- 16 Ekim 2011
- 904
- 2.603
- 313
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.481
Çabuk don de bi toparlayak yaKızlar slm çocuklarım hasta giremiyorum arada okuyup çıkıyorum takipteyim sizi yakında donucem hoscakalin bu arada diette bozuldu gitti
Canım utanma inşallah kaldığın yerden devam et pes etmek yok zararın neresinden dönersen kardırHerkese gunaydin. . +1 kiloyla 96.5
Yazmaya utandim ama gerçeklerle yüzleşmek zorundayim.
Daha ne olsun masallah masallah ...Bende kilomu yazayım
Geçen hafta 95.2
Bu hafta 94.6
Çok değil ama zaten benim hedefim haftada 500 gr -1 kilo arasında vermek
Senin de benim gibi modun dusuk amaBu sabah hastaydım kalkamadım onun için geç kahvaltı yaptım 2 yumurtalı mantarlı omlet 1 dilim ekmek. Akşam palamut buğlama salata 1 dilim ekmek yiycem.
Devamlı kilo alıp verdiğim için 90 altına düşene kadar sevinemeyeceğim.
En iyisi su asamada oruc tutmak benim icin onu da yapamiyorum. Gece uyanamiyorum bir turlu.Canım utanma inşallah kaldığın yerden devam et pes etmek yok zararın neresinden dönersen kardır
Burhan'cım sen çok azimlisin önemli olan yine aynı kafaya gelebilmek. Zaten demiştin 5 kiloda ara vericem diye verdin. Haydi tekrar başla.Senin de benim gibi modun dusuk ama
Yine de toparlamissin.ben dikkat etmezsem bir aya 100kiloyu gorurum yine eminim.
Vermez olaydim canim yaBurhan'cım sen çok azimlisin önemli olan yine aynı kafaya gelebilmek. Zaten demiştin 5 kiloda ara vericem diye verdin. Haydi tekrar başla.
Canım bende oruç tutmam lazım haftada iki gün tutma planı vardı bir kaç hafta önce tuttum ama şu geçsin bu geçsin derken tekrar başlıyamadım ben oruç akşam yemeği ile tutuyorum gece sadece su içiyorumEn iyisi su asamada oruc tutmak benim icin onu da yapamiyorum. Gece uyanamiyorum bir turlu.
Bu gece dedigin gibi yapicam insallahCanım bende oruç tutmam lazım haftada iki gün tutma planı vardı bir kaç hafta önce tuttum ama şu geçsin bu geçsin derken tekrar başlıyamadım ben oruç akşam yemeği ile tutuyorum gece sadece su içiyorum
Canım evet modum çok düştü son 1 ay önce hasta oldum öksürmekten belim tutuldu dra git gel kendimden bunaldım resmen. Bazen geliyo bana kendimden nefret ediyorum. Hiç içimden gelmediği halde diyetisyene gittim ama iyi oldu, sevdiğim yiyecekleri verdi çok fazla bozmadan dediklerini yaptım ağzıma ne attıysam deftere yazmaya başladım o biraz düzeltti moralimi.Senin de benim gibi modun dusuk ama
Yine de toparlamissin.ben dikkat etmezsem bir aya 100kiloyu gorurum yine eminim.
Aynen canim ya aynen diyorumCanım evet modum çok düştü son 1 ay önce hasta oldum öksürmekten belim tutuldu dra git gel kendimden bunaldım resmen. Bazen geliyo bana kendimden nefret ediyorum. Hiç içimden gelmediği halde diyetisyene gittim ama iyi oldu, sevdiğim yiyecekleri verdi çok fazla bozmadan dediklerini yaptım ağzıma ne attıysam deftere yazmaya başladım o biraz düzeltti moralimi.
Ya arkadaşlarla dışarı çıktık yan masadaki tombul teyze bile bana zayıflama kürü önerince iyice gaza geldim. Artık insanlar dış görünüşüm hakkında yorum yapmasını istemiyorum, bunun önüne geçmenin tek yolu da kilo vermek oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?