- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
- Konu Sahibi kedikedi84
Azim sizinle olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerAzim sizinle olsun :)
Azim sizinle olsun :)
Bir haftada nasil 5 kilo verdin bende versemde 99u gorsem ya
Meyvemi yedim şimdi, hiç sevmiyorum meyve yağ yaktırıyormuş diye Ananas aldım. Ufak ufak böldüm iki dilimi biraz çiğneyip yuttum resmen aslında yarım ananas bir porsiyonmuş ama yiyemiyorum ki, içim bi garip oluyo Sütlü tatlı olsa hapır hüpür götürürüm ama çok sinirleniyorum kendime.
Slm kızlar ben geldim 86.2 olarak hemde keyfi git gide yerine geliyor. Sabah kahve öğlen çöp sis salata akşam ton balığı salata şimdi de kahve yerine çay bugünün böyle geçti aaaa bide öğlen 1 bardak ayran içtim. Çok keyif almadım bunların hiçbirini sevmiyorum çünkü o nedenle istesem de fazla yiyemedim
Bu arada tartildim 105.8 kg ym yaklask 2 kg vermisim bu hafta...
Tebrik ederim seni. Ben kilo vermedim artık elma sirkesi içiyorum dün hatırlatmasaydınız unutmuştum, bi de metaformin ilacımı aksatmıyorum sabah 2 Kaşık lor 1 yumurta 2 dilim ekmek bol maydanoz dereotu. Arada 10 badem 2 Kayısı, şimdi tavuk salatamı yiycemBu arada tartildim 105.8 kg ym yaklask 2 kg vermisim bu hafta...
Tebrik ederim seni. Ben kilo vermedim artık elma sirkesi içiyorum dün hatırlatmasaydınız unutmuştum, bi de metaformin ilacımı aksatmıyorum sabah 2 Kaşık lor 1 yumurta 2 dilim ekmek bol maydanoz dereotu. Arada 10 badem 2 Kayısı, şimdi tavuk salatamı yiycem
ohh gitsin kilolar bende vermek istiyorum artık. ama kaldım 81 de canım sıkılıyor bu yüzden..
Canım bende insülin direnci var Dr vermişti 100 MG, sen bu halde destek olmadan kilo veremezsin Demişti, şeker yüklemesi falan yapılmıştı ama çalışırken kullanamamıştım çok mide bulantısı uyku yapmıştı mahvolmuştum, şimdi evdeyim diyetisyen 1000 sabah akşam ağır gelmiştir yavaş yavaş vücudunu alıştırman gerek dedi, 500lük sırf akşam içtim 1 hafta şimdi 500 lük sabah Akşama döndüm bu kutu bitince sabah 1000mg a dönücem.Menun guzelmis canim gayet az ve saglikli
Metaformini neden kullaniyordun..
Allah gonlune gore verrsin canim sende2 gun vucudunu sasirtsan ertesi gun skı bir sekilde devam etsen gidecek eminimmm
Canım bende insülin direnci var Dr vermişti 100 MG, sen bu halde destek olmadan kilo veremezsin Demişti, şeker yüklemesi falan yapılmıştı ama çalışırken kullanamamıştım çok mide bulantısı uyku yapmıştı mahvolmuştum, şimdi evdeyim diyetisyen 1000 sabah akşam ağır gelmiştir yavaş yavaş vücudunu alıştırman gerek dedi, 500lük sırf akşam içtim 1 hafta şimdi 500 lük sabah Akşama döndüm bu kutu bitince sabah 1000mg a dönücem.
Menun guzelmis canim gayet az ve saglikli
Metaformini neden kullaniyordun..
Allah gonlune gore verrsin canim sende2 gun vucudunu sasirtsan ertesi gun skı bir sekilde devam etsen gidecek eminimmm
Tebrik ederim seni. Ben kilo vermedim artık elma sirkesi içiyorum dün hatırlatmasaydınız unutmuştum, bi de metaformin ilacımı aksatmıyorum sabah 2 Kaşık lor 1 yumurta 2 dilim ekmek bol maydanoz dereotu. Arada 10 badem 2 Kayısı, şimdi tavuk salatamı yiycem
sirkeyi nasıl içiyorsun tadı çok kötü midem bulandı benim içemedim