10 tane tuzsuz fıstık
1 kuru incir,1 kuru kayısı
şekersiz çay
Ooo sabah kahvaltısı çok güzelmiş benim uyguladım liste çok farklı ama kesinlikle şok diyet değil daha önce bende yaptım geri aldım ve hasta oldum hedefin kaç ne zamn başladın diyete

Bende şu yüzlü rakamlardan skldm bir an once 99 olmak istiyorum cakil80 cakil80 canim senin diyetinden mi yapsam nasildi ki senin diyet..canim bende 105 kg ym 170 boy 24 yasndayim.. Filik Filik

Bu arada hayirli huzurlu sabahlarr ben simdi kahvalti hazirlcam kahvaltim hazirlanrken kendime şöyle mis bi turk kahveside yaparimm sonra da sporaaa...

Herkes kilosunu benim gibi isminin altina yazsa takip etmek daha kolay olur..

merhaba :) Günlüğün başlığı ilgimi çekti ve giriş yazısını okuduğum an çok içlendim. Kendimden çok şey buldum. Niye bu erkekler böyle .Biraz daha anlayışlı yaklaşarak destek olmaya çalışsalar.Benim eşim de dalga geçer gibi yaklaşıyor bana her diyetisyen görüşmesi günümden sonra gülüyor bana. Zayıflama içeceği çayı vs hazırlıyorum niye içiyorsun bunu diyor zayıflamak için dediğimde gülerek zayıflaman bile yemeli içmeli senin ya diyor:)

merhaba :) Günlüğün başlığı ilgimi çekti ve giriş yazısını okuduğum an çok içlendim. Kendimden çok şey buldum. Niye bu erkekler böyle .Biraz daha anlayışlı yaklaşarak destek olmaya çalışsalar.Benim eşim de dalga geçer gibi yaklaşıyor bana her diyetisyen görüşmesi günümden sonra gülüyor bana. Zayıflama içeceği çayı vs hazırlıyorum niye içiyorsun bunu diyor zayıflamak için dediğimde gülerek zayıflaman bile yemeli içmeli senin ya diyor:)

haklısın canım ama hayatın ne yazık ki gerçeklerinden. sen kaç kilosun yaşın kaç

Benim eşiminde bi 5 kilo fazlasi var ama o uzun boylu oldugu icin gostermiyor tabi eşimin ailesinde herkes zayif eltilerim kayinlarim falan ailede en obez benim ben daha guzel giyiniyorum ama bana yakismiyor o yuzden onlar daha duzgun duruyor daha goze hitap ediyor dun arkadasin yanindaydm yanina onunda arksdasi geldi kiz basladi bana abla demeye oysa ayni yaştaymışız bi tuhaf oldum eltim benden 2 yas buyuk ama ben daha buyuk duruyorum 2 tanede cocugu var bide 57 kilo...bakip bakip alamamak ne kadar kotu bisiy bide ben ailenin en kucuguyum annemlerin alt kattaki kiraci beni gorunce aa teyze en buyuk kizin mi dedi ve daha neler neler...

Benim eşiminde bi 5 kilo fazlasi var ama o uzun boylu oldugu icin gostermiyor tabi eşimin ailesinde herkes zayif eltilerim kayinlarim falan ailede en obez benim ben daha guzel giyiniyorum ama bana yakismiyor o yuzden onlar daha duzgun duruyor daha goze hitap ediyor dun arkadasin yanindaydm yanina onunda arksdasi geldi kiz basladi bana abla demeye oysa ayni yaştaymışız bi tuhaf oldum eltim benden 2 yas buyuk ama ben daha buyuk duruyorum 2 tanede cocugu var bide 57 kilo...bakip bakip alamamak ne kadar kotu bisiy bide ben ailenin en kucuguyum annemlerin alt kattaki kiraci beni gorunce aa teyze en buyuk kizin mi dedi ve daha neler neler...
Ay suan üzülerek okudum yazdıklarını ama okudukça kendime üzüldüm tabi benzer şeyler çünkü ama kilolu olmak kader olmamalı artık inşallah dönüp bu yazılanlara bakar ya ne çekmişiz be der muhabbetini yaparız

haklısın canım ama hayatın ne yazık ki gerçeklerinden. sen kaç kilosun yaşın kaç
Ben 75 kiloyum boyum 1.65. Normalde kilom 60-65 arası değişiyordu. Düğünde 66 kiloydum. Evlendikten sonra 5 ay içinde +9 ile 75 oldum. Dur demezsem 80ler çok yakın

Ooo sabah kahvaltısı çok güzelmiş benim uyguladım liste çok farklı ama kesinlikle şok diyet değil daha önce bende yaptım geri aldım ve hasta oldum hedefin kaç ne zamn başladın diyete

salı akşamı başladım daha çok yeni hedefim kısa vadede 70i görmek uzun vadede 63 yol uzun biraz ama kararlıyım:)

Bende şu yüzlü rakamlardan skldm bir an once 99 olmak istiyorum cakil80 cakil80 canim senin diyetinden mi yapsam nasildi ki senin diyet..canim bende 105 kg ym 170 boy 24 yasndayim.. Filik Filik
ikili rakamlarda da olabildiğinin en azı olursun inşallah

kedikedi84 bende seninle sayfanda kilo vereceğimi yazmıştım canım,ama hiç beklemediğim bir şey oldu hamile kaldım. hala şoktayım hiç beklemediğim bir şeydi.

Evet an itibariyle 94.3 kiloyum. Listemi değiştirdi Dr ekmek yerine patates verdi,ekmeği tamamen kesti birazdan yazarım yeni listemi. Pazartesi yeniden gidicem Dr a bugün 1 saat içinde Başıma gelenler Karaköy'e gidicem demiştim ya Otobüste cam kenarında oturuyordum yaşlı bir teyze bindi yer vereyim diye Kalktım,Yanımdaki bayana pardon dedim sadece ayaklarını biraz çekti ne yan dönmek ne kalkmak ayağınıza basarsam bağırmayın çekilseydiniz de inseydim dedim ben ayağımı çektim ama siz sığamadınız dedi, bende hanfendi kilo alınır verilir önemli olan saygı izin istedim hareket bile etmediniz dedim. Ikinci olay da Karaköy'de sahilde oturdum denize karşı bi sigara içeyim dedim bankta Yanıma 70 yaşlarında bi amca oturdu afiyet olsun dedi Sağol dedim döndüm kahvaltı ettiniz mi aç karnına sigara daha Zararlı dedi ettim dedim gayet soğuk bi şekilde, sonra kalktı afiyet olsun akşamları bari sadece yoğurt ye kilon çok dedi gitti ben şok... Allah'ım dedim mahsus mu çıkarıyorsun karşıma sinir oldum....

kedikedi84 bende seninle sayfanda kilo vereceğimi yazmıştım canım,ama hiç beklemediğim bir şey oldu hamile kaldım. hala şoktayım hiç beklemediğim bir şeydi.
Canım çok çok tebrik ederim Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib etsin. Darısı Başımıza artık. Kaç kiloydun sen?

Maalesef kafaları farklı Çalışıyor erkeklerin, aç kalarak kilo verilmiyor bunu anlamıyorlar. Lütfen diyetisyeni bırakma beraber kilo verip o laflarını yedirelim onlara... Sen erken almışsın önlemini hedefine ulaşmadan bırakma. Ben de 80 ken gittim diyetisyene bıraktım sonra gittiğimde 93 kiloydum şimdi de 100 kilo ile başladım. Ama bu sefer bırakmak yok...

Back