• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Meyvemi yedim şimdi, hiç sevmiyorum meyve:KK43: yağ yaktırıyormuş diye Ananas aldım. Ufak ufak böldüm iki dilimi biraz çiğneyip yuttum resmen aslında yarım ananas bir porsiyonmuş ama yiyemiyorum ki, içim bi garip oluyo Sütlü tatlı olsa hapır hüpür götürürüm ama çok sinirleniyorum kendime.:KK11:

Meyvemi yedim şimdi, hiç sevmiyorum meyve:KK43: yağ yaktırıyormuş diye Ananas aldım. Ufak ufak böldüm iki dilimi biraz çiğneyip yuttum resmen aslında yarım ananas bir porsiyonmuş ama yiyemiyorum ki, içim bi garip oluyo Sütlü tatlı olsa hapır hüpür götürürüm ama çok sinirleniyorum kendime.:KK11:

ay canım ya kilo verdiğini o güzelim elbieselerin içinde ne kadar güzel dolduğunu yada dur arkadaşın vardıya senin fotorafını çekmek isteyen:KK5:

Kizlarr netim bitti ayin 10 u yenileniyor esim işten gelince hemen onun nete sarildim :) hemen menumi paylasayim

Sabah
Uyananinca
2bardak su
2kayisi
3 4 badem

Kahvalti
Az yagli omlet
3 4 zeytin
1 dilm ekmek
Domates salatalk
1 kurabiye

Ara
Bir kurabiye
Ara
Bir armut
Akşam

Ton balikli salata
Ayran
Su 1,5 lt

Yatana kadar daha icerim kizlar

Bugun 2 kurabiye yedim ama minik minik 2 tane komsum getrmisti tattim o sekilde de ozledigimi hissettim kurabiyeyi :-(

Slm kızlar ben geldim 86.2 olarak hemde keyfi git gide yerine geliyor. Sabah kahve öğlen çöp sis salata akşam ton balığı salata şimdi de kahve yerine çay bugünün böyle geçti aaaa bide öğlen 1 bardak ayran içtim. Çok keyif almadım bunların hiçbirini sevmiyorum çünkü :KK42: o nedenle istesem de fazla yiyemedim

Slm kızlar ben geldim 86.2 olarak hemde keyfi git gide yerine geliyor. Sabah kahve öğlen çöp sis salata akşam ton balığı salata şimdi de kahve yerine çay bugünün böyle geçti aaaa bide öğlen 1 bardak ayran içtim. Çok keyif almadım bunların hiçbirini sevmiyorum çünkü :KK42: o nedenle istesem de fazla yiyemedim

Bende o kilo ile başladım 81 de takılı kaldım. inş tekrar kilo vermeye devam ederim.

Kizlarr gunaydin..neden çok aktif deilizkine :-( benim netim olmadigi halde esimden olsun giriyorum ya da bana mi ole geliyorr

Bu arada tartildim 105.8 kg ym yaklask 2 kg vermisim bu hafta...
:KK73: Tebrik ederim seni. Ben kilo vermedim artık elma sirkesi içiyorum dün hatırlatmasaydınız unutmuştum, bi de metaformin ilacımı aksatmıyorum sabah 2 Kaşık lor 1 yumurta 2 dilim ekmek bol maydanoz dereotu. Arada 10 badem 2 Kayısı, şimdi tavuk salatamı yiycem

:KK73: Tebrik ederim seni. Ben kilo vermedim artık elma sirkesi içiyorum dün hatırlatmasaydınız unutmuştum, bi de metaformin ilacımı aksatmıyorum sabah 2 Kaşık lor 1 yumurta 2 dilim ekmek bol maydanoz dereotu. Arada 10 badem 2 Kayısı, şimdi tavuk salatamı yiycem

Menun guzelmis canim gayet az ve saglikli
Metaformini neden kullaniyordun..

ohh gitsin kilolar bende vermek istiyorum artık. ama kaldım 81 de canım sıkılıyor bu yüzden..
:KK66:

Allah gonlune gore verrsin canim sende2 gun vucudunu sasirtsan ertesi gun skı bir sekilde devam etsen gidecek eminimmm

Allah gonlune gore verrsin canim sende2 gun vucudunu sasirtsan ertesi gun skı bir sekilde devam etsen gidecek eminimmm
Canım bende insülin direnci var Dr vermişti 100 MG, sen bu halde destek olmadan kilo veremezsin Demişti, şeker yüklemesi falan yapılmıştı ama çalışırken kullanamamıştım çok mide bulantısı uyku yapmıştı mahvolmuştum, şimdi evdeyim diyetisyen 1000 sabah akşam ağır gelmiştir yavaş yavaş vücudunu alıştırman gerek dedi, 500lük sırf akşam içtim 1 hafta şimdi 500 lük sabah Akşama döndüm bu kutu bitince sabah 1000mg a dönücem.

Canım bende insülin direnci var Dr vermişti 100 MG, sen bu halde destek olmadan kilo veremezsin Demişti, şeker yüklemesi falan yapılmıştı ama çalışırken kullanamamıştım çok mide bulantısı uyku yapmıştı mahvolmuştum, şimdi evdeyim diyetisyen 1000 sabah akşam ağır gelmiştir yavaş yavaş vücudunu alıştırman gerek dedi, 500lük sırf akşam içtim 1 hafta şimdi 500 lük sabah Akşama döndüm bu kutu bitince sabah 1000mg a dönücem.

Benimde insulin direncim sinirdaydi ama ben gecen yil diyet yaptigimda o kadar cok yuruyordm ki insulin direncini kırmıstım gecenlerde yine yaptirdim homa testi ama almadim sonuclarini haftaya alicam ama doktorum sorun yok demis annem gostermis hastaneye gittiginde almis hemde gostermis spora basladgnda kirarsin direnci..

:mad::mad: ama iştahım gene açılır diye çok korkuyorum. çünkü ben yemek yemeği yapmayı çok seven biriyim

:KK57::KK57: sirkeyi nasıl içiyorsun tadı çok kötü midem bulandı benim içemedim

Ben bi de zamanında lahana suyunun moda olduğunda onu içtiğim için sirke yanında Şerbet gibi kalıyo:)
ara öğün olarak 2 dilim Ananas ile yağsız süt bir de yarım haşlanmış Mısır yedim, ara öğünlerim çok ya, hatta akşam yemeğine acıkmamıştım, akşam fırında Patlıcanlı patates yaptım şakşuka gibi, ondan yedim 2 Kaşık yoğurt, patates olduğu için ekmek yemedim. Yarın tartılacam ama hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum kendimi. Hatta 94,5 tan fazla bile çıkabilirim. Yediklerinin kalorisini hesaplıycam şimdi.

Back