- 11 Haziran 2016
- 536
- 959
- 53
- 47
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.681
Canım bu aralar bendede var bir kaç haftadır yerimde sayıyorum bu gün oruç gitti öğlen regl oldum erken oldum bu ay bu demek oluyorki bu hafta artı çıkıcam biraz sabır ve irade lazım bize çok güzel gidiyorsun şu sekizleri gör kendine küçük bir ödül verirsinYa ben dün çok fenaydım zor tuttum kendimi. Bugün de biraz var ama yok yesem pişman olucam.
Kesinlikle yemeyin acikinca ya su için ya da elma vs yiyin hırs yapın basaramayacak olsam ben basaramazdim size yalan gelebilir ben markette çalışıyorken günde en az 8-9 tane çikolata 4-5 paket cips 1 litre kola yarım kilo çekirdek mısırlı balık krakeri çok seviyorum en büyük boyundan 4 paket yiyordum zaten bunlar yüzünden 5 ayda 54 den 65.5 a çıktım ama sukur bugün tartildim 61.2 geldimBu gün oruç gidince öğlen kahve içtim Öğle ve akşam yemeği haşlama tavuk ve yoğurt yedim normalde yediğim zaman doyardım ama regl den sanırım açlık var bu günü kaçamaksız atlatmak istiyorum
Süper geçmiş günün tebriklerKahvaltı peynir zeytin domates salatalık dereotu tere ara 200ml süt kuru incir ceviz akşam ıspanak salata yoğurt 2 köfte spor 45dk
Çarşamba canımKızlar bu arada hangi gün tartı gunu
Tamam ben bugün tartildim ama çarşamba da tartilirim bu arada kendime yeni bir baskül almam lazım onerdiginiz bir ürün var mıÇarşamba canım
Bizde memlekete gidiyoruz ailelerimzn yanına buraya yazdım hemen spora başladım 50 dk spor yaptmİyilik aysecim regl oldum saldırdım kurabiyelere gözlemeye onun dışında iyidir
Ah Can'ım ağzından bal damlıyor yeminle. İnşallah yarın sabah gerçekten 90 ları görürüm. 1 gün kaçırınca maalesef 1 kilo kadar artış olur ama 2 gün dikkat edersen gider. Zaten regl dönemi ödem de oluyor. Benim diyetisyen ev turşusu iyidir hazır kötü diyo hatta listemde de var ama bende ev turşusu olmadığı için yemiyorum.Kedikedi84 sende 90 ı gorucen yarın baya az yiyorsun bacım bravo sana böyle devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?