Evliliğim için 35 kilo

Kızlar 90.6 ile güne uyandım azmin zaferi pazar günü tartılmıştım ve tartıda gram oynama yoktu nasıl üzülmüştüm. Allahım haftaya salıya 89.6. Olayım
Bugün doğumgünüm pastasız bir doğumgünü geçiricem hayatımda ilk defa. İnşallah yeni yaşımda bu değişiklik işe yarar

2. Hedefim tıbbi olarak obezlikten çıkma sınırım olan 87
Sonra da 80.

Dogumgunun kutlu olsun kardeşim
Hafiflemene de cok sevindim

Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı ve fit günlere inşallah :)

Tatlım doğum günün kutlu olsun. Nice zayıf ve sağlıklı yıllara. Herşey gönlünce olsun

Canım doğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı sağlıklı musmutlu bir ömür nasip etsin yakında dokuzlu sayılardan kurtuluyorsun darısı başımıza
Ben bir kilo artıdayım regl dönemindeyim

Geçen haftada benim dogumgunumdu ilk kez bende pastasiz kutladım kimse getirmesin dedim annemlerede, kutlama bile yapmadım yoksa millet gidince o gece kalan tüm pastayı yiyenlerdenim malesef

Kedikedi84 doğum günün kutlu olsun canım bak ben sana demiştim 90 ı bugün goreceksin diye hadi hayırlısı çok sevindim tebrikler

Geçen haftada benim dogumgunumdu ilk kez bende pastasiz kutladım kimse getirmesin dedim annemlerede, kutlama bile yapmadım yoksa millet gidince o gece kalan tüm pastayı yiyenlerdenim malesef
Sağol canım senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun. Aynen bende bitirmeden durmam maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…