- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.661
Kolay gelsin canım nöbetli iş çok zor Allah yardımcın olsun. Güzel tabii sağlıklı yaşam. Ben de daha düzenli oldum.Ayy canım inanır mısın bir türlü fırsatım olmadı girmeye ama giricem bu ay 24 saat nöbet yazmışlar fazladan bir haftadır gün aşırı gidiyorum ve yarın yıne nobet var ve ben nobete kocaman bır sırt cantası ile gidiyorum yemeklerimi ara öğünlerimi yanımda taşıyorum ve süper oluyor kendımı aç bırakmamıs oluyorum yarında bizim iş yerindeki diyetisyene gidicem ayda bir çağırıyormş ama benimde istediğim bu zaten takip aylık ne kadar yağdan vs gitmiş onu öğrenmek yarın bildiririmi yaparım 1 haftadır hiç kaçamak yapmadım güzel gidiyor şimdilik sporda yaptm ayın 1inden itibaren hergün inşallah güzel sonuclar alırım. fırına yağlı kağıt üstüne kofte koydum pişsin yarın akşam için götürcem sevdim aslında ben bu işi kızlar ya
Çok sağol o senin tatlılığınAyy canımm benım ne kadar tatlısın sennm ne kadarrkedikedi84 ordaki eski fotoları silip sabahtan itibaren başlıyorum
Hasta falan olma da. Gilfor falan kullanıyo musun? O çok yapıyodu bana.Kızlar iki gündür bir şey yiyemiyorum canım çikolata dahi istemiyor neden olabilir acaba
Hiçbir şey kullanmıyorum 2 haftayı geckindir griptim sukur atlattım ama sofraya geciyorum yemekleri görünce igreti geliyor bana :/Hasta falan olma da. Gilfor falan kullanıyo musun? O çok yapıyodu bana.
Hemde 24 saat canım zor ki ne zor ama 24 saatten sonra 3 gün evde oluyorum o kısmı güzel arada boyle mesai tamamlamak için gün asırı gdiyorum o zor oluyorKolay gelsin canım nöbetli iş çok zor Allah yardımcın olsun. Güzel tabii sağlıklı yaşam. Ben de daha düzenli oldum.
Çok sevindim tekrar başlamana çok iyi gidiyodun.Gerçekten diyetisyenle daha iyi oluyo hem hesap veriyorum hem onun dediklerini yerken vicdan azabı çekmiyorum.
Allah kabul etsin canım.Günaydın kızlar Ben bu gün oruçluyum fırsat buldukça hamilelik döneminde kalan oruçlarımı tutmaya çalışıyorum
Gerçekten kötü düşüncelerden uzaklaşmak gerek hep.Hem disiplini sağlıyor hemde daha istekli yapıyorsun. Bak seni eskisine göre daha motive olmuş gördüm ve çok sevindim. Bu arada diyetisyenim dedi ki kaçamak bile yapsanız onu yerken kilo alacağım diye düşünmeyin çünkü beyin anında komut alıyor dedi.
Teşekkür ederim inşallah olucak bu kez destek olalım bolca
Oluyor canım bazen ekmek hamur işi yemek istiyorum sürekliOfff bugün canım sürekli karbonhidratlı şeyler istiyor. Ama asla yemeyeceğim. Size de oluyor mu arada?
Yok canım çarşambadan çarşambaya bi de ben geçen ay biraz savsakladım çok devam eden olmayınca tablo falan kaldı. Çarşambaları yazıyorum ben yine de. Bi de diyetisyene gidince gerçi orda 300 gr fazla çıkıyorum.Kızlar bugün tartı günü değil miydi kımse bildirmemişte :)
Ya ben dün çok fenaydım zor tuttum kendimi. Bugün de biraz var ama yok yesem pişman olucam.Offf bugün canım sürekli karbonhidratlı şeyler istiyor. Ama asla yemeyeceğim. Size de oluyor mu arada?
Yok canım çarşambadan çarşambaya bi de ben geçen ay biraz savsakladım çok devam eden olmayınca tablo falan kaldı. Çarşambaları yazıyorum ben yine de. Bi de diyetisyene gidince gerçi orda 300 gr fazla çıkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?