• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Profilimde meyve sebze fotosu var. zaten herkese açık sabahtan itibaren paylascam takip ettiğim hesabın adıda 40 kilo nasıl gider kızlar hepinizin takip edin çok güzel bir azmin örneği.. bende basarıcam diyetisyene salı günü giderim heralde canım pazartesi nöbet var salı giderim inşallah
Aaa ben de onu takip ediyorum. Çok komik yorumlar oluyo kadın yumurta yiyo millet soruyo yumurtanın markası ne:KK53: Ben diyet hesabı açmam bide ona devamlı foto falan uğraşamam.

Günaydın kızlar bende bir süredir diyet modunda değilim çarşamba günü sadece 100 gr artım vardı ama bir kaç güne regl olucam çok şiş hissediyorum ve çok acıkıyorum

Hahahahah sesli güldüm :) kızlarr sizlerde açsanız diyet hesabi gerçekten çok işe yarıyor deneyin lütfen tartılarımızın falan fotosunu çekeriz yediklerimzn falan pişman olmayacaksınz ordanda takipleşelim benimkinin adı azimli_diyet_yolcusu geçen yıldan var paylaşımlarım bayağı :)

Profilimde meyve sebze fotosu var. zaten herkese açık sabahtan itibaren paylascam takip ettiğim hesabın adıda 40 kilo nasıl gider kızlar hepinizin takip edin çok güzel bir azmin örneği.. bende basarıcam diyetisyene salı günü giderim heralde canım pazartesi nöbet var salı giderim inşallah
canım öncelikle hoş geldin inşallah bu sefer güzel eskiler görürsün bende orda bir çok kişiyi takipteyim senide takip ederiz artık :halay:

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım. Benim de 115 kg. dan başlayan bir serüvenim var. Şu an 103.7 kg ım. 2,5 ay süren diyet sonucunda tabi ki. Sizlerin paylaşımları da bana moral ve motivasyon açısından destek olacaktır eminim. İnşallah hep birlikte daha nice kilolar verir, sağlığımıza kavuşuruz.

Slm kizlar sizi takipteyim brovo senlenmis ne güzel hepnizi takdir ediyorum öpüyorum zamanim Oldukca ugrayacagimm :))))))
Bende seni takipteyim bakıyorum yazdıklarına hep, unutuldun sanma. Çok iyi gidiyosun bak hedefine sadece 8 kilo kaldı ondan sonra yeni evinde bebeğin olacak inşallah.

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım. Benim de 115 kg. dan başlayan bir serüvenim var. Şu an 103.7 kg ım. 2,5 ay süren diyet sonucunda tabi ki. Sizlerin paylaşımları da bana moral ve motivasyon açısından destek olacaktır eminim. İnşallah hep birlikte daha nice kilolar verir, sağlığımıza kavuşuruz.
İnşallah canım. Boyun kaç? Bi de yaşın? Çok iyi yol kat etmişsin bende 1 senede 9 kilo verdim ancak. Ama burası sayesinde bırakmıyorum bırakmayacağım. Hoşgeldin

İnşallah canım. Boyun kaç? Bi de yaşın? Çok iyi yol kat etmişsin bende 1 senede 9 kilo verdim ancak. Ama burası sayesinde bırakmıyorum bırakmayacağım. Hoşgeldin

Boyum 167 cm. Yaş 32. Tabi bende bu yolu çok sevdiğim diyetisyenimle aldım. Şimdi yurt dışında, ama mesajlaşıyoruz arada. Bence de ne olursa olsun bırakmayın. Hem şimdiki zaman için hem de ileride yaşlanacağımız zamanda sağlıklı olabilmemiz için bu gerekli çünkü.

Boyum 167 cm. Yaş 32. Tabi bende bu yolu çok sevdiğim diyetisyenimle aldım. Şimdi yurt dışında, ama mesajlaşıyoruz arada. Bence de ne olursa olsun bırakmayın. Hem şimdiki zaman için hem de ileride yaşlanacağımız zamanda sağlıklı olabilmemiz için bu gerekli çünkü.
Kesinlikle öyle katılıyorum size her şeyden önce sağlıklı yaşam için vermeliyiz kilolari

Dün akşam birazcık bozuldu diyet ama biliyodum öğlen yemek yemedim mahsus. bugün toparlamaya çalışıyorum kendimi. Çok boğazım attı bugünde çok tatlı istiyorum abur cubur çekiyo canım kefir yudumluyorum onun yerine. Çarşamba günü 90 ları görmem gerek ki pazartesi diyetisyene gittiğimde ya tam 90 olayım ya da 89 lar göreyim artık.

Dün akşam birazcık bozuldu diyet ama biliyodum öğlen yemek yemedim mahsus. bugün toparlamaya çalışıyorum kendimi. Çok boğazım attı bugünde çok tatlı istiyorum abur cubur çekiyo canım kefir yudumluyorum onun yerine. Çarşamba günü 90 ları görmem gerek ki pazartesi diyetisyene gittiğimde ya tam 90 olayım ya da 89 lar göreyim artık.
Ya benimde ayni k.valideye gittuk borek kek yapmislar

Ayşem nerelerdesin instagramda takibimdesin artık ama orda da bi paylaşım yapmadın pazartesi bekliyoruz...
Ayy canım inanır mısın bir türlü fırsatım olmadı girmeye ama giricem bu ay 24 saat nöbet yazmışlar fazladan bir haftadır gün aşırı gidiyorum ve yarın yıne nobet var ve ben nobete kocaman bır sırt cantası ile gidiyorum yemeklerimi ara öğünlerimi yanımda taşıyorum ve süper oluyor kendımı aç bırakmamıs oluyorum yarında bizim iş yerindeki diyetisyene gidicem ayda bir çağırıyormş ama benimde istediğim bu zaten takip aylık ne kadar yağdan vs gitmiş onu öğrenmek yarın bildiririmi yaparım 1 haftadır hiç kaçamak yapmadım güzel gidiyor şimdilik sporda yaptm ayın 1inden itibaren hergün inşallah güzel sonuclar alırım. fırına yağlı kağıt üstüne kofte koydum pişsin yarın akşam için götürcem sevdim aslında ben bu işi kızlar ya

Kızlar iki gündür bir şey yiyemiyorum canım çikolata dahi istemiyor neden olabilir acaba

Back