• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Ayy canım inanır mısın bir türlü fırsatım olmadı girmeye ama giricem bu ay 24 saat nöbet yazmışlar fazladan bir haftadır gün aşırı gidiyorum ve yarın yıne nobet var ve ben nobete kocaman bır sırt cantası ile gidiyorum yemeklerimi ara öğünlerimi yanımda taşıyorum ve süper oluyor kendımı aç bırakmamıs oluyorum yarında bizim iş yerindeki diyetisyene gidicem ayda bir çağırıyormş ama benimde istediğim bu zaten takip aylık ne kadar yağdan vs gitmiş onu öğrenmek yarın bildiririmi yaparım 1 haftadır hiç kaçamak yapmadım güzel gidiyor şimdilik sporda yaptm ayın 1inden itibaren hergün inşallah güzel sonuclar alırım. fırına yağlı kağıt üstüne kofte koydum pişsin yarın akşam için götürcem sevdim aslında ben bu işi kızlar ya
Kolay gelsin canım nöbetli iş çok zor Allah yardımcın olsun. Güzel tabii sağlıklı yaşam. Ben de daha düzenli oldum.

Kolay gelsin canım nöbetli iş çok zor Allah yardımcın olsun. Güzel tabii sağlıklı yaşam. Ben de daha düzenli oldum.
Hemde 24 saat canım zor ki ne zor ama 24 saatten sonra 3 gün evde oluyorum o kısmı güzel arada boyle mesai tamamlamak için gün asırı gdiyorum o zor oluyor

Çok sevindim tekrar başlamana çok iyi gidiyodun. :spor:Gerçekten diyetisyenle daha iyi oluyo hem hesap veriyorum hem onun dediklerini yerken vicdan azabı çekmiyorum.

Hem disiplini sağlıyor hemde daha istekli yapıyorsun. Bak seni eskisine göre daha motive olmuş gördüm ve çok sevindim. Bu arada diyetisyenim dedi ki kaçamak bile yapsanız onu yerken kilo alacağım diye düşünmeyin çünkü beyin anında komut alıyor dedi.

Hem disiplini sağlıyor hemde daha istekli yapıyorsun. Bak seni eskisine göre daha motive olmuş gördüm ve çok sevindim. Bu arada diyetisyenim dedi ki kaçamak bile yapsanız onu yerken kilo alacağım diye düşünmeyin çünkü beyin anında komut alıyor dedi.
Gerçekten kötü düşüncelerden uzaklaşmak gerek hep.

kızlar günaydınn diyetisyene gittim tanita cihazında ölçümüm yapıldı 105.7 kiloyum 28 kasımda tartılcam tekrar diyetisyen 15 günde bir çağırıyor ama izne gidiyormş bu yuzden 28 kasımda tartılcam ben 15 günde bildirsem kızlar problem olur mu

Kızlar bugün tartı günü değil miydi kımse bildirmemişte :)
Yok canım çarşambadan çarşambaya bi de ben geçen ay biraz savsakladım çok devam eden olmayınca tablo falan kaldı. Çarşambaları yazıyorum ben yine de. Bi de diyetisyene gidince gerçi orda 300 gr fazla çıkıyorum.

Yok canım çarşambadan çarşambaya bi de ben geçen ay biraz savsakladım çok devam eden olmayınca tablo falan kaldı. Çarşambaları yazıyorum ben yine de. Bi de diyetisyene gidince gerçi orda 300 gr fazla çıkıyorum.

Bende diyetisyende az çıktım 600 gr o zaman tablo tutacak kadar kımse yok herhalde bende spor yaptım dus aldım derken molamı bitirdim çalısıyorum spor hocası hergün spor yapma diyor kasların kötüleşir dedi yarın yapmayım diyorum bakalım

Back