- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.064
- 448
- Konu Sahibi pismanperi
Esiniz sizin onu ne kadar cok sevdigini bildigi icin bu kadar rahat.her inssn karsi tarafin zaafini bilir ve kullanir.sizi de kullaniyor.neden ariyorsunuz esinizi.aramayin.birakin busefer nereye giderse gitsin.o ozur dilesin,ve bir is bulmadan onun hic bir ihtiyacini karsilamayin.faturalar biriksin.yeri gelirse elektriginiz suyunuz her seyiniz kesilsin.ama tartismayin.siz ona yokmus gibi davranin.o sizi zaten yok diye goruyor.sadece onun temel ve onemli ihtiyaclarini karsiladiginiz icin yaninizda....ev hanimi olsaydiniz,simdi sizi terketmisti.buna emin olun.ço
çok çok haklısınız. mesleğim itibari ile bu durumları da çok iyi biliyorum boşanma sürecinde eşimin kusurlu davranışlarının çok daha fazla olması sebebi ile rahatça boşanabileceğimi de biliyorum da sanırım ben kendi özg üvenimi kaybetmişim cesaretimi yitirmişim beni dibe çekmesine izin vermişim . ama size de çok teşekkür ederim desteğiniz için bana vakit ayırdığınız için
Asla arama.sorma.yok gibi davran.eger duzeliceksen degil,bir is bulup gelirsen,ve bana karsi duzgun konusursan,saygi duyarsan,vesizin degilde onun bu ailenin reisi oldugunu size hissetirirse o zmn senin icin yapamiyacagim sey yok diyin..yoksa ben kararliyim diye soyleyin.asla konusmayin.tavrinizi net ortaya koyarsaniz cozulur.yoksa bir uc sene daha,bir bes sene daha...sonra cocuk sonra sonraaaaaaaa.....
Ve asla onu kaybederim,yok anahtari kitleyipsakalrim....bunlar onu zaten simartmis...senin verdigin bu imkanlarla hangi erkek durmaz ki yaninda.o sadece sizi korkutuyor.yol ordagidene yol vermek lazim...aynen boyle soyleyin....ayyyyyyy sinir oldum cnm.yaaaa geliyim bir kac lafta ben soyliyim.iki tanede cakiyimmmm.,anahtarida kafasina firlatiyim.