- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
- #2.601
Tebrik ederim harika. Ben aynıyım henüz.kilom çoook şükür 86.9 bu sabah kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim harika. Ben aynıyım henüz.kilom çoook şükür 86.9 bu sabah kizlar
Hadi inşallah canımTeşekkür ederim canım böyle devam inşallah.
Çık güzel bir karar vermişsin canım hadi hayırlısı maşallahKIzlarr nasılsınz ben geldim tabi kilo alarak geldim tatile falan gittik bol bol yedim içtim ama dün itiba ri ile 1 kasımı miladım ilan ettim benim dönüm noktam maşallah deyim inanlmaz motiveyim birdaha bozmamak üzere başladım umarım hepimiz başarırız sizleri özledim evde kosu bandı vardı bugun esımle eliptik aldık esım o kadar ilgili ki adam yanıp tutusuo zayıflamam için :) çevremde inanlmaz çocuk baskısı ama ben 65 olmadan düşünmüyorum hayırlısı Rabbim hayırlısyla nasip etsin
Hosgeldin canim cok sevindimKIzlarr nasılsınz ben geldim tabi kilo alarak geldim tatile falan gittik bol bol yedim içtim ama dün itiba ri ile 1 kasımı miladım ilan ettim benim dönüm noktam maşallah deyim inanlmaz motiveyim birdaha bozmamak üzere başladım umarım hepimiz başarırız sizleri özledim evde kosu bandı vardı bugun esımle eliptik aldık esım o kadar ilgili ki adam yanıp tutusuo zayıflamam için :) çevremde inanlmaz çocuk baskısı ama ben 65 olmadan düşünmüyorum hayırlısı Rabbim hayırlısyla nasip etsin
Aynen ben 13 yasinda basladim hem de bilincli degil ac kalarakKızlar yıllar önce bende 85 kiloyken diyetisyen e gitmiştim bir yılda sadece 15 kilo verebilmistim 70 olmuştum şimdi dusunuyorumda hayatım diyetle geçti ilk diyetimde 17 yaşındaydım 70 den 53kiloya dusmustum sonra 23 yaşında 100 den 70 e ilk doğumda 90 dan 80 e ikincide yani şimdi 100 den 70 e hedefim ayy ne çok kilo alıp vermişim yazık bana tutamamış im boğazımigiyememisim istediklerimi hayatım geçmiş boşa
Hosgeldin canim cok sevindim
Ben de iki aydir maftim.bugun ben de basladim sporumuda yaptim
92yi gordum su an 98 of of
..,
Hoşgeldin Ayşem, çok sevindim yeniden başlamana Bende baktım kendi kendime olacak gibi değil diyetisyene başladım. Her yediğini de yazıyorum diyetisyene gidince defterimi veriyorum bakıyor. Sen gittiğinden beri ben de pek fazla yol kat edemedim ama bu sefer ben de kararlıyım. Çocuk baskısı bende de çok fazla, biriyle karşılaşınca 1. Konu kilom 2. Konu çocuk bıktım.KIzlarr nasılsınz ben geldim tabi kilo alarak geldim tatile falan gittik bol bol yedim içtim ama dün itiba ri ile 1 kasımı miladım ilan ettim benim dönüm noktam maşallah deyim inanlmaz motiveyim birdaha bozmamak üzere başladım umarım hepimiz başarırız sizleri özledim evde kosu bandı vardı bugun esımle eliptik aldık esım o kadar ilgili ki adam yanıp tutusuo zayıflamam için :) çevremde inanlmaz çocuk baskısı ama ben 65 olmadan düşünmüyorum hayırlısı Rabbim hayırlısyla nasip etsin
Maşallah nasıl vermiştiniz?Lovefool Yaşın çok genç hemen zayiflarsin senin yaşında aynı kilodaydim bir zamanlar 4 ayda 35 kilo vermistim
Hikayeni ve sırlarını merakla bekliyoruz. Bravo valla 42 günde 13 kilo harika.Selamlarr,
hepinize başarılarrr öncelikle. Ben 42. günümdeyim, sürekli okuyordum yazdıklarınızı ama bazı bilgilerin yanlış olduğunu gözlemledim. kendi bilgilerimide paylaşmak istedim en sonunda. ilk olarak kızlar diyet yaparken bırakın tatlıyı 42 günde 13 kilo verdim ben. 113 tüm bugun 100 oldum. düşünsenize belki yarın 99'um. 2 hane!! merak ettiğiniz şeyler olursa acil şekilde gördükçe cevap vermeye çalışıcam. ilk olarak en önemli şey günde aldığımız kalori miktarı hatırlatayım..
ve vaktım olunca size hikayemide yazacağım..
Cok iyi gidiyosun canimSabah: 1 dilim köy peyniri( lor peynirinden sıkıldığımı söyleyince diyetisyenim köy peyniri önerdiyağı düşükmüş) 1 yumurta maydonoz dereotu 1 dilim ekmek
Öğlen: Çöp şiş sadece Etleri lavaş falan yok.
Akşam Izgara balık salata yiycem inşallah.
Ve bugün baya yol yürüdüm. Akşam yüzme.