• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Ya ben dün çok fenaydım zor tuttum kendimi. Bugün de biraz var ama yok yesem pişman olucam.
Canım bu aralar bendede var bir kaç haftadır yerimde sayıyorum bu gün oruç gitti öğlen regl oldum erken oldum bu ay bu demek oluyorki bu hafta artı çıkıcam biraz sabır ve irade lazım bize çok güzel gidiyorsun şu sekizleri gör kendine küçük bir ödül verirsin

Bu gün oruç gidince öğlen kahve içtim Öğle ve akşam yemeği haşlama tavuk ve yoğurt yedim normalde yediğim zaman doyardım ama regl den sanırım açlık var bu günü kaçamaksız atlatmak istiyorum

Bu gün oruç gidince öğlen kahve içtim Öğle ve akşam yemeği haşlama tavuk ve yoğurt yedim normalde yediğim zaman doyardım ama regl den sanırım açlık var bu günü kaçamaksız atlatmak istiyorum
Kesinlikle yemeyin acikinca ya su için ya da elma vs yiyin hırs yapın basaramayacak olsam ben basaramazdim size yalan gelebilir ben markette çalışıyorken günde en az 8-9 tane çikolata 4-5 paket cips 1 litre kola yarım kilo çekirdek mısırlı balık krakeri çok seviyorum en büyük boyundan 4 paket yiyordum zaten bunlar yüzünden 5 ayda 54 den 65.5 a çıktım ama sukur bugün tartildim 61.2 geldim

Sabah:1haşlanmış yumurta+diyetisyenimi çok sevmeme neden olan tahin pekmez+dereotu+1 dilim kızarmış ekmek
Öğlen Tarhana çorbası 1 kaşık yoğurt
Ara:2 ceviz
Akşam: haşlanmış tavuk+ salata

Şu iki gün için kendimi çok tebrik ediyorum başarılarımın devamını diliyorum. :dua:Can'ım neler neler çekiyor var ya,:110: buraya yazıp sizin de canınızı çektirmeyeyim. Haftaya salı istediğimi yiyeceğim onun için tutuyorum kendimi zaten bi gün içinde tüm istediklerimi yiyemeyeceğim için sıkıntı yok:bicak:

Kendizini dizginleyin kızlar başarınca çok sukur demenin tadına varmak istiyorum artık :) az kaldı hedefime

Selamlar kızlar yoğun ve güzel bi gündü, yeni geldim eve ama 1 saat yüzdüm.
Sabah: 2 yumurtalı mantarlı biberli omlet
Öğlen: Tahıllı salata
Akşam: 3 dilim Izgara palamut bol salata

Bende kurabiyeleri gözlemeleri turşuları yutunca 86.500 olan kilom 88 e fırladı valla ne bilim bir ileri bir geri bizim kilolar bizi bırakmaya niyetli deil ama uğraşıyoruz işte bunada şükür

Kedikedi84 sende 90 ı gorucen yarın baya az yiyorsun bacım bravo sana böyle devam et
Ah Can'ım ağzından bal damlıyor yeminle. İnşallah yarın sabah gerçekten 90 ları görürüm. 1 gün kaçırınca maalesef 1 kilo kadar artış olur ama 2 gün dikkat edersen gider. Zaten regl dönemi ödem de oluyor. Benim diyetisyen ev turşusu iyidir hazır kötü diyo hatta listemde de var ama bende ev turşusu olmadığı için yemiyorum.
Yorgunluktan uyuyamadım bugün resmen biraz oturup yarım saat sonra yatarım artık.

Back