Evliliğim için 35 kilo

Esim de sagolsun...ya insan hic mi destek olmaz karisina.sen cik yuru ben cocukla ilgileneyim diye
Bugun artik dedim ki doktor soyledi .dvitamin eksikligim var benim biliyo hic yukselmemis vucutta yuruyusle emiliyomus falan dedim.bundan sonra isten sen iceri ben disari dedim.sonraya kalinca cikilmiyo yemek ye et ağırlık cokuyo sofrayi hazirlayip kacicam bakalim
Bir de boyle deniyeyim bakayim en azindan bu kis yapsam yeticek

Kizlar slm bugun basladimbende hadi hayirlisi birhaftadir dietyapmiyordum dortkilo almis gorunuyordum neyseki regl odemiymis bir kilo kaldi ustumde fazladan 87.600 den 88.600 e cikmisim durmakyok yoladevam yol cooook uzun malum

Ben de aynı kiloya ulastım,benim de eşim hergün eve gelir gelmez bugün diyet yaptın mi diye soruyor
Sizinle aynı düşüncedeyim. Şuan kaç kilosunuz peki?

Ben de aynı kiloya ulastım,benim de eşim hergün eve gelir gelmez bugün diyet yaptın mi diye soruyor
Şu an 93.3 kiloyum bugün diyetisyen kontrolüm var bakalım ne diyecek. Ben bu konuyu açalı 1 sene oldu hep yaptım yarım bıraktım geri aldım ama artık bırakmıycam Zaman geçiyo ben aynıyım artık 4 ay tamamen sıkıcam dişimi. Hem artık herkes kapasın çenesini ilk motivasyonum 2. Si ise her mağazadan alışveriş yapabilmek. Gel sende başla bence eğer imkanın varsa diyetisyene git ve deftere her yediğini yaz. Buraya yaz. Çok zor bi şey , dışarıdan konuşması kolay sadece yemeyeceksin o kadar diye ama yapması gerçekten çok zor. 7 kilo bile fark etti yokuş çıkarken daha az tıkanıyorum, önceden nefes nefese kalıyordum,hala var ama azaldı.

Canım hadi konu komşuyu boşverde eşinin hitab şekli kırıcı inşallah güzel kilolar Verde çatlak herkesi

Diyetisyende 93.6 çıktım toplam 2 kg verdim 10 günde 1.4 kg yağ 400gr su 200 gr kas. yeni listem ne kadar abidik gubidik şey istemesemde avokadolar maydonozlu detoks suları havada uçuştu çıkışta dedim ki kendi kendime bugüne kadar istediğini yedin sık dişini.
Yediklerime baktı çok iyi bi problem yok dedi. 10 günde hedefim 91.5 kilo olmak.

Cok guzel bende takipteyim seni inan hedefine geldigin gune kadar takip edecegim insallh...

Zaten hep disi sıkmak gerekiyor ..Ben de senin gibiyim bugune kadar yedik ictik...Bi kac ay sıkarsak bu lanet olasi kglardan kurtulacagiz bak gor...

Sana yetismem lazim beni gecemezsin
Hic bosuna ugrasma

95 civari en azindan 100kiloda kimse kalmadi
Hergun soruyo mu gercekten

Benim kocamda hem kilo vereyim istiyor hemde diet yapmamı istemiyor başım dönüyor şu çocuklara bak biraz desem hem rejimden yemiyorsun demi sen ondan oluyor ye çabuk diyor

Aynen canim
Aramiz cok kotu yine.sanki hic sevgim kalmadi.
Canım biz bayanlar hassas duygusal varlıklarız benim eşimde beni çok sever sevgisinide gösterir ama bazen tartışmalarında öyle cümleler kullanırki içimde her şey kopar çok kırıcı olur

Benim kocamda hem kilo vereyim istiyor hemde diet yapmamı istemiyor başım dönüyor şu çocuklara bak biraz desem hem rejimden yemiyorsun demi sen ondan oluyor ye çabuk diyor
Bir cocukla cikamiyorum ikisini dusunemiyorum bile canim

Canım biz bayanlar hassas duygusal varlıklarız benim eşimde beni çok sever sevgisinide gösterir ama bazen tartışmalarında öyle cümleler kullanırki içimde her şey kopar çok kırıcı olur
Aynen...o kullanılan cumleri de kadinlar kolay kolay unutmaz

Kizlar sonunda cikabildim.ufaklik uyudu da oyle tabiki...
Evde birsürü isim vardi biraktim kactim
Nedense bu kış deliler gibi yurunek istiyorum. ...
Gunde bir iki farketmez ne zaman firsat bulursam. ..

Burhan nikli aysecim spora yazdirayim seni diyor benim aklı evvel kocam iki çocukla nasıl gidecek sem orası senin sorunun ben bakamam diyor şaka gibi bu erkek ler cins oluyor hepsi bi gıcık boşver sen

geçen aylarda rastlamııştm sana okumuştum hikeyeni hatta yorum da yaptım sanırım, başarabilirsin ben de kilo vermeye çalışıyorum bu yaz 13 gitti yapamam diyordum ama beyinde bitirince oluyor hadi inanıyorum yaparsın

Burhan nikli aysecim spora yazdirayim seni diyor benim aklı evvel kocam iki çocukla nasıl gidecek sem orası senin sorunun ben bakamam diyor şaka gibi bu erkek ler cins oluyor hepsi bi gıcık boşver sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…