Evliliğim için 35 kilo

Yarin asureyi yesemde yuruyusumu yapicam insallah.
Bu sefer siki yuruyus yapicam.
Genellikle yuruyerek zayiflardim hep kollarimin hic boyle salindigini bilmem ...yurutmeden zayiflamak iyi gelmedi bana ..

Sabah 4 kaşık lor peyniri 1 domates yarım dilim ekmek maydonoz dereotu 1 tatlı kaşığı bal
Öğlen 6 kaşık pırasa yemeği 4 kaşık yoğurt 1 parça ekmek
Akşam 4 köfte salata 2 dilim fırın patates 1 çatal pasta

Kızlar slm çocuklarım hasta giremiyorum arada okuyup çıkıyorum takipteyim sizi yakında donucem hoscakalin bu arada diette bozuldu gitti
Çabuk don de bi toparlayak ya
Senin kilon da bize dogru gelmiştir heralde

Bugün arkadaşlarımla buluştum sabah kahvaltı edemedim. 12 de. Çeyrek kepekli ince hamur lor peynirli ıspanaklı pizza yedim
Ara: 2 tam ceviz 1 sade türk kahvesi
Akşam : 2 yumurtalı haşlanmış patatesli yumurtalı patates. Yarın tartılacağım cuma günü de diyetisyene gidicem. Bakalım artık kilo vermeyi milletin çenesi kapansın diye daha çok istiyorum.

Herkese gunaydin. . +1 kiloyla 96.5
Yazmaya utandim ama gerçeklerle yüzleşmek zorundayim.

Bende kilomu yazayım
Geçen hafta 95.2
Bu hafta 94.6
Çok değil ama zaten benim hedefim haftada 500 gr -1 kilo arasında vermek

Ben 93.8 çıktım ama bakalaım cuma diyetisyende kaç çıkıcam. Diyetisyenin baskülü ile aramda ne kadar fark olduğuna bakmayı unutmuştum o gün.

Bu sabah hastaydım kalkamadım onun için geç kahvaltı yaptım 2 yumurtalı mantarlı omlet 1 dilim ekmek. Akşam palamut buğlama salata 1 dilim ekmek yiycem.
Devamlı kilo alıp verdiğim için 90 altına düşene kadar sevinemeyeceğim.

Senin de benim gibi modun dusuk ama
Yine de toparlamissin.ben dikkat etmezsem bir aya 100kiloyu gorurum yine eminim.

Burhan'cım sen çok azimlisin önemli olan yine aynı kafaya gelebilmek. Zaten demiştin 5 kiloda ara vericem diye verdin. Haydi tekrar başla.
Vermez olaydim canim ya
O plan su plan resmen dagildim.
Ama insallah bir kasimda 92yi gormek istiyorum. En basta ayda iki kiloya raziydim.
Haziranda basladim 5 ay dolucak kasimin basinda.yani 5×2:10 kiloyu verirsem vicdanim rahatlicak
Normalde 92 zor ama odem vardir diye dusunuyorum.
Ara vermemek lazim cunku baslamak daha zor....

En iyisi su asamada oruc tutmak benim icin onu da yapamiyorum. Gece uyanamiyorum bir turlu.
Canım bende oruç tutmam lazım haftada iki gün tutma planı vardı bir kaç hafta önce tuttum ama şu geçsin bu geçsin derken tekrar başlıyamadım ben oruç akşam yemeği ile tutuyorum gece sadece su içiyorum

Sabah 2 yumurtalı omlet
Öğlen: Aşure komşu vermişti kaç gündür diyorum eşime ye şunu diye adetli olunca kendime hak gördüm öğlen yemeği olarak 6 bademle beraber yedim
Akşam: balık buğlama 3 dilim palamut yani salata 1 dilim ekmek

Bu gece dedigin gibi yapicam insallah
Midemi kucultucem.zayiflamak icin oruc tutmicam tabiki ama oruc kadar mideyi kuculten bisey de bilmiyorum
Bana cok iyi geliyor

Senin de benim gibi modun dusuk ama
Yine de toparlamissin.ben dikkat etmezsem bir aya 100kiloyu gorurum yine eminim.
Canım evet modum çok düştü son 1 ay önce hasta oldum öksürmekten belim tutuldu dra git gel kendimden bunaldım resmen. Bazen geliyo bana kendimden nefret ediyorum. Hiç içimden gelmediği halde diyetisyene gittim ama iyi oldu, sevdiğim yiyecekleri verdi çok fazla bozmadan dediklerini yaptım ağzıma ne attıysam deftere yazmaya başladım o biraz düzeltti moralimi.
Ya arkadaşlarla dışarı çıktık yan masadaki tombul teyze bile bana zayıflama kürü önerince iyice gaza geldim. Artık insanlar dış görünüşüm hakkında yorum yapmasını istemiyorum, bunun önüne geçmenin tek yolu da kilo vermek oluyo.

Aynen canim ya aynen diyorum
Dun esim beni sinir etmek icin sisko diyo bugun komsumuz sismisin gene diyor
Her gun insan bi laf yer mi ya kilo yuzunden...
Esimin ailesine bile gitmek istemiyorum kilo almis dicekler diyr
Yuzumede soylemezler arkamdan soylerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…